Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ya bu arkadas bi zamanlar nasilda acitmisti canimi simdi biliyo benden sonra evlendi ama cocugunu kucagina aldi sanki her lafi bana nisbet gibi geliyo cok zoruma gidiyo makbuuussssss

ksrdelenim hoşgeldin canımm sanada hayırlı günler olsun naıslsın
aglamm deme kız bebek özlemi ile aklımıza başka bişey gelmiyo yaaa
günüm haklısın içimizdekini dşa söylüyoruz yaa

iyi canım ya ne olsun ger günü hasretle geçiriyoruz işde kiminin karnına bakıyoz kiminin kucağına sen nasılsın

tahmin ediyorum canım ama ne diyim kiii bende yaşadım bu tarz şeyleri yaşıyorumda
Allaha havale et

aglamacıgım takma bende yasadım cnm onlar cahıl ınsanlar bızım halımızden ne anlasınlar cnm benım ya
bende bgn cıkmak zorunda kaldım esım geldı cumartesıne kadar yıone yalnızımmafoldumben
ama halıme şükredıyorum esım ıyı olsun bebişte gelır allahın ıznıyle

evet makbusum bisey gelmiyo elimden simdi anlatiyo zaten cocukla ugrasiyom falan eeee sende ne var ne yok diyooo.......

yok kardelenim canim yapamadim arkadas gelemedi ama sabaha halledecez inss simdide gazim var kizlar affedersiniz yaaa

bende hayt suyu içmeye başladım kızlar acaip kasıklarım ağrıyor hiç olmazdı nede olabilir acaba bilgisi olan varmı

offf richim haklisin bacim halden anlamazlar iste ama birgün elbette olacak inss rabbim yolumuzu acik etsin

amin aglamacıgım amin sende ıcını ferah tut belkıde o mutluluga cok yakınsın ınsallah hamişssındr
kızlar benım cıkmam lazım yrn görürşrüz kendınıze ıyı bakın ısım bulursanızda bana msj atın sız gece kaynatırsınız sımdı sayfaları bulama öptüm hepınızı ıyıgeceler

krsdelencıgım yumoşların büyüyodur ıyıdır yanı kasık agrısı hadı hakkına hayırlsı fıstıgım

belki canim yumurtlama sirasindada olurmus kasik agrisi tatlim üstüne düsme

kızlar madem geldiniz hepiciğin söyleyin fikirlerinizi de açalım artık topici yoksa çıkıcam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…