Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

derincim ise baslamis esin cok sevindim, oh rahatlamissinizdie hersey gonlunuzce olsun guzelim.
aglama henuz gelmemis ne yapti acaba.?

umuda dogru yol alanların topıgı daha ıyı bence hem yumusak hem de umut var.
Beklenen gun gelecekse cekılen cıle kutsaldır bana savas alanını hatırlattı bır de o gun daha cok uzak cekılıcek cok cıle var gb cok umutsuz;

gobısıme bırgun bebıs konacak neden geyık dıye dusundunuz anlamadım aslında burda hepınızı tanıdıgımı dusununce bıze en cok bu uyuyor cunku bız beraber cok eglenıyoruz ve bu baslık hem eglencelı hem cok umut dolu ama geyık topıgıne gırmez bence;

oy kuzummm niye öyle düşündünki üzüldüm şimdi inan. varya işlerim var hep kısa kısa bakıp çıkıyorum .yerim seni hemende alınırmış .seni sevmez olurmuyum hiç yaa delümmm.lmazpuyorumnanaktan
buarada hayırlı olsun canım eşinin işi daim olur inşallah .çok mutlu oldum canım .senide çok özledim artık kavuşsak eskisi gibi muhabbet edebilsek.
bende şuan annemlerdeyim gece görüşmek üzere kızlar..
benim topic ismi için tercihim UMUDA YOL ALANLAR TOPİCİ ..

HERkese iyi geceler kizlar aksam yeni topikte bulusmak uzere.
ebrarcim regle oldun mu? olmadiysan senden de birtest istesek yeni topige nazar boncugu yapsak bilmiyorum ama birilerinden gelicek hamile haberi aglama mi acaba

GÜNÜM burdasın canım kusura bakma ben çıkmak zorundayım sonra görüşürüz öpüyorum seni canım...

bacım henüz olmadım idrarda yapmıştım ama enkısa zamanda kandada baktırıcam .inşallah yeni topik hepimize uğurlu gelir canım..öptümmm

makbuşum gece açıcaksın heralde yeni topici şimdiden hayırlar getirmesini diliyorum .senide öptümmm

canlariimmm hepinizide cok seviyorum merak ettirdim yine affedin beni ama regil oldum nede testi yapabildim offff kurstan ciktim heryer kapaliydi alamadim anlayacaginiz var bundad bi hayir valla zalim arkadasimda gelecem dedi gelmedi artik ben test falan düsünmüyom yapamayacam belli bugünde böyle bitti anlayacaginiz birde kaynanayla atistik moralim sifir gece girerim umarim hepinizide cok seviyorum inss topige güzel bi haberle acilis yapariz ebrarimla ben inss duanizi eksik etmeyin ne olur opuyorumnanaktan

kizlaarrrrr gelin hadi catliyacam eger söylemessem test yaptim kalbm atiyo hala ellerim titriyo ilk cizgi belirli ama ikinci cizgi silik cikti ama cokta degil nerdeyse kirmizi cikti yanii dogrumu sizce ama icimde bi süphe var halaaaa makber yaz bacim ne olur sencee

kiz mabuss yazsana bacim nerdesin yaaa duramiyom bana bi akil verin sasirdim kaldim varmi yokmu simdi

:sm_cool:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım tebrik ederim büyük ihtimalle hamişsin nekadar sevindim anlatamam inşallah rabbim tamamına erdirsin canım..

öylemi diyosun ebrarim yaaa ama süpheli belkide yoktur test yalnis olabilirmi bi cok ihtimal var bilmiyomki ama sasirdim kaldim beklemiyodum hicc

hihoyyyt
ağlamacım bence hamişsin bacım ya okadar sevindimki diycek bişey bulamıyorum .ama sen yarın gidip kan testi yaptır iyce emin ol.ama rabbimin izniyle hamilesin canım ..
kızlar gelin yaa yeni topicimizin ilk hamişi belli oldu hihoyyythihoyyyt
ayağın uğurlu gelir inşallah canım..

ex aşkummm
süper açılış oldu yaaaa hadi gelin yeni topicimize ordan devam ediyoruz

inss kizlar rabbim güldürsün yüzümü kocis baka kaldii nutku durdu adamin

aglama canımmmmm
tebriklerrrrrrrr
ayyy valla canım çokk sevindimmmm rabbim kucağına almayı nasip etsinnnnnnn inşlhhhhhhh
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…