Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

güle güle ballim allahim seninde yüzünü güldürsün ben bu ay tutturamassam haftaya senin olsun inss bacuuummmm

bu da güzel kardelencim
ortak bir karar verilmesi gerekiyor herkes fikrini söylesin yarın tek tek yazarım beğendiğimizi seçeriz olurmu bende kaçıyorum şimdilik öpüyorum sizi kendinize iyi bakın dilerim Rabbim gönlünüzden geçen her duayı isteği kabul eder..iyi geceler
eximmm dualarım seninle canım yarın yap bi test yeni topicimizin açılışı senin güzel haberinle halaylarla açılsın

bersucum seninkide çok hoş herkesin söylediği çok gzel ama 1 tanesini seçmemiz lazım yarın toparlıcam hepsini..
haydin kaçtım ben

valla banada uyar exsim birtane olsun iste sen iyisi say arasindan ne cikarsa yada yaz birtanesini sec onu yap canuuummmm sagol tatlim inss sizede iyi bi umut olurum canlarim

kizlaaar yalniz kaldiiimmmm nirdesiniz anam giiizzzzz bende kacacm valla gein artiikkk

gözlerimde yas kalbimde sizi dua dua actim sana gönül kapilarimi ayirt etme benide gün gösterdiklerinin arasindan unutma bizide allahim unutma ne olurrrr offff yaaaa kizlaaaar nerdesiniz

kızlar hala isim bulunmamış .gökceme katılıyorum anket güzel bir fikir yoksa karar vermek zor olucak ..

ohhhh hg caniiimmm ne olsun be tatlim agri sizi bi garip haller oturuyom kös kös iste aklimdan kirk tane tilki geciyo offff ne yapacam ben yaaaa bebis yoksa eger yine gecikti regilim yaaaaaa

evet ebrarim bende katiliyorum cünkü baska cagre yok hepimiz yazdik kararsiz kadik tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…