Purpplee merhaba canım hayat hikayeni biliyorum zaman zaman da görüşüyoruz seninle çeşitli konular sebebiyle...
Hayatta eşine karşı, ailene karşı çok fedakarlıklar yapmış hala da yapan birisin
Ben meseleyi anladım seni tanımayan arkadaşlar sanal dünyanın azizliğinden olsa gerekki çok insafsızca da eleştirmişler bazı yorumlarda ama diyorum ya burada insanın birbirini tanıyabilmesi çok zor ...
Insana yakışan en güzel duygulardan biridir merhamet ,edep maalesef gelininiz bu
Insafı olan biri çalışmıyor üstelik bütün gün evinin rızkı için çalışıp yorulmuş eşine hürmet eder emeğine saygı duyar bunu davranışına yansıtır önüne elinden geldiğince yemeğini koyar eşini evinde rahat ettirir ,normal olan budur eskilerden annelerimiz dışarda çalışmadığı için evi içerden babalarımız dışardan çekip çevirirdi en azından ben böyle gördüm kendi ailemde mahallemde ...
Iki eş çalışıyorsa o zaman ev işlerini de sadece kadına yıkmak olmaz ,olmamalı
Kendimden örnek verecek olursam hem çalıştım hem evimin işini yaptım kendimden çok ödünler verdim bu da yanlış bazı insanlar çok acımasız herşeyi beklerler senden ,ses çıkarmayıp yaptığın herşeyi sana "görev "gibi yapıştırırlar üstüne...
Ben kardeşinin de bu evlilikte çok mutlu ,memnun olduğunu düşünmüyorum çevremde de gördüm duydum .
dürttüğün geçmiyor, çaldığın kesmiyor duruma gelince ilişkiler ortada çocuk varsa gittiği yere kadar deyip bir zaman insan katlanmaya çalışıyor hepsi bu.
Gelin hanıma gelince aynası iştir kişinin lafa bakılmaz
Belliki sizlerden hoşnut değil Allah rızası için dahi olsa hastaya bir tas çorba yapmayacak kadar insani duygusunu yitirmiş.
Insanlar birbirini sevmek zorunda değil, ama saygı şart yitirmemek lazım.
Annene gelince yıllardır zor şartlar altında binbir emekle onun sigortasını ödüyorsun başına gelen onca maddi manevi zorluğa rağmen eğer annen bütün bunlara rağmen emekli olduktan sonra erkek kardeşine ya da bir başkasına o emekli maaşını yedirecekse bence cok yanlış yapar zira o emekli maaşını illa bir yere vermek istiyorsa bence senden başlamalı derim çünkü o konforu anneciğine sağlayan sensin bunu hiç unutmamalı teyze.
En güzeli emekli olunca babanı da alıp memlekete gidip emeklilik günlerini olabildiğince sağlıkla huzurla yaşamaya baksınlar ne sana yük olsunlar maddi anlamda ne de ellerindekini başkalarına savurmasınlar derim.
Her daim Allah'a emanet ol yavrunla canım