günüm tanidigim o kadar insan varki he iciyolar bi arkadasim gebelinin 7 ayinda ama hala günde 2 paket iciyo ama bulantidan kurtulmuyo hep migdesi bulaniyo birakamiyo ama cocugu gayet saglikli evet illaki birakacagiz ama söz veriyorum bebegime o bi gelsin hemen birakacam inss onu üzmeyecem o beni üzmeden gelirse tabiki......
kizlar test olamyacam canlarim ne olur kizmayin bana hüsran yasamak istemiyorum bi kac gün bekleyecem daha eger bugünde olmassam beklerim birde sunu merak ediyom her hamile kalan üste görürmü
evet makbusum keske birakabilsek basladigim güne kahrediyorum sanki sadece sigara engel bebek sahibi olmama ama geride etrafima bakiyom herkes iciyo dogum yapana kadar nasil yaaa diyorum onlarin var biz nerde hata yapiyoz anlamadim gitti
kızlar mrb naber
başlık olsun diyonuz ayy aklıma hiç bişe gelmedi ebroşun sevdiği bi söz vardı ( bebegim ben seni değil sen beni büyüttün!) die başka ne olabilir
hg gökce aklimiz durdu bacim o kadar özllerki bizim icin ne isim taksak onlara yakisirki canim melegim cebrailin kanadinda gel annene birtaneeeemmm hasretle özlemle o tatli yüzünü görmek istiyorum birtaneemmmm
aglamacim herkes ustune gormez yukarda sormussun galiba o ustune gorme zaten uc bes damla kan gelmesi yerlesme kanamasi dedikleri gb, oyle regle olmuyorsun yani.
ama akintin var bu iyi bir sey regle baslarken kadinlar kuru olur genelde, hamilelikte akinti olur, bende olmamisti gerci:))
ooofffff oooofffffff vakitler durdu sanki aklimdan atamiyom ne yapacam ben yaaaa evde olsa bi test valla yapacam hemen olmadigi icin kendimi firenliyom kalbimde bi heycan pat küt atiyo aayyyyyyy
ksrdelenim hoşgeldin canımm sanada hayırlı günler olsun naıslsın
aglamm deme kız bebek özlemi ile aklımıza başka bişey gelmiyo yaaa
günüm haklısın içimizdekini dşa söylüyoruz yaa
ooofffff oooofffffff vakitler durdu sanki aklimdan atamiyom ne yapacam ben yaaaa evde olsa bi test valla yapacam hemen olmadigi icin kendimi firenliyom kalbimde bi heycan pat küt atiyo aayyyyyyy
varsa var yoksa yok hic bunaltma kendini git bir test al kurtar ruhunu bu stresten:)) zaten var gb umutlandirmak aslinda istemem genelde ama sende var bebek