slm canlarim nasilsiniz mizmizcim inss birdahaki aya olacak canim cok sevinmistim var diye ama kismet degilmis caniiimmm.........
ebrarim sen nasilsin canim iyimisin inss evine sag saglim gelirsin.....
canim basin sag olsun allahim mekanini cennet eylesin taktiri ilahi elden bisey gelmiyo hepimiz ölmek icin yasiyoruz canim rabbim imanimizdan ayirmasin bizi inss :Saruboceq:
sagol buttercim nasil olayim bildigin gibi iste dört gözle hayirli haberler bekliyorum herkesten ve kendimden rabbim yüzümüzü güldürsün inss en yakin zamanda
inss ebrarim allahim kazadan beladan uzak etsin tekrar basiniz sagolsun rabbim böyle uygun görmüs mekani cennet olsun........
nasil olayim canim ayni biraktigin gibi iste güzel gecti bayram ama bayagi yorucuydu insaat var evde biliyosun onu bitirmeye calistin gece gündüz hep kosturduk anlayacan sükürki bitti ama zemuszemus
evet ebrarim yaaa bizde özledik seni ve diger kizlari makbusumla karsilasamiyorum ne zamandir hic gelmez oldu biraz cani sikkin galiba o regil olali kac gün oldu halami sürüyo neden aceba yaaaa kendide tedirgin gibi umarim iyi biseydir
valla topicdeki herkesi çok özledim nerdeyse biraydır muhabbet edemedik .makbuşum nezaman oldu onuda bilmiyorum inşallah sorun yoktur .sanmıyorum sorun olacağını yeni gitti doktora .
öyle ebrarim yavas yavas bitiyo ama ne evimin hali kaldi nede benim valla bayramda ucuna eklendi derken valla orucmuydu ac kalmakmiydi bisey anlamadim rabbim kabul etsin vazifemizi yerine getirmeye gayret ettik iste