Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

amin cnm iyi düşünelim iyi olsun.....2009 da gelsin bebişlerimiz inşallaahhhh.......
kızlar ya ben kk ne ilk girdiğimde başka bi topikte yazışıyodum varya hemen hemen hepsi hamile kalmışlar..ne güzel....ama bi ben kalmışım hamile olmayan.....

kızlarrr korunmayı bıraktıgımızdan beri( 3 aydır) adetlerim 1 er hafta erken geliodu.yani siklusum 25 gündü. sat 28 kasımdı. hesaplayıcılara göre 23 aralıkta adet olmam gerekiodu. ama ben hala olmadım.dun test yaptım negatif cıktı. bundan sonra test yapmim dimi , pozitif çıkma ihtimali yok yani dimi?

bukett cim idrar testine pek güvenme bence biraz daha bekle bence adetin gelmezse kanda baktır.....

bettycim gecen yazmistim okudun mu 14 ay degil 16 aymis benimde yani 17.ciyi deneyecegim ikimizde de gorunen hicbir sorun yok amz bizim asilama vakti gelmis diyorum ben. canimiz sagolsun gec olsun da hamileligimiz saglikli gecsin, bebislerimiz saglikli olsun canim; amin cumlemizin:))

sevilim bak acilar geldi gecti geriye guzel sonuclar kaldi tatlim, yumoslari da gorsun doktor amca bak nasil guzel olucak her sey:))

ya acaba randevusu gecmiydi ceylanin? benim aklimda sabahtan diye kaldi ama yanlis miyim? belki interneti calismiyordur.

sevilim bak acilar geldi gecti geriye guzel sonuclar kaldi tatlim, yumoslari da gorsun doktor amca bak nasil guzel olucak her sey:))
ewet canım sağol insallah sonuda güzel olur adetimin6. günü gitmiştim bitanesi11 mm di bakalım yarın ne olacak ne kadar olmuş doktorum iğne yapmayı düşünmüyorun bu ay dedi ama sen yinede yanında bulundur gerekirse vururuz dedi yarın belli olacak bakalım:uhm:

ya acaba randevusu gecmiydi ceylanin? benim aklimda sabahtan diye kaldi ama yanlis miyim? belki interneti calismiyordur.
kızlar endişelenmeyelim belki okuldan sonraydı genelde doktorlar sabahtan hastanede öğleden sonra muayahanelerinde oluyorlar o yüzden belki okuldan çıkınca gitmiş olabilir

betty0....................:CüvCüv:

gündoğmadan..........:CüvCüv:

özceliksena..............:CüvCüv:

ceylan83...................:CüvCüv:

sevilim........................:CüvCüv:

rapunzel.....................:CüvCüv:

ayyyyyyyyyy.....kıslar.......2009 da yazacam inşallah böyle listemize.............:Saruboceq:

(haa bu arada en kıdemlileriniz gündoğmadan ve ben olduğum için kendimizi başa yazdım.....diğerleri karışık...:)))))

rapunzel daha kıdemliydi galiba.....:))

Son düzenleme:

aa sen erken yumurtluyorsun oldukca dusun 11.gunu gitmistim 14mmdi benim; gunde iki mme yakin buyurmus senin onuncu gun yumurtlaman olabilir:))sositososito

ay bir de ben 14 ay diyordum son aylarda bazen de 13 demistim, kucul de cebime gir derler ya aynen yani:)) demek bilinclaltim oynadi bana ne zamanki eylulden birkez daha hesapladim; aaaaaaaaaa oldum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…