Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

mrb sevalcim amin canım inş rabbim sena ya ve onun gibi üzülen herkese hayırlı hamilelikler nasip eder inş bizlere sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin inş canım ben iyiyim ama pek keyfim kalmadı topikte dolanıp durdum azcık uzanayım kaç gün aradan sonra oruç tutmakta zorluyo gibi neyse kib öpüyorum canım seni sen nasılsın nasıl gidiyo iştesin demi

gökçem canım amin her şeyin hayırlısı bacım
evet gerçekten hamile haberlerini duyunca çok seviniyoz
böğle talihsizliklerse bizi çok üzüyo
yani hamile duyunca sevinmeyecem çünkü hep hüsrana uğ
ruyoz

selam hanımlar..inanın ben bile girip girmemekte çok kararsız kaldım..
derinim anladım canım geçmiş olsun zeynoya selam söylersin..

derincim geçmiş olsun
sena arkadaşımıza da Allah sabırlar versin inşallah umarım en kısa sürede Allah acısını unutturur
makbercim sen nasılsın canım

sağol eylülcüm iyi sayılırım valla hafta sonu oldumu zaman geçmiyor benimki evde sinir stres küpü mademöyle tutma otuç sinir ediyor beni yaa

selam asılsınız kızlar hepinizde hoşgeldiniz
ranacım öpüyom seni sağol canım sanada kolay gelsimmakberim sen nasılsın canım

:gitme:allahım senaya sabır ver herkese hayırlı uzun ömürlü sağlıklı bebekler nasip et inş:Saruboceq:

Herkes ayni seyi dusunmus demek...bende Sena'nin haberini aldiktan sonra sizler gibi ayni seyi dusundum...hamile kalan olursa seviniyoruz arkasindan uzuluyoruz...tesaduftur diyorum...hayir sacma elbette ama arka arkaya olunca insan bir an dusunebiliyor.. Allah boyle tesadufler bir kez daha yasatmasin cumlemize insallah..diyebiliyorum...baskada bisey karalayasim yok su an keyif meyif kalmadi ...

Sevalcim hosbulduk canim kusura bakma gormedim mesajini...sen nasilsin canim ..saliya alacaksin dimi sonuclari..Hayirli ' sevindirici ve cok ama cok saglikli sonuclar olur insallah dilerim Allah'imdan..

gittiniz mi kızlarrr.
sagol makberim iyi şimdi zeyno.ama az öncede dişi kırıldı :KK43:(eve gidip gelcem dedi dişçiye gidebiliriz canım...
pasifigim evet aynen hamile haberlerine seviniyoruz arkasından birşey oluyor mutlaka.Allah hamilelik yoluna hepimizin sonunu hayır etsin...senama bol sabır.Allahımm ne zor birşey.

slm kizlaarrr nasilsiniz yaaa ölüyom valla ölüyooommmm nasil grip olmusum basim catliyo orucum birde yandim ben valla :sinifsinif:

Sevalcim sahurum bitti artik yatacagim bir ugradim oyle kerhen...opuyorum seni..saglicakla kalin kizlar..

slm kizlaarrr nasilsiniz yaaa ölüyom valla ölüyooommmm nasil grip olmusum basim catliyo orucum birde yandim ben valla :sinifsinif:

gecmis olsun canim..gecmis sayfalara bak dune ya da iki gun oncesine bir iksir formulu vermistim grip icin birebir aynen uygularsan kismetse iki gune ayaktasin..

güle güle pasifigim kizlaarrr nerdesiniz yaaaaa yazin canim sikiliyo vallla yaaa

çok geçmiş olsun canım
kızlar şöyle bi nasılsınız demek için uğradım ama nasıl olduğumuz belli:gitme:
neyse sonra yine uğrarım

gittiniz mi kızlarrr.
sagol makberim iyi şimdi zeyno.ama az öncede dişi kırıldı :KK43:(eve gidip gelcem dedi dişçiye gidebiliriz canım...
pasifigim evet aynen hamile haberlerine seviniyoruz arkasından birşey oluyor mutlaka.Allah hamilelik yoluna hepimizin sonunu hayır etsin...senama bol sabır.Allahımm ne zor birşey.

Derinim geldin mi bende cikiyodum uyku muyku yok aslinda ama kastiriyorum uyumak icin kendimi...yoksa duzen muzen fora...
Ya cok ilginc ama di mi...napalim bundan sonra halay falan cekmeyelim...sevinelim ama sanki siradan hergun olan bir olaymis gibi...insan ne dusunecegini ne diyecegini sasiriyor..

Son düzenleme:
sagol esmacim canim sizlerden uzak olsun amaaa ne zor valla hicbiyerim tutmuyokiii

X