Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ay kızlar allah yardımcımız olsun
kız makbus acıköğretımın edebıyat bölümü acılmıs neden ben onu tercıh etmedım delıymısım vallah
aglamacıgım aklına getırme cnm stres yapma takma kımseyıde olcak bızde olcaz allah büyük

valla öyle oluyo bagzen exsim ne zaman ohhh rahatladim dersin bisey cikar ama ben ragziyim herseyine rabbim saglikli huzurlu bi ömür birde yuvama senlik evlat versin yeter bana

sagolun kizlar iyiyim bende, hormon testleri yaptirmistim onun sonucunu alicam bugun haftaya da doktora gidecegim ovulasyon civari her sey yolunda mi emin degilim de!!
makbercim simdi okul bir de is olursa annenin dedigi olur kesin cunku aklin iyice dagilir ve gelir senin yaramaz:))
aglama yorgunluk uyku vs var mi bir sey?

aynen aycacıgım bıde yasıtlarımın bebegını sevıyorum
hadı teyzesı arkadas ıstıyoruz calısısn calısın demezlermı
delırıyorum yatak odamıza özelımıze kadr
gırıyolar sankı bız ıstemıyoruz ah ahhhh

ayça hoşgeldin canım aramıza..

riçim biliyomusun en nefret ettiğim derstir edebiyat :))) ben daha çok sayısal dersleri seviyorum

hg aycanisa bi dertli daha var aramizda kizlarr evet canim benden sonra evlenenler bile iki ayini doldurmadan hamis kaldilar gecen biri anlatiyo benden sonra evlendi iste hamileya bulantim var falan diye neler düsündüm neler insan garip oluyo yaa

günüm var bagzen elim kolum tutmuyo basim dönüyo kendimi piskolojik etkiliyom galiba ama cokta üsüyorum herkes yaniyo ben bagzen titriyorum cok garip bana soruyolar niye üsüyon diye ama bilmiyom üsüme gibi titriyom yani

kızlar kazene özelden yazdım konuyu kapatıcak heralde hadi bi başlık bulun banaaaa

günüm var bagzen elim kolum tutmuyo basim dönüyo kendimi piskolojik etkiliyom galiba ama cokta üsüyorum herkes yaniyo ben bagzen titriyorum cok garip bana soruyolar niye üsüyon diye ama bilmiyom üsüme gibi titriyom yani

anammm ben de usuyordum ve basim donuyordu ama ben regle bekleren de usurdum o yuzden garip gelmemisti ama hamile kaldigim ay ayri bir usumustum gerci bendeki en buyuk belirti uyku ve yorgunluktu ama sende normalde usume yoksa bu bir belirti bence :CüvCüv:
sen yarini bekleme cik bir test al ne olurrrrrrrrrrrrrrrrr

benımde en nefret ettııgım dersttır sayısalopuyorumnanaktanallah senı makbus
güncüğüm umarım sonuclar ıyı cıkar cnm benım

evet aglamacııgm hadı gıt al bı test catlatma bızı
ay nasıl konuyu kapatıcak makbusum ya anlamadım

sagol richim cikicam birazdan almaya sonrada bacagimda bir agri var doktor masaj verdi oraya gidecegim cok merak ediyorum nasil bir sey :uhm:

kızlar yine gebelik bölümüne açıyorum konuyu başlık önerileri bekliyorum hadiiii

günüm ben regilde hic üsümezdim bacim birde biliyosun galiba zikkimi kullaniyorum yani sigara günde en fazla 6 tane ama son bi haftadir canim cok istiyo iciyorum bu defada bulanti basliyo tiksiniyorum ama yinede asiri canim istiyo iciyorum geri pisman oluyorum bi tiksinti bi bulanti oluyo.....

makbus sen birakabildinmi bacim iciyonmu hala

evet gebelik bolumu iyi kizlar iyi kotu bir isim verin ayrica isim cok da onemli degil akliniza geleni yazin secelim

ben de iciyorum aglama ama hamile olursan agzina surme ben gunde hamilekyken uc dort icmistim bebegimi kaybedince anladim nasil yapabilmisim o hatayi(
ama sigara da tiksindirdiyse sen git o testi al bugun

nerdeeee ağlamacım hala tam gaz devam offfffffffff ben onu bıraksam o beni bırakmıyor ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…