senacım sen içini ferah tut aklına kötü şeyler getirme canım hani sen söz vermiştin kötü şeyler düşünmiycektin tatlımm
gündoğmadan canım bu işler sırayla değil parayla değil neyle bende anlamadım ama allahtan canım hayırlısı ama dua edelim kısa zamanda olsun inşallah tatlım allahtan ümit kesilmez o ol diyecek ve olacak
ben şu an adet söktürücü hapımı bitirdim ve adetim bu önümüzdeki 2-3 gün içinde gelmesi gerekiyor.adetin 2. ya da 3. günü de yumurta uyarıcı iğnelere başlıcam canım.5-6 gün de onu kullanırım heralde gelecek hafta da bu hafta değil yani.....aşılama olur birtanemsena su an hap mi aliyorsun igne mi? ben burayi kacirdim galiba. igneleri gosterdiniz, olur demisti doktor, gerisini karistirdim.
yaaaaaaaa tamam tamam nasıl da nladım dimisırnaşık şeykızlar ben azıcık çıkıyorum...uzanayım....erken kalktım bugünde...görüşürüz sonra....
gündoğmadan canım bak şimdi az önce senanın söylediği şeyleri söylüyosun sanki mucize olağan üstü gibi geliyo insan kendini düşününce ama inan herkes bunu kendisi için böyle düşünüyo kendisi için kendini umutsuzluğa düşürüyo ben kendimden çok sizlerden ümitliyim biliyomusun insan kendini düşününce olmazmış gibi geliyo ama başkalarını düşününce olmuyo işte öyle
mesela düşün kendine mi daha fazla şans veriyosun burdaki arkadaşlaramı ben kendi adıma cevap vereyim sizlerden daha çok ümitliyim sanki kendime konduramıyorum gibi bişiy
özetle söylemek istediğim sey şu canım işin içinde kendin olduğun için öyle içimde kötü his var diyosun
senaaaaaaaaaaaaaaa..................az cadı değilsin.....................
senacım ya tatlım sabah sabahta olmuyo ki ben erken kalkıyorum eşimin okulu 2 gün.....yani kalk çalışma yapıcaz denmez ki...sabah sabah insanın canı istemiyo vallaaa.....
bende gece düşünüyorum....doktorda gece olursa kalkmazsın dedi....yada 2 saat yat dedi....ilişkiden sonra..
olacağı varsa valla gece gündüz farketmiyo...1 kere ilişkiye girip hamile kalanlar bile var....ama tabi bizim durumumuz farklı olduğu için daha detaylı düşünüyoruz....
senaaaaaaaaaaaaaaa..................az cadı değilsin.....................
senacım ya tatlım sabah sabahta olmuyo ki ben erken kalkıyorum eşimin okulu 2 gün.....yani kalk çalışma yapıcaz denmez ki...sabah sabah insanın canı istemiyo vallaaa.....
bende gece düşünüyorum....doktorda gece olursa kalkmazsın dedi....yada 2 saat yat dedi....ilişkiden sonra..
olacağı varsa valla gece gündüz farketmiyo...1 kere ilişkiye girip hamile kalanlar bile var....ama tabi bizim durumumuz farklı olduğu için daha detaylı düşünüyoruz....
ayyyyyyyyy kıyamam yok yok hadi git uyu gülüm ben şaka yapıyom hiç öyle düşünür müyüm?:roflol: ayy kızlar güldürdünüz beni valla.....yaptığımız muhabbete bak.....kaydirigubbakcemile3
utandım valla şimdi.....