Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

bende dizi izlyiroum kızlar topik başlığına alışk değilim ya her sferinde arıyorum nerdeydi diyekaydirigubbakcemile3

kısslar bende varım ekleyin benide 11 aralıkta olmam gerekiyordu olmadımm...hamiş deilim biliyorum yine gecikti bu melettt

bende geldım..burayada yazılayımm..ekleyın benıde
adet tarıhım 24 aralık..
3.asılama sonucu beklıyorum..

slm kıslarrrr
umudunuzu hiçç kaybetmeyinnn..her ay beklemek sonundea regl olmak ne pis bı duygu bılırım...zamanla alışıor ınsan...aylar gectıkce uzulmeyıde bırakıor...işte ole bı anımda,uzulmeyı bıraktığım,olmazsa olmaz deyıp kendımı azda olsa kandırdığım,esımle konusup bebği1 yıl daha erteleyelım sonra tedavı dedıgım anda ansızın geldı mınık melegım...sasırdım agladım sokk oldumm..inanamadımm,dış gebelık mı mol gebelıgımı dedım baglanamadım....ama şimdi tam 4,5 aylık oldu içimde minik erkeğim....ne dıyeyım umudumun bıttıgı yerde caldı kapımızı...anladımkı hiç tuketmemek lazımmıs umudu....darısı bebişinin yolunu dort gozle bekleyen herkesın basına.....Rabbım herkese nasıp etsın....hergece benım gıbı yıllarca bekleyenlerede dua ederimmm..dualarım sızlerle....sewgılerrr:Saruboceq:

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

ARALIK AYI LİSTEMİZ.....

ceylan83....................10 aralık????????? beklemedeyizzzzz....
runhaş.......................11 aralık
betty0........................17 aralık
trapper55................. 18 aralık
eslemim....................19 aralık
cansuclk...................19 aralık
aysegulum.................19 aralık
sweetbaby17............ 20 aralık
sivaslı58...................20 aralık
leylam.......................20 aralık
ozceliksena...............20aralık
gizemx......................20 aralık
aguden......................20 aralık
mona rosa.................20 aralık
aybala42...................21 aralık
sevilim......................21 aralık
aytişş.......................22 aralık
zeynep1978...............23 aralık
ecrin1001..................23 aralık
rapunzel82................24 aralık
gülceza....................25 aralık
bukett........................28 aralık
gönülsızım.................28 aralık
gundogmadan............28 aralık
beyazz......................28 aralık
akkanarya..................28 aralık

OCAK AYI LİSTEMİZ...

sıla8....................1 ocak
burcusal...............3 ocak
nesli....................6 ocak
sarıkız2008..........6 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
neslim51..............13 ocak

:CüvCüv:

Son düzenleme:
runhaş cnm belki hamişsindir bekleyelim bakalım ilk hamişimiz olursun inşallah.....

rapunzel inşallah tutar cnm aşılaman beraber seviniriz....

cnm çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın minişini.....ne kadar denemiştiniz...benim 16 ay oldu galiba artık sayamıyorum bile....

benide eklermisiniz kıslar benimde son adet tarihim geçti ama ateşim daha yeni yükseldi beklicem biraz daha.beklenen adet tarihim ise 8 araıktı ama ateşimn yükselmesine göre ise heralde 25 aralıkta falan olmam lazım bakalım hayırlısı beklicem sen benim tarihimi 25 aralık die yazd abakalım hayat ne göstercek.inş uğurlu gelir bu liste runhaşımm canım ayrıca bence sen buay hamiş kalıcaksın bak içime doğdu

ohhhh be çok şükür buldum bende.Betty tatlım kaçıncı ayda olduğumu sormuşsun.8.ayda olumsuzlukla sonuçlandı.Herhangi bi ilaç kullanmıyorum şimdilik.

bir yılı dolduran arkadaşlarım sizlere bişey sormak istiyorum.Bir yılın sonunda nasıl bir tedaviye başlanıyor.Bu tedavi ne kadar sürüyor,bu konuda biraz bilgi verirseniz çok sevinirim.Hangi doktora gittiysem 1 yılı doldurmanız gerekli dediler.Fakat daha sonra nelerle karşılaşılacağını bilmiyorum.Herkese sevgiler

kızlar ii dilekleriniz için şimdiden teşekkürler ama geçen ayda böyle oldu 5 gün geçikti ama geldii tek sorun 3 gün oldu sonra bitti hamiş olmayı geçtim artık hastalık çıkmasın yeterrr

Betty cim gitmezmiyim.Ankara eskişehir biçok yerde hemde .Bitakım tahliller yaptılar.hepsi gayet normal çıkıyo.Ama anormallik beim kafamda galiba:))

tatlım bana uygulanan tedaviyi anlatayım sana inşallah gerek kalmadan hamiş kalırsın....ben 1 seneden sonra gittim doktora önce tahlillerine bakıyor hormon değerlerin normalmi diye,eşinin spermiyogramını ister sperm sayısı yeterlimi diye bu sonuçlara göre bir tedavi başlar bizimkiler normal çıktı mesela klomen verdi doktor yumurtaları uyarmak için şimdi onu kullanıyorum...

betty inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın tatlım.Zaten tahlillerinde de hiç bi sorun çıkmadığına göre senden yakında güzel haberleri alırız gibi...

kizlar ne okudum biraz once, aciklanamayan infertelite grubunun bes yil icinde hamilelik sansi yuzde elliymis????????benneyaptımki
boyle bir sey duyan dogruluk payini duyan var mi?? doktorlariniz size boyle bir sey dedi mi???:1shok:
yani en son ihtiyacim olan haber buydu? biri bana bunun dogru olmadigini soylesin lutfen:1no2:

hiç öyle bişiy duymadım tatlım her yerde okuduğuna duyduğuna inanma bence

kızlar ne guzel burda dertleşırız bırbırımızı bılgılendırırız benimde ikınci aşılamam yapılacak ocakta ilkını kasımda yaptırdım tutmadı bu ay regl olurum ignesız yumurtalarım buyumuyor benım bakalım ne olacak rabbım yuzumuzu guldursun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…