Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

inşallah datluuuuuuuuuuummm inşallahhhh

bi hami şimiz çıktı devamı gelecek inşallahhhhh allahın izniyleee dimi senammm

peşlerindende biz geliyoz kısmetse:)))

kızlar avatarımdaki kızın resminin neredeyse tişörtlerime bile bastırcam yaani o kadar seviyorum ki onu...
bir kızım olursa bunun gibi olsun istiyorumm.o da benim gibi kıvırcıkkkkkkkkk
pc nin ekranında bu,msn de bu ayy bayılıyorum yaaaa

insallah bitanem ya ama adet olacağım ben umutlanmayın emi desy olur insallah beniöm içime o doğuyor onda var gibi

yaaa aslında benim hislerim birkaçgündür başladı ama.bende kaptırmak istemiyorum.degişken oluyo duygularım.bir diyorum var gibi hissediyorum,bi de bazen yokmuş gibi geliyo bilemiyorum.

senacım sen 10. güne kadar da boş durma canım belli mi olur 2 güne bir çalış tembel teneke erken yumurtlarsın belki manyaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk

hem ceylan ve sena beklemeyenlerin daha önce olur hep öyle oluyor.kardeşimde beklemedigi bir anda hamiş oldugunu ögrendi.

yaaa aslında benim hislerim birkaçgündür başladı ama.bende kaptırmak istemiyorum.degişken oluyo duygularım.bir diyorum var gibi hissediyorum,bi de bazen yokmuş gibi geliyo bilemiyorum.

çokta düşünme canım psikolojin etkilenmesin yoksa bile adetini kendi kendime geciktirip dahada umutlanıp hayal kırıklığına uğrarsın insallah böle bişey yasanmazda

ceylanım benim.hani pco luların sayfası var ya ben de oraya da yzıyom da bir baktım ne görim benim aşkım da yazmış oraya.neyse o kadının bahsettiği glukophec mi neydi ben de o hapın bir değişiğini kullanıyorum işte bu ay benim ki de glukofen.şeker hapı işte bu..pco için etkiliymiş.

merhaba kıslarrr...gene maaşallah sayfalarıilerletmişsiniz...ben de tuz biber olayım...hadi güzel haberler gelsin de sayfalar çatır çatır ilerlesin...
kızlar moralinizi çökertmek istemem ama, sakın kendinizi hayal alemine daldırmayın....psikolojik olarak her hareketten, her ağrıdan umutlanmayın...o umutlarla testler alınıyor ve sonuç hüsran oluyor...rahat olun, stres yapmayın....ben iki aydır bunu yapmaya başladım kendime....önceleri kendimi hamile ilan edip, hayal alemine dalıyordum....büyük hayaler, büyük hüsranlara gebe....dost tavsiyesi

onun yerine bilinçli çalışma

ya ceylanım ama bugün bile hala ıccıcık kahve lekem kaldı yarına tam kesilir diyorum yarın da nöbetçi öbür güne kalıyooooooooooo...ne yapsam ki.....kafamı karıştırdın heeeeeee

benim abimlerde daha erken diye istemiyolardı ama oldu istemesekmi çünkü istemeyenlerim daha çabuk oluyo

senam evet forumda gezerken dikkatimi çekti kadının yazdığı .merak ettim .o ilacı falan geçen gün araştırmıştım ya senin için etkilerini falan okumuştum onu dicektim bende sana bak kadın o ilaçla hamile kalmış sıra sende yavru kuşuuuuuuuuuuummmmmmm

yok canım yaa ben kendi adıma konusayım hiç stres yapmıyorum valla.sadece çok istiyorum ama niye olmuyo diye kendime hiç sormuyorum.ALLAH ne zaman verirse...
sadece bu ay bana da öyle bir his geldi bilmiyorum.arkadaslarım da diyo.
yoksa bile napalım her ay yeni bir umut bizim için.umut etmeden olmazyerimseniben

oyyyyy benim bebeğim kardeşi için araştırma da yaparmışşşşş....maşallah bacımın bişeyi de yok benim araştırmama gerek yok.allahım esirgesin allah dert vermesin hiçbirinize.

ay deasy ne komiğim küçücük kıza sanatçımı o diyorum ama sen anladın

hmm senacım o zaman bitmedimi senin adetin bitmesini bekle canım ya

yarında olmazsa öbürgün çalışırsın kaçıncı günün oluyo öbür gün bakim seninnn

bide sen bu ay sadece parlodel mi neydi bide şeker hapı kullanıyosun dimi tatlım

o zaman erken ve geç yumurtlama risklerini göz önünde bulunduracan boş geçirme canım yumurta takibi yaptırmuyosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…