Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

göçcecim dualarım seninle bitanem işallah bu mübarek günde ona vesile olur dualarımız kabul olur ayrıca Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Kadir geceniz hayırlara vesile olsun.
bacılarımın kandili mübarek olsun

ceylanım canım nasılsın bitanem
nerelerdesin görüşemiyoz
inşalah canım kandilin kutlu olsun iyi kandileropuyorumnanaktan

evet kızlar bu arada sizlerinde kandili mübarel olsun allahım dualarımızı kabul etsin

sevalcim senanın haberinden sonra içimden pek girmek gelmedi cnm kk ya bi süre kafa dinlemek istiyorum tatlım

ceylanım evet gerçekten insanın giresi olmuyo

dün proklatin ile ilgili aaraştırma yaparken senanmın açtığı topiçe gördüm
girmemle çıkmam bir oldu
haber varmı allah sabır versin

ceylanım gitinmi
bu kızlar nerde
gelin kızlar arkadaşımıza dua edlim
ranam ameliyatta allah yardımcın olsun:çok üzgünüm:
canım arkadaşım inşalah beişin bu sefer seni bekletmeden gelir

81861.jpg

Rahman ve Rahim olan Allah'in adi ile,
Bismillahirrahmanirrahim

Bin aydan hayirli, mubarek "Kadir Gece" 'nizi kutlar...size,eslerinize,ailelerinize ve tum yakinlariniza hayirlara vesile olmasini yuce Allah'tan niyaz ederim...

Cumlemizin Kadir Gece'si mubarek olsun..Bu mubarek gecede Rabbim,tovbelerimizi kabul,Gunahlarimizi af,dualarimizi hayirlisiyla kabul eylesin inşallah...

Rabbim bu gecenin yuzu suyu hurmetine hastalarimiza sifa,yuvalarimiza huzur,cocuklarimiza,ailelerimize,yakinlarimiza,
eşlerimize ve bize saglik,sihhat,mutluluk,huzur,sevgi,saygi,afiyetler,sofralarimiza bereketler,hayirlar,gonullerimize iyilikler,guzellikler nasip eylesin inşallah.

Rabbim.hepimize,cumlemize,isteyen herkese hayirlisiyla hayirli,saglikli,sihhatli,dinine bagli,imani guclu,akilli,ahlakli,durust,merhametli evlatlar nasip eylesin inşallah..

Rabbim, ölmüşlerimize gani gani rahmet eylesin inşallah..

Rabbim,dertlilere deva,caresizlere care,cozumsuz kalmislara cozum,borclulara borcundan kurtulmayi hayirlisiyla nasip eylesin inşallah..Amin.

"Allah'ım! Sen affedicisin, kerem sahibisin, affetmeyi seversin, bizi de affeyle" Amin..

Gokcecim .Esmacim ve Sevalcim Allah'in izni ile insallah hayirli sonuclarla donersiniz bugun....sahurdayim birazdan yatacagim..malum haldeyim ama tutacagim bugun..opuyorum hepinizi..

Son düzenleme:
pasifiğim hoşgeldin canım nasılsın
bende senin kandilin kutlar canım dileklerin kabul olsun bu mübarek günde
inşalah pasifiğm ben değilde ranam dönsün esmamda gidecek allah yardımcımız olsun
sen ne yapıyon canım sahurdamısuın afiyet olsun

seval sonucun icin girdim walla yeni kalktim ilk aklima sen geldin canim?
gokce guzelim bugun muydu senin de ameliyat, Insallah cok cok iyi gecicek canim.

pasifik selam seval sonuc ne oldu? kizlar bir de dun gece aklima takildi sevilim niye gelmiyor? tatil falan mi bayram icin bir yere mi gitti?

kadirgecesi_ekart.jpg

ar041.jpg

cambajelwt0

Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allahın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara garkettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun..

pasifikcim senin de kandilin mubarek olsun canim, Rabbim dualarimizi duysun bizlere once saglik sonra da saglikli yavrularimiza kavusmayi nasip etsin Insallah.
kizlar ne guzel kadir gecesinde dua edecegiz, ne kadar huzur verici.

günüm oy kıyamam sana canom bitanem güzel bacım seninde kandilin kutlu olsun başka kandileri yavrularımızla geçirmek dileğiyle sen ve eşine olacak beişine bir ömür boyu
sağlıklı huzurlu yılar dilerim
canıma rkadaşım sonuçlar
akşam 6 dea çıkacak

tamam sevalcim aksam bakmaya gelecegim haberine hayirli haberler getir bizlere Insallah.
kizlar daha yeni kalktim cikiyorum simdi hepinizi opuyorum Kandil geceniz hayirli olsun hepinize, Allah sesimizi duysun Insallah, dualarimiz kabul olsun.

hoşbuldum sevalimm bi merhaba diyim dedim sözde sabah erken kalkıcaktım uyanmadım işte sen nasılsın

pasifikcim senin de kandilin mubarek olsun canim, Rabbim dualarimizi duysun bizlere once saglik sonra da saglikli yavrularimiza kavusmayi nasip etsin Insallah.
kizlar ne guzel kadir gecesinde dua edecegiz, ne kadar huzur verici.[/QUO

Amin canim..cok sukur Allah'a...

kizlar artik ben yatiyorum...siz benden once gireceksiniz Kadir Gecesine...bol bol dua edin bende sizler uykudayken bol bol dua edecegim..Mevlam hepimizin,herkesin duasini ve tovbesini hayirlisiyla kabul eylesin insallah...sevgiler...

kuzum allah razı olsun canım sanada iyi kandiler
bene seni çok seviyom çok öpüyom sağlıkla kal akşam gelir gelmez gelecemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

makberim ne yapıyon mübarek bu günde rabbim senle eşine önce huzur sonra hayırlı evlatlar nasip etsin
bende dükandayım biraz iyim biraz kötüyüm işte öğle se3n anlat
pasifiğm tatlı rüyalar allah sana rahatlık versin bacım bol bol dua edeceğim hepinize emin olunopuyorumnanaktan

makberim ne yapıyon mübarek bu günde rabbim senle eşine önce huzur sonra hayırlı evlatlar nasip etsin
bende dükandayım biraz iyim biraz kötüyüm işte öğle se3n anlat
pasifiğm tatlı rüyalar allah sana rahatlık versin bacım bol bol dua edeceğim hepinize emin olunopuyorumnanaktan
aminn canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin huzurumuzu bereketemizi eksik etmesin inşallah..
bende bildiğin gibi işte farklı bi durum yok üzerimde bi halsizlik var ama hayırlısı..
neyse ben çıkıyorum şimdi..işlerimi bitirir kuranımı okur gelebilirsem gelirimŞeniz

X