Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

gökceeeeeee nirdesin giiiizzzz konussana niye yazmiyonkiii kaydirigubbakcemile
burdayım gız delü garuuuu yazdım loooo ne gızısın

canım hemen kötüye yorma bünye heran değişiyo hele ramazanda belkidaha fazla etkilenmişsindir ben daha önce ilaç kullandığım için erken adet olmuştum mesela hep damla gelmişti pembe yada kahve şeklinde gittim dr kokrma dedi hormonlar değişmiş biraz ondan dolayı sende gidince tahlil yaptır ama inş herşey normaldir adetin geçmiş peki test yapmadın mı canım

Allah iyilik versin canom olsun valla yorulmaya değer bitti ramazanda ((
sağol ayrıca kociş jest yaptı nasıl olduysa

ya pasifik yavruù sen hamilesin bence:)) deneme yapmadiginiza eminmisin? lutfen gebelik testi al yarin:dance:

ayyy kiyamam sana gökcem dur ben yapayim kalan islerini senide grip eder gelirim geri olurmu canoommm

uyyy uuyyy canım şimdi böle dedin yaa sen canımı yesen oldu derim ben:) valla kolum kanadım düştü ama olsun yaa buda böyle güzel bişey bakalım yarınıda atlatayım sonrasında zaten alamam salı günü gidicem davet etmek zor olur

pasifigiimmm test yaptinmi bacim hamis olabilirmisin acebaa

Gectigimiz ay oruclu oldugum gunlere denk geldiginde yorgun olma sebebiyle calisma yapmak istemedim canim bu sebeple hamilelige ihtimali dahi vermiyordum ama yine de bu sabah yaptim belki iki kez yumurtlamisimdir diye...ama negatif tatlim..bu farkli bisi Allah hayirlisini versin ne diyeyim..

Allah iyilik versin canom olsun valla yorulmaya değer bitti ramazanda ((
sağol ayrıca kociş jest yaptı nasıl olduysa

he canım yaa yorgunluk bi yane aslında insana zevkde veriyo zaten dediğin gibi az kaldı
canım dışarda yemeği bende özledim yaa ii yapmışsınız hep evdede olmuyo zaten

pasifigim sen nerdesin canim yaaa keske yakin olsan bana kisss heycanlandimmm pasifigim ne olur bi test yap kiiissss inss bebis geldi inss

ayyy gökcem onunda sevabi var bacim allahim hakkini versin inss.....

ya pasifik yavruù sen hamilesin bence:)) deneme yapmadiginiza eminmisin? lutfen gebelik testi al yarin:dance:

dedim ya tatlim calisma oldu ama ilgili gunlerde degil..yine de iki kez yumurtlama ihtimaline iliskin bu sabah yaptim..sonuc negatif..Insallah gun icinde sokulur artik bekliyorum...

az kalmış gökçe korkma sakın canım hayırlısı bu olucak inşallah senin için

ama gec yumurtladiysan ikincisini henuz idrarda cikmayabilir bence cok buyuk ihtimal bu, yerlesme kanamasi resmen anlattigin, tamam umitlendirme konusuna girmeyelim ama sakin adet getirtetn sokturucu denen ilaclardan alma, olur mu

pasifigim inss vardirda testte cikmamistir yaaa korkma inss ters bisey yoktur tatlim benimde düzenim kalmadi bakma hep tekliyo :bbo:

Gokcecim...hormonlardan,havadan,bunye degisimindendir insallah ne bileyim Allah beterinden korusun..bu regl her ay geliyor diye bebek istedigimiz icin kizsak da aslinda gelmesi gereken zamanda gelmesi ne kadar onemli degil mi..

saol makbuşum yaa az kaldı biraz gece yataga girince düşünce alıyo beni acaba bişey çıkarmı herşey normal mi die sonra dua edip uyumaya çalşıyom inş normaldie herşey
aglamam gerçekten bende yorgunluğunu inan fazla düşünmüyom zaten öyle olsa almam ama hoşumada gidiyo o memnuniyeti duyunca insan herşeyi unutuyo gerç.ekten neyse ee sen anlat bakim eşin gittimi

makbercim hosbuldum ama cikiyorum, derine de cok gecmis olsun, dikkat edin kendinize guzeller, optum hepinizi.

güle güle günüm ii geceler sana canım
tabiki pasifigim adet o kadar önemli ki vucudun kendini tamamlaması en çok da ona bağlı menepozdaki kadınlar ne kadar zor süreçten geçiyolar sinirler stresler terlemeler yani bebek olmasada adet düzenli gelmesi daha ii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…