Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

evet makbusum soguk alginligi hapta degil su suyo koyyorsunya limonlu oluyo yaaaa biz kazanalim ne olurkiiii

bişey olmaz canım yaa korkma sen devam et çalışmalarına..
belli olmaz valla maç henüz bitmedi

uyyyyy tiksiniyom kokusu yetiyo valla nasil icecem bi paket cukulata aldim yanima hem iciyom hem yiyom valla kusmayim diyeee yaaa

bitti makbusum simdi dinliyom maci anlatiyo bune yaaaa hep kaybediyoz yaziklar olsun valla su bjk ye yazik yaaa

olsunda kiziyom artik ilk macta su duruma bak akillanmayaklar valla neyse bizde mac yorumcusu olacaz haaa esim diyo hic sevmiyon maci ama ona firsat vermiyom yoksa hep mac tartisacaz kafayi yiyom valla böyle olunca

benimkiğ daha gelmedi yukardan ne laflar yicem şimdi :))
giderken demiştim boşuna izleme kendi sahanızda yeniliceksiniz :)))

bugün güzel bisey okudum zamaninda bi adam yarabbi ne zamandir sana isyan ediyom ama bana hic musibet vermiyon demis....
allahu tealada o zamanin peygamberine buyurmus git o kuluma söyle onun kalbinden bana yalvarmak duygusnu cikarmadimmi onu güzel islerimi görmekten ali koymadimmi onu beni sevmekten ali koymadimmi simdi sor ona daha ne musibet vereyim buyurmus bi tuhaf oldum okuyunca ablamda okumustu bunu bana ama unutmusum seninle paylasayim dedim makbusum

bugün güzel bisey okudum zamaninda bi adam yarabbi ne zamandir sana isyan ediyom ama bana hic musibet vermiyon demis....
allahu tealada o zamanin peygamberine buyurmus git o kuluma söyle onun kalbinden bana yalvarmak duygusnu cikarmadimmi onu güzel islerimi görmekten ali koymadimmi onu beni sevmekten ali koymadimmi simdi sor ona daha ne musibet vereyim buyurmus bi tuhaf oldum okuyunca ablamda okumustu bunu bana ama unutmusum seninle paylasayim dedim makbusum
ne güzel bişey bu yaa ürperdim okuyunca yüreğine sağlık canımopuyorumnanaktan

slm arkadaslar.kusura bakmayin muhabbetinizi boldum ama (aglama)sen yurtdisinda nerde yasiyosun eger sakincasi yoksa ogrenebilirmiyim

sagol canim inss rabbimin güzelliklerle müjdeledigi kullardan oluruz inss allahim büyük lütuf sahibi o ne yapmaya mazhar degilki görelim mevla neyler neylerse güzel eyler.....
makbusum sendede oluyomu bilmiyom ama böyle seyler konusunca icim bi rahatliyo yüregimi huzur kapliyo allahim bu duyguyu herkese tattirsin

slm gamzelim yok canim ne kusuru ben avusturyada yasiyorum hayirdir neden sordun

gecenlerde bi topik görmüstüm her yerden var ama en cokta burdan var gurbetten yazanlar bende yazmistim oraya ordanmisin canim sen

kuusra bakma canim cvp gec gordum;ben danimarkadayimda senin nerde oldugunu merak etmistim sagol canim soyledigin icin 10 dakikadir sizin sohbetinizi okuyodum cok tatlisiniz

makbus niye yazmiyon bacim napiyon allah bilir yine seni yayamas seniiiii sırnaşık şey

cok uzaksin bana canim ama dilersen burda bulusuruz sagol gamzelim senin gönlünün güzelligi bence iste böyle takiliyoz biz burda bu delü garularla delikafadulden sen yenimi gittin yoksa uzun zamandirmi ordasin canim

makbeeerrrr allah iyilügünü vere nirdesin giiissss geldimi kocisin benimki geldi anam sanki haberim yok gibi maci kaybettiiiikkkk diyo siz kazandiniz diyo bende bosuna yorulma makbusumla haber aldik diyom odami bjkli niyeki o gs degil bu kizlar hep böyle diyo kocalara düsman diyo kocasi gsli makbusun dedim kaydirigubbakcemile3 aman delü bu adam yafff

X