Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kimsecikler yok tühhh...kıslar çok sevinçliyimm dayımın kızı sag salim dogum yapmış normal dogum.bi oglumuz olduuuudelikafadulden darısı hepimizin başına :teytey:canlarrr.

mrb canlarım benim oyumda beklenen gün gelecekse cekilen çile kutsaldır bence budaha iyi olcak benm biraz şiir yazma kabileyettim var nede olsa babadan kalma alkisalkisalkis bebek için yazdım şiir başlıgı hasretle yanarak hep anne olmayı bekledim bu nasıl olur kaydirigubbakcemile3

ayy gene kimseler yok neyse..kızlar canlarım ben yine çok sevindim.Rabbim bu sevinçlerimizi daim etsin inşallah yaaa..kociş geldi demin..işe başlıyor yarın...bayrama kadar çalılştıgı yere ugramış abi sagolsun bırakmamış yarın gel başla demiş.gezmişler bide:)))Allahım şükürler olsun yaa...bu haberden önce de iki saglıklı dogum haberi ve amcamın oglunun eşiyle barıştıgı haberini aldım.daha ne isterim Allahımdan.ne kadar şükretsem az...herzaman ettiginiz o güzel dualar için ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN canlarım benim.Şeniz

allah cümlemizin sevinçli haberlerini eksik etmesin allah sevinçlerimizi daim eylesin

amin cnm benim...ne kadar zorda olan kul varsa RABBİM inşallah hayırlısıla rahata ermesini nasip etsin..nasılsın tatlım?senin başlık da iyiymiş:)))bu aada bende çok şiir yazardım bi ara.yinede otursam yazarım da.)hatta kendi şiirlerimin oldugu bi defterim var.bigün paylaşırım sizinle

bu arada ebrarım ve gökçemm bana hiç pas vermiisiniz yafff.yoksa beni sevmiyormusunuzzz ühühühühühhhhmafoldumbenmakbuşşşşş bana gel dedin bi yemegi yeyip gelemedin nannnkaydirigubbakcemilegidiyom birazdan kociş yemegini esin eve geçeriz heralde..yani giremicem yine((yarın kısmetse kızlarr bol bol görüşürüz...gece muhabbetlerinizde beni de konusun olur mu sizi seviyorum:a015:

işallah bitanem kız beli saatmı koyalım neyapak çünkü birbirimizi birtürlü buluşamıyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

işallah bitanem kız beli saatmı koyalım neyapak çünkü birbirimizi birtürlü buluşamıyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

evet cnm yaa rastlaşamıyoruz.ya ben aslında gece kuşuyum gündüz fazla giremiyorum evde pek durmadıgım içinkaydirigubbakcemile3şimdi de netimiz kesik 1 haftadır falan o yüzden dogru dürüst giremiyorum.şuanda annemdeyim de girdim:))

slm kızlar ben geldim
yaff delü derinoşş ben seni nerde gördümki pas vermeyem anaaaa delürmüş bu garı makbuş haber etti senden başlık ismidie hatta ben begendiğimi bile yazdım senin söylediğinden görsem muhakkak konuşurdum senle canımcım....bu arada eşin işe başlamış ohhh çok sevindim canım gerçekten rabbim kimseyi darda koymaz dualarımız hep birbirimizleee.... inşşş herşey güzel olur hepimizi için doğum yapanada allah sağlıkla büyütmek nasip etsin inşş
ya kızlar topik ismini karar edin yaa bakın son kez begendiğimi yazıyorum::::::::::
.....UMUDA DOĞRU YOL ALANLARIN TOPıĞı .........
........Dilegim ANNE olmakk diyenler....
........Göbüşüme Bebiş Konucak diyenler...

DERıNıM şimdi iyi sayılırım ama halen burnum tıkalı bogazım yanıyo gibi ama geçer yakında inşş

tmm gökçem benim anladım canım okudum da topic isimleriyle ilgili dediklerini...takılıyom cnm ne edem:))valla senin begendiklerinin üçüde çok güzel canım farketmez yaa koyalım artık birini..ama riimin dedigini de ben çok begendim.yinede siz bilirsiniz hiç farketmez canom.
sagol güzel dileklerin için cnm yaa Allahım çok büyük.darda koymadı yine bizi.ne kadar şükür etsek azdır.

derinimm geldim ama çıkıcam anacım yukarı gidicekmişiz ancak geç gelirim geldiğim gibide yeni topicimizi açarım siz yinede ben gelene kadar son kararınızı verin

anacımmm çogunluk umuda yol alanlar ve riçimin dedigi "beklenen gün gelecekse...... olanı demiş ikisinden birini seçek madem.çabuk aç da öyle git bari.

derinim canım richiminkide güzel ama o bi slogan degilmiydi neyse topik ismi nemmli deil bencede yaa inş bze umut olan güzel gelen bi topik olur
makbuşum gece dualarla aç emi topiğimizi hadi bende kaçtım birazdan lost başlıyıcak onu seyredicem iki bölüm birden veriyolarmış gece gelirim inşş hepinizi öpüyorum byyy

derinim senini içinde gerçekten çok sevindm geçen eşimede dedim arkadaşımız eşi işten çıktı die oda üzülmüştü dua ettik allah kabul etmiş inşş rabbim daha güzel günler görmek nasip eder
haa bide sizde bize dua edin eşim sınava girdi inş hepsi ii gecerr kib byy kaçtım anacımmmmmmmmm

evet cnm benim hiç farketmez ya.makbuş birini açsın işte...evet ya lost var ama kociş maç izliyor abimde gelir birazdn hiç açmazlar.gerçi ben lostun ilk 23 bölümünü izledim amakaydirigubbakcemile3neyse bende gidem de :hulya: örem kaydirigubbakcemile3
hoşçakalın kızlar.Şeniz

tamam madem öyle sadece ikisini yazıyorum geldiğimde en çok talep hangisinde olursa onu açıcam
haksızlıkta olmaz..ayrıca dargınlık kırgınlıkta istemiyorum sonuçta başlık ne olursa olsun içeriği aynı olucak..şimdi 2sinide yazıp çıkıyorum kararınızı verin

.....UMUDA DOĞRU YOL ALANLARIN TOPıĞı .........

.....BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKıLEN ÇıLE KUTSALDIR....

haydin kaçtım ben

gökçem benim.dünyanın şeyini yazmıştım yagmur geldi sildi delü yaaa kızdım ona bidekaydirigubbakcemilecanım arkadasımm iyi yürekli.eşinden de senden de Allah razı olsun.inşallah eşinin sınvalrı hep güzel geçer Rabbim zihin açıklıgı versin bi çırpıda yapsın soruları da askerligi de 5 ay yapsın inşallahhhhhh:Saruboceq:herşey gönlünce olsun canım arkadasım.Şeniz

tamam bitanem en iyisi böyle..çok olunca zor oluyor.yok annem ne kırılması yaf delümüsün başlık alt tarafı.hepsi çok güzel ama ben ikinciyi seçtim mademŞeniz bende çıkıyom canom.görüşürüz kısmetse yarın hoşçakalın güzellerŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…