- 16 Aralık 2006
- 6.750
- 19
- 39
mizmiz sen nasilsin? morelin bozuldu mu?
ıyıyım cnm morelım bozuk deyılde ne bılıyım boyle garıp oldum o kadar bekle umıtlen sonunda hasta ol ılk defa edetım gecıktı ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mizmiz sen nasilsin? morelin bozuldu mu?
ıyıyım cnm morelım bozuk deyılde ne bılıyım boyle garıp oldum o kadar bekle umıtlen sonunda hasta ol ılk defa edetım gecıktı ya
ama iste gordunki olabiliyormus bence o idrar testi yanlisti zaten cok silik cikmis ama kafanda soru isareti de olustu tabii simdi bence sen mutlaka git acile baktir yoksa bayramda doktor bulamassin.
cnm ozelde bakmazlarmı kı
ebroşumm tekrar başınız sağolsun canım:teselli:evet hayat gerçekten çok boş özellikle son 1 haftadır sürekli kötü haberler aldım :çok üzgünüm:biliyorum korkunun ecele faydası yok ama ister istemez korkuyor insan..Rabbim hepimize ailelerimize sevdiklerimize hayırlı mutlu huzurlu uzun ömürler nasip etsin inşallah:Saruboceq:herkese hayırlı bayramlar .rabbim nice güzel bayramlara ençok istediğiniz bebişinizle girmeyi nasip etsin canım arkadaşlarım..
ben şuan rizedeyim gökçem haber verdi galiba kayınvaldemi kaybettik.bana destek olan arkadaşlarım ,canlarım hepiniz çok saolun .rabbim sizlere böyle acılar yaşatmasın.hala hayal gibi geliyo çok tuhaf bir duygu ve çok acı mafoldumben .hayat çok boşmuş anladım .insan bugün var yarın yok .neyse ben 10 gün daha aranızda olamıycam fırsat bulursam gelmeye çalışırım hepinizi çok özledim canım arkadaşlarım.allaha emanet olun hayırlı bayramlar..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günümm çok sevindim canım ne güzel bak düzene giriyor demekki uykun..kizlar sabah sekiz burda ilk kez bu saatte uyandim herhalde en son temmuz basiydi bu satte kalktigim ne guzel bir duyguymus erken uyanmak, bir an kisin gelmesine de cok sevindim. tabiiki bir bayram sabahi kimse yok burda umarim hepiniz eslerinizle ailelerinizle cok guzel bir bayram geciriyorsunuzdur.
canlarım hepinizin bayramı mübarek olsun tek tek yazamıcam..hepinizi seviyorum girmeyeyim dedim ama ara sıra dayanamayıp giriyorum...hepiniz kalbimdesiniz.