Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

haklısın valla.ben gece yatmadan karnımı belimi bi güzel sarıyom kaç gündür şalımla:)öyle sıcak tutuyor ki.su da yapayım bari karnıma koyam dimi?

Alarm Alarm Alarm Sakin ama sakin Gundogmadanim cok hakli insallah oyle birsey yapmassin..sicak su torbasi karin mide ve yumurtaliklar icin cok tehlikeli aman diyim sakin ha....Insallah yapmamissindir..bana uyaninca haber cak hemen..

günaydın kk hatunlarıııı gününz güzel geçsin inşallahh
kped5.jpg

günaydın canlarıııım
gökçem sevalim sizler de burdasınız sanırım nasılsınız canlarım bugün üçümüz de doktor yolundayız
rabbim hayırlısını versin inşallah
şimdi toplantı var canlarım çıkıyorum hadi iyi haberlerinizi bekliyorumopuyorumnanaktan

kadir20gecesixy3.jpg

kızlar ben şimdiden kadir gecenizi kutluyorum rabbim hayırlara vesile etsin inşallah günahlarımızı affettsin cennetinden bizlerede yer nasip etsin hayırlı nesiller geleceğe bırakmayı nasip etsin sağlık huzur mutluluğu bereketi ve evimizden eksik etmesin inşallah

saol esmam canım inş sende hayırlı haberler alırsın herşey güzel çıkar canım kib kolay gelsin öpüyorum seni byy

esmacım canım merhaba nasılsın bitanem evet üçümüzde bugün iyi haberlerle gweliriz inşalah canımkaçta gidecen
ranam canım sen nasılsın canım sende gidiyon canım alllah yardımcımız olsun
bend e sizin kaandilinz kutlu olsun allah bu mübarak günde bizi af etsin dualarımızı kabul e ylesin

amin sevalim saol canım gitcez bakalım benim en geç 2.5 ta orda olmam gerekiyo sen kaçta gitcen hastaneye

ay sevalim kaçırmışım seni yaa takıldım biraz gitmişsin neyse inş hayırlı haberler alırsın sende canım neyse bende biraz dahabakınıp gideyim barim:KK43:

ranam ben ssat 6 da gidecem
kusura bakma müşterim vardı ge ç oldu
canım ben doktoru göremem bugün
yarına aldım randövü yarın sabag sonuşları gösterip ilaçlarımı alacam

herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah:Saruboceq:
sevoşum benim randevum 3.30 da.
akşam girebilirsem sizlere haber veririm kızlar anneannem hasta bugün Ankara ya doktora gittiler annemle beraber inşallah onda da kötü bişey çıkmaz ya belki annemlerde olurum bu akşam yemek falan yaparım babamalara.
rabbim dermansız dert vermesin

derinim okuduğuma göre sen de dükkan açmayı düşünüyomuşsun canım inşallah hayırlı uğurlu olur

kızlar ben kaçıyorum bugün giremem heralde herkese tekrar hayırlı kandiller

herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah:Saruboceq:
sevoşum benim randevum 3.30 da.
akşam girebilirsem sizlere haber veririm kızlar anneannem hasta bugün Ankara ya doktora gittiler annemle beraber inşallah onda da kötü bişey çıkmaz ya belki annemlerde olurum bu akşam yemek falan yaparım babamalara.
rabbim dermansız dert vermesin

derinim okuduğuma göre sen de dükkan açmayı düşünüyomuşsun canım inşallah hayırlı uğurlu olur

kızlar ben kaçıyorum bugün giremem heralde herkese tekrar hayırlı kandiller

esmam canım sennde kandilin kutlu 9olsun canım allah dileklerini bu gecede kabul etsin canım inşalah sende iyi haberlerle gelirsin canım bizi merakta bırakma haber ver
annnanede çok gweçmiş olsun inşaalh kötü bir şey çıkmaz alla h acil şifa versin kolay gelsin
en geç ben gidiyom heralde hadi öpüyom siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

esmacım geçmiş olsun canım allah şifa versin sanada kolay gelsin hadi hayırlı haberler al inş
sevalim kaçadımda kk da sorun vardı giremedim sen bugün alcan sonuç öle mi yarında göstericen hadi bakem hayırlısı olsun ay bende biraz heyecanlandım şimdi yafffff

hayden ameliyatçı başı kaçar görüşmek üzere hanımlar dualarınız için allah razı olsun rabbim mubarek günde tüm dualarınızı kabul etsin inşallah güzel bi günde görüşmek ümidiyle esen kalınnnnn:)opuyorumnanaktan :gitme: :gitme: :gitme::eek: gökcedoşşş kaçarrrrrr

gökçem allah yardımcın olsun
inşalah başarılı geçer canım
dualarımız seninlee bacım
alllaha emanet olopuyorumnanaktan

hayden ameliyatçı başı kaçar görüşmek üzere hanımlar dualarınız için allah razı olsun rabbim mubarek günde tüm dualarınızı kabul etsin inşallah güzel bi günde görüşmek ümidiyle esen kalınnnnn:)opuyorumnanaktan :gitme: :gitme: :gitme::eek: gökcedoşşş kaçarrrrrr
tatlım Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

gökçecim allah kolaylıklar versin cnm sevalim sende inşallah bugün güzel sonuçlarla geleccen bitanem

X