Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

hg caniiimmmm kiiissss özlemisim seni hemen iyiki yakin degilim ben sana hic agzimda durmazdi valla makbus gel makbus sunu yapalim suraa gidelim aayyyy bikardin benden valla :mymeka:

oooo gökcem canom iyyiz datlum seninle daha iyi olduk bacum naptin iyisin inss

makbeeerrrr allah iyilügünü vere nirdesin giiissss geldimi kocisin benimki geldi anam sanki haberim yok gibi maci kaybettiiiikkkk diyo siz kazandiniz diyo bende bosuna yorulma makbusumla haber aldik diyom odami bjkli niyeki o gs degil bu kizlar hep böyle diyo kocalara düsman diyo kocasi gsli makbusun dedim kaydirigubbakcemile3 aman delü bu adam yafff
kaydirigubbakcemile3delüü güldürdün beniii benimkide bişey demedi hala bakalım ne zaman başlıcak konuşmaya :))
slm kızlar ben geldim nasılsınız
hoşgeldin canomm iyiyiz sen nasılsın

hmm gelir seninkide az sonra baslar konusmaya keyifliler beyfendiler keyfinden zipliyo evin icinde....
hg boncugum seni gördük daha iyi olduk sen nasilsin canimcim

danimarkaya geleli 1 sene 2ay oldu.ins karsilastikca grs.

bende yeniyim canim birbucuk sene oldu geleli inss ama sik sik gel bekleriz burda dertlerimizi unutur beraber aglar beraber güleriz bi aile gibiyiz yani inss görüsürüz canim opuyorumnanaktan

hg tatli ümmücüm nasilsin canim iyisin umarim görüsemedik kac gündür nerelerdeydin bakiimm

hoşbuldum kızlar iyiyim bende semaya özel msj atim dedim ama yazamıyorum malesef kapsama alanı dışı :gitme:

hoşbulduk canım saol aglamacım senn nasılsın
iyiyim makbuşum saol eşim meyve istedi onu getirdim de

boncuğum semanın mail adresi aktif deil galiba ondan giremiyo bugünlerde birazda rahatsız slm söylemişti size görüşürsem iletirim slm mını

ayyy exsim benim kiz inss birgün kocisin isi olurda gelirim yanina vala ne kadar isterim birgün orda hep beraber olmayi gerci iyi dostlar hep gönül gözüyle beraber olurlarmis canim beniiiimmmmm....
boncugum semafatihmi cevrim disi ayyy olmasin kisss zaten civcivim yok merak ediyom nehir yok nerde bu kislar yaaa

X