Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ikinizide çok öpüyom günüm makberimin deiği gibi kendini yorma canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne demek bitanem varsa hakkım helal olsun sen içini ferah tut olurmu bol bol dua et canım arkadaşımmm

sağol makberim canım bu gece bol bol dua edlim canım
allaha emanet ol hayırlı iftarlar
gökçem ne yaptı esmam onları merak ettim

ben ettim canım dualarımı ama yine okucam Rabbim kabul etsin
sanada hayırlı iftarlar canım Allah razı olsun öpüyorum seni kocaman iftardan sonra gelirim görüşürüz inşallah

makberim canım iftarddan sonra görüşürüz canım

allah kabul etsin dualrını öptüm bendeopuyorumnanaktan

kızlar biz büyükleri ziyarete gidiyomuşuz haber veriyim dedim size geç gelebilirim öpüldünüz hepiniz

sevalcim canım doktorda ilaçla düzelir bak demiş

biraz ingilizce mi kullanayım dedim

hipo az düşük demek

intense ingilizceden gelen bi kelime ve yoğunluk demek

lezyon da nedeni tespit edilememiş bozukluk demek canım

yani özetlersek az yoğunlukta bi küçük bi bozukluk var

ama doktorunda ilaçla tedavi edilebiliyor dediğne göre çok da önemli bişiy değildir canım moralini bozma öpüyorum seni

allahım hepimizin dularını kabul etsin kızlar bu güzel gecenin hürmetine

sevalcim geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey yoktur. sakın moralini bozma canım doktora sorunca da mutlaka haber ver.

kızlar hepımızın kandılı mübarek olsun umarım tüm dualarınız kabul olur
kızlar benım ıcınde dua edın ben edemıyorum :gitme:

ay Insallah hamilesindir, yap walla cesur ol, digilsen de digilsindir hicc takma nasil olsa yakinda kalacaksindir ama icimden hamile oldugun geciyor hadi Insallah hemen mujde getir bize sonra:nazar:

yqptım test ve sonucccccccccccccccccccccccccccccccccakannehir negatıfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:nazar:

kızlar hepımızın kandılı mübarek olsun umarım tüm dualarınız kabul olur
kızlar benım ıcınde dua edın ben edemıyorum :gitme:

hayırdır cnm neden edemıon hayırlı kandıller bu arada hem sana hem dıger arkadaslara herkesın butun duaları kabul olur ınsallah

bu gece arsin kapilari acilir kullara rahmet sacilir mevlam seslenir yokmu benden dileyen vereyim yokmu cenneti isteyen göstereyim yokmu af dileyen affedeyim canlarim bu geceyi güzel gecirmek ve sabaha karsi cehennemden azat olmak dilegiyle bu geceniz mübarek olsun rabbim bizide sevdigi kullarinin arasina alsin inss

amin mizmizim amin canim inss bu gece bütün dualarimiz kabul olacak rabbimin izniyle

mızmızım hastayım cnm kran okuyamıyorum sagol cnm
buarada cok oldu görüşemıyoruz nasılsın cnm

yqptım test ve sonucccccccccccccccccccccccccccccccccakannehir negatıfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:nazar:

hmmm demek yanlis alarm neyse ikimizin de vucudu ve sinirleri dinlenmeye muhtac, demek boylesi daha hayirliymis neyse belki simdi rahatlayip reglen de gelir olmadi bir doktora git bakalim ne diyecek.

X