Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

Günaydın kızlara.s.
Gebelik bölümünü açar açmaz bu başlık beni içine çekti:enbuyukkk:
Birgün bende ANNE olacağım buna canı gönülden inanmak istiyorum.
3 olumsuz aşılamam var benimde, tüm bebek yapıcaz kısmetse...
Yeni sayfamız, yeni umudumuz yeni şanslarımız olsun hepimize inşallah:Saruboceq:
Rabbim hepimize burdan BENDE HAMİLEYİM demeyi nasip etsin...

kuzucuklarımm, bugün her birimizin başına güzel birşeyler gelecek, rüyamda gördüm a.s
"rüyada : açıyorum bu sayfayı, birsürü sayfa ilerlemiş, herkes garip bi şekilde başından geçen o küçük sürprizleri anlatmış, baya bi şenlik olmuştu"
betty0 senin göbüşün 2009 bitmeden şişiyodu tatlım, (bu da ilk yattığımda gördüğüm rüyada geçiyordu :jeyyar:)
Yav sizden kurtuluş yok mu, gece ... gündüz ... bi durun yavsositososito

Son düzenleme:
valla tatlım ya insanın aklı fikri burada bide rüyalara giriyo dün yoktum bütün gün giremedim gece eşimle geldik koşa koşa bilgisayara geldim açtım hemen eşim ya napıyosun acelen ne diyor şaşırdı kuzucumsırnaşık şey

bu zaaf yüzünden yakında şen dullar başlıklı topikler açmak zorunda kalmayalım da gerisi mühim değil bideneeeemm laelaelaelaelae

sen dullar basligini bu gidiste ben acacagim kizlar:))) bu bebek fikri farketmeden hayatimi sarmis; guleyim mi aglayayim mi sasirdim. nesli ruyan hemen ciksin guzelim dayancak guc kalmadi.
betty guzelim var mi bir gelisme bak ruyalara??

kızlar yeni topigimiz hayırlı ugurlu olsunnnn.hepimize bebiş haberli günler getirsin.

merhaba kızlar evde mısafır vardı gıremedım.kımsede gelmemıs zaten..
cıdden burayı cok sevdım.bana ugurlu gelecegını ınanıyorum..
bırgun bende anne olacagım:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar naber kimse yok yine hani betyy ceylan nerde kaldınız iş uzun sürdü bugün dışarı çıkacağız biz ben giderim sayfa dolar ama yaaaaaasenağlamahadi kaçıyorum ben hazırlanayım kokoş olayım birazsırnaşık şey

hosgeldin elali; Insalah tup bebekte mujdeyi alirsin hatta o asamayi beklerken canim:))
ne kadardir deniyorsunuz, sorun nedir tatlim? tabii paylasmak istersen.

kıslar ben geldim anca bitti işim...nasılsınız....ben bugün adet oldum ne yazıkki.....zaten ümidim yoktu bu ay söylemiştim sizede ama bu ayki adetim çok sinir sıkıntı yaptı eşimle de tartıştık midem bulandı çıkardım....offf birsürü olumsuz şey keyfim yok hiç.....

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

ARALIK AYI LİSTEMİZ.....

ceylan83....................10 aralık????????? beklemedeyizzzzz....
runhaş.......................11 aralık
trapper55................. 18 aralık
eslemim....................19 aralık
cansuclk...................19 aralık
aysegulum.................19 aralık
sweetbaby17............ 20 aralık
sivaslı58...................20 aralık
leylam.......................20 aralık
ozceliksena...............20aralık
gizemx......................20 aralık
aguden......................20 aralık
mona rosa.................20 aralık
aybala42...................21 aralık
sevilim......................21 aralık
aytişş.......................22 aralık
zeynep1978...............23 aralık
ecrin1001..................23 aralık
rapunzel82................24 aralık
gülceza....................25 aralık
bukett........................28 aralık
gönülsızım.................28 aralık
gundogmadan............28 aralık
beyazz......................28 aralık
akkanarya..................28 aralık
bubuş........................28 aralık

OCAK AYI LİSTEMİZ...

sıla8....................1 ocak
elalı.....................2-15 ocak arası
burcusal...............3 ocak
nesli....................6 ocak
sarıkız2008..........6 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
neslim51..............13 ocak
betty0..................18 ocak

:CüvCüv:

Son düzenleme:
selam hanımlar ben geldim bende anne olmak için can atıyorum rabbim hepimizi hayırlısıyla evlat sahibi etsin AMİNNNNNNNNNNNNN

elalı, yoncagülüm ve pericous edet tariherinizi söyleyinde yazalım listemize bu arada hoşgeldiniz aramıza....

Son düzenleme:
yoncagülüm gelmedimi adetin yeni adet tarihlerimizi yazıyoruz yani 4 ocakmı yazayım tatlım.....

selamlar kızlar benim toplantım vardı okulda yeni geldim şimdi yemek hazırlarken bir bakim dedim bettycim canım üzüldüm edet olmana ama eşinle problem yaşamana daha çok üzüldüm sanırım bu dönemlerde hassas oluyoruz daha kolay alınır ve kırılır oluyoruz bir an önce düzelirsiniz inş neyse çıkayaım gelirim yine şekerler

kızlar bende öncekı gece ruyamda ne gordum sıze anlatayım ben ıyı dıye dusunuyorum ama bır dut agacı var bende altındayım su anda hatırlamadıgım biri agacı sallıyor ve benım kafamdan asağıya resmen dut yagdı beyaz dut. annemı cagırıyorum sepetle toplayıp ona verıyorum faln boyle enteresan bısey gordum.bılenler yorumlasın bakalım.

elalı, yoncagülüm ve pericous edet tariherinizi söyleyinde yazalım listemize bu arada hoşgeldiniz aramıza....

bettycim ben en son malesef 2 aralıkta adet oldum:çok üzgünüm:
adetlerimde düzensizdir 2-15 ocak arası desek nası olur kikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…