Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kızlar glifor tarzı ilaçları sürekli içmemiz gerekiyor.glikofen miydi az önce yazdıgınız.o da aynı işte.ama çok midemi bulandırıyolar içemiyom yaaa

e senacım bana da polikistik görünüyon dedi ya doktor yokmu bişiyim kız ne çabuk unuttunnnnn:)))))))))))

ama çok takmadım ben napim doktor çok rahattı onun rahatlığı beni de rahatlatıyo

ceylanım parlodel prolaktinimi düşürmek için kullanıyorum şu anda glukofeni de şeker hapı olarak kullanıyorum..yumurtalık takibi yapılmıyor tatlım.bu ay kendi halimizdeyiz .gelecek ay aşılam var işte.yanlız prolaktin olayını ilk defa bu ay duydum ve ilk defa hap kullanıyorum bir de bakamışsın gerek kalmazmış aşılamaya.belkide bu ay çok çok yumurtalrım.

evet sevilim sana bana hepimize inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yok tatlım unutmadım ama ben saymıyorum onu.bence sen de yoktur de yoksa boşu boşuna kiste dönüşür allah korusunnnnnnnnnnnn....sadec görünümü var demiş yani....bu arada benim bugün 8. günüm

yanlız bişi deyim mi baenim de sol kasıkta hafif batma oluyo sence erken yumutluyor olabilir miyim?

gör bak hayatım kendin yumurtlayacaksın çok güzel en yakın arkadaşım aynı senin gibiydi işte tatlım ama o ay hamile kaldı

ama daha tam olarak bugün bitti gibi adetim bukadar erken olurmu ki

he işte datluuuummm bende onu diyorum ya erken yumurtlama olur belki sen boş geçirme de ğer len dir zümreeeeeeeeeeeeemmmmmm

yaa kızlar 2 dakka yokoldum ohh meydanı boş buldunuz yazın bakalım..............ya bi motorunuz soğusun ya.............

senam nasılsın hayatım....deasy cnm sende iyimisin???

snacım ben daha iyiyim bugün şoku atlattım galiba...o neydi öyle ya 11 gün önceden.........benim yumoşlar kafayı yedi ben gibi............

sevilim inşallah yaaaaaaa..ne deyim.
ceylanım kocişi dürteyim mi bugün o saman........
bettyim hoşşgeldiiiiiiiinnnnnnn

sena hayatım yolunu bul boş geçirme ben geçen ay geç yumurtladım bu ay erken belli olmuyo tatlım kasığında ağrı varsa yumurtluyor olabilirsin

senam bak sana şöyle söylim canım şimdi bugün benim de sol tarafımda aynı ağrı var yumoşların büyüyo olabilir canım dikkatli ol büyümeye başlıyo sinyalini veriyo olabilir

slm bettycimmm.iyiyim tatlım sende iyisin inşşş.kaynatıyoz işte bebişlerden

deasym sevilim ceylanım bugün hadi, bettyim de olsun bugün dördünüzün şerefine kısssssslaaaaaaaar

evet ya gündoğmadan olmayınca mani dizen de yok haaaaaa..bir an önce işi biter umarım şimdiden ösledim fallaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…