Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

tesk ederım canım ınsalllah bu lıste bana ugurlu gelır..cuma gunu test yaptıırıp sonucu ogrenecegım..ınsallh tutarda asılama yaptıracak arkadslar umut kaynagı olurum:asigim:
runhaş cnm belki hamişsindir bekleyelim bakalım ilk hamişimiz olursun inşallah.....

rapunzel inşallah tutar cnm aşılaman beraber seviniriz....

cnm aşılama nasıl bir süreç yani teknik olarak nasıl yapıldığını biliyorum ama ne kadar zaman olmadıda aşılamaya geçildi cnm tüplerinde falan bir sorun varmıydı merak ettim....

bayanlar hepinize iyi geceler öpüyorum çok yarın görüşürüz mutlu kalın

cnm aşılama nasıl bir süreç yani teknik olarak nasıl yapıldığını biliyorum ama ne kadar zaman olmadıda aşılamaya geçildi cnm tüplerinde falan bir sorun varmıydı merak ettim....
canım ben 2 yıllık evlıyım.ve hıc korunmadık.bu sure zarfındada bebis gelmedı.
dr esımın morfolojısının sınırda oldugunu fakat onun cok etken olmadıgını soledı.
tum tetkıkler 2 yıl ıcınde yapıldı..sebebsız ınfertılıte tteshısı konuldu...
bu benım 3.asılamam..bundada gelmesse yıne asılama yapılacak sonra tup bebek gecıs..
bu arada asılama oncesı rahım fılmı cekılerek tuplerın acık olup olmadıgına bakılır...kapalıysa zaten asılama onerılmez....
yardımcı olabılırım asılama konusunda artık tecrubelendım..ınsalllah bu son olur...
SIZDEKI SORUN NE?
RABBIM BU YOLDA YURUYEN HERKESIN YARDIMCISI OLSUN:Saruboceq:

rapunzel, benim de bir sorum olacakti doktorun asilama icin yumurta gelistirici hap mi kullaniyor igne mi? bir de farki mi hap ya da igne olmasinin?

rapunzel, benim de bir sorum olacakti doktorun asilama icin yumurta gelistirici hap mi kullaniyor igne mi? bir de farki mi hap ya da igne olmasinin?

canım ılk 2 asılamam klomenle oldu..3.asılamamı gonal-f yapıldı..
catlatma ıgnesıde prengly...
bana gore bır fark yok aslında sonucta haplada 2 yumos olduççıgne ılede 2 yumos elde edıldı..tup bebek raporu ıcın ıgne olmak sartmıs..tup bebekdekı arkadslar ole soylemıstı..
ıgne yada hap aslında cok onemlı degıl..rabbım verdıkten sonra...

ben bu topıgın adını cok sevdım yaa :))
evet bende bırgun anne olacagım..bunu soylemek bıle cok hos

dogru diosun guzelim, Allah verince ancak. zaten benim bu aydan sonra iki ay daha beklenip asilamam ilac yada ignesiz denenecek ilki. Insallah gerek kalmaz.
betty buldu basligi, cok guzel gercekten:))
canim Insallah cuma mujdeli haber verirsin bize.

saolun kızlar inşallah bebişlerimize kavuşuruz....

rapunzel cnm sormuşsun bizim 16 aydır olmuyo doktor tahlillerimizi yaptırdı herşey normal eşiminkide normal...bu ay klomen kullandım ama hiç ümidim yok yani adet olucam sanırım...

kızlar hepinize iyi geceler yarın görüşürüz.....mucx....

umarım şu bizim bebikolar çabuk gelir de kucaklarımız sıcaklığıyla,
kulaklarımız agu-larıyla,
gözlerimiz ışıltısıyla,
kalbimiz yuvamız da güzellikleriyle dolar :Saruboceq:
:ecrin_bebek::nazar:

umarım şu bizim bebikolar çabuk gelir de kucaklarımız sıcaklığıyla,
kulaklarımız agu-larıyla,
gözlerimiz ışıltısıyla,
kalbimiz yuvamız da güzellikleriyle dolar :Saruboceq:
:ecrin_bebek::nazar:

amınn neslıcım amınnnn:Saruboceq::Saruboceq:

dogru diosun guzelim, Allah verince ancak. zaten benim bu aydan sonra iki ay daha beklenip asilamam ilac yada ignesiz denenecek ilki. Insallah gerek kalmaz.
betty buldu basligi, cok guzel gercekten:))
canim Insallah cuma mujdeli haber verirsin bize.

canım ınsallah asılamalara gerek kalmadan bebısın senle olur...
nıkın bıle buna uygun gundogmadan neler dogar
:lepi::lepi:
yorulmak yok yola devam
bızlerde bırgun anne olacagız..ben hep ınanıyorum azcuk bızım keratalar bekletıyor:1hug::1hug:

sizi şımarıklar sizi :eek:klava:dün ewde yoktum hiç girmedim neler yapmışsınız neler ya sizi bulamasaydımsenağlamaşaka bi yana iyi olmuş yeni sayfa sağol bettycim valla dün annemlerdeydim orada net yok o yüzden giremedim ama aklım sizdeydi amma alışkanlık yapmış betty ikide bi aklıma geldin ve dua ettim insallah olmamıştır diye ceylan hayatım bulamadı sanıp üzüldünmü sen kuzum kıyamam sana :1hug: sormuşsun sevil su perisi nerdesiniz bulamadınızmı diye sağol canım düşündüğün için bayada kalabalık olmuş güzel olmuş:nazar:

günaydıııın canlarım yeni başlığa taşınmışız bence çok iyi olmuş başlığımız umut dolu bettycim teşekkürler canım yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz bu liste umarım bize uğur getirir bugün benim regl olmam lazım ama henüz başlamadı bekliyorum ağrım falan da yok doğrusu hiç umudum da yok bakalım hayırlısı öptm sizleriŞeniz

günaydın hatunlara.s. gününüz herzamankinden güzel olsun işallahh

:teselli:kızlar herkese gunaydın ben aranıza yeni katılıyorum. diğer topicdende baya okudum yazılarınızı burayada gecınce artık yazayım dedım. ben 26 yasındayım. evliliğimin 3. yılındayım.ilk yıl yasmin kullandım. gecen sene mayıs ayında bıraktım hala bısey yok umudumuzda tabi her ay devam ediyor ama yınede uzuluyorum. herhangi bir rahatsızlıgım yok bu ay eşimin testi yapılacak ben gecen sene doktora gıttım bişey yok hormonlar falan hersey normal. yumurtlamam adet duzenım hersey normal ama bı turlu tututramadık..
ınş sızler ugurlu gelırsınız benım bu ay adet tarıhım 28 aralık hala lıste yapıyorsanız benide eklermısınız. allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah öpüyorum herkesi

X