Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee ne değişti tamam ben sen o biz siz onlar kişilerin önemi yok burada konu neyse gerçek o . ben anlamıyorum o anlamıyor onlar anlamıyor biz anlamıyoruz sorun bu değil. sorun 6 senedir düzenleri bu olan evi sizin değiştirmeye çalışmanızİlk cümleye cevap : Ben sadece sizin için yazdım o mesajı,biz diye cevap vermeyin. ozellikle siz (ya da sen)çoğul anlaşılıyor sonra ) ve birkac kişi
Of tamam he he sensinee ne değişti tamam ben sen o biz siz onlar kişilerin önemi yok burada konu neyse gerçek o . ben anlamıyorum o anlamıyor onlar anlamıyor biz anlamıyoruz sorun bu değil. sorun 6 senedir düzenleri bu olan evi sizin değiştirmeye çalışmanız
. benim evimdeki düzene de bakarsak bende sizin düzeninizi beğenmem belki ama bu kimseyi ilgilendirir mi ? hah herkesin evi ayrı yolu ayrı bunu kabul edin
kardeşiniz size çok kıymet verir saygı gösterirse eşi de otomatik olarak ona göre davranır köprü olan eş
kardeşiniz karısının böyle davranmasından rahatsız değil.
ne alaka yeni evliyken çift septalı olduğum için ameliyat geçirmem sebebiyle vajinismus tedavisi görmemle bu konu ?
Bak işte sorun burda,beni hiç anlamadığın buradan belli oldu.ne alaka yeni evliyken çift septalı olduğum için ameliyat geçirmem sebebiyle vajinismus tedavisi görmemle bu konu ?
her vajinismus konusuna zaten ben yazıyorum hatta birçoğuna etiketleniyorum bilgimi paylaşayım diye
belden aşağı vurmaya çalıştınız da bağlantısı olsaydı keşke ?
kadınlık görevimi mi yerine getirmiyorum ondan mı gelininizi savunuyorum onu demeye çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla
hıhım evet tabiiBak işte sorun burda,beni hiç anlamadığın buradan belli oldu.
Deli miyim vajili biri olarak böyle şeyi üzmek için söyler miyim cok ciddiyim ortamı yumuşatmak amacıyla yazdım,laf vurmak asla değil
Sen bilirsin buna da inandıramam ben zaten yalancının tekiyim gözünde,iyi günlerhıhım evet tabii
iyi günler sanaa
Ayrıca bu ayıp bir şey mi bir kusur mu kendim yaşadım normal bir şey.Hic sır gibi saklamadim başka bir grupta yazismis olsak da onu söylerdim bak hukuk köşesinde az takilmadik seninle diye mesela..Bakış açın ile alakalı alınganliga lüzum yok, hoşçakal madem ne diyimhıhım evet tabii
iyi günler sanaa
Kesinlikle.Gelin,kv, öğretmenlik ,üvey anne konuları hiç konuşulmuyor burada malesef.Bu konu gelinlerle alakali konu acmak isteyen tum gorumcelere ders olsun. Acmayin sizi yerler burda. Objektif bakma ve ulke hatta bolge sartlarina gore degerlendirme yok malesef.
Kesinlikle.Gelin,kv, öğretmenlik ,üvey anne konuları hiç konuşulmuyor burada malesef.
bence bunu yapma, bu tarafa çevirme yaniAyrıca bu ayıp bir şey mi bir kusur mu kendim yaşadım normal bir şey.Hic sır gibi saklamadim başka bir grupta yazismis olsak da onu söylerdim bak hukuk köşesinde az takilmadik seninle diye mesela..Bakış açın ile alakalı alınganliga lüzum yok, hoşçakal madem ne diyim
Eveeetttt kesinlikleAma bu konuda 53 sayfa iyi tartisildi taraflardan ban yiyen hakaret eden pek cikmadi. Tebrik eder basarilarin devamini dilerim
Kendi paylaşmış da olabilir, arkadaşlarına karşı,bakın kv ile iyiyiz mesajı vermek istemis olabilir.Buna takılmayın.Hatta bundan memnuniyet duyun,yarın obur gün aileniz elden ayaktan düşerse,gelin de suratsız degilmis;hep size düşmez sorumluluk,onda da kalırlar.Bizim doğup büyüdüğümüz yerde bu işler kadına aittir,erkek sadece ne alınacak ise onunla ilgilenir.Bir bölge kültürü sanırım aynı yerde yetişmedik.Annem hasta dediysem yatakta inlemiyor, bizim orda kadınlar güçlü dayanıklı bilinir o yüzden biraz grip olmuşsa buna çok acınası bakmıyor erkekler orada ve odun oluyor erkekler genel olarak.
Çok merak ediyorum esas meseleye gelelim,siz kv gelince ya da herhangi biri gelince uzanıp tel ile mi ilgilenirseniz self servis midir sizde de mutfak ?
Kardeşim odun(olsabile) bu gelini masum yapmaz.Esas top onda o düşünecek eşi getirecek gelin evi çekip çevirmeli ev hanımı olarak başka ne işi var.
Evet gelin çekip yazmıştır, kendinden paylaşmadi nedense
Of ne çevirmesi gözünü seveyim ya bu kadarı da fazla,nasıl bakıyorsun nasıl görüyorsun anlamıyorum ki ben.bence bunu yapma, bu tarafa çevirme yani
ne alınganlık ne ayıp ne de kusur olarak görmekle alakalı olmadığını çok iyi biliyorsun ,burada bir kişi bile böyle görmez bunu
ne yapmaya çalıştığını ben anladım
iyi forumlar.
O da doğru.ee ne değişti tamam ben sen o biz siz onlar kişilerin önemi yok burada konu neyse gerçek o . ben anlamıyorum o anlamıyor onlar anlamıyor biz anlamıyoruz sorun bu değil. sorun 6 senedir düzenleri bu olan evi sizin değiştirmeye çalışmanız
. benim evimdeki düzene de bakarsak bende sizin düzeninizi beğenmem belki ama bu kimseyi ilgilendirir mi ? hah herkesin evi ayrı yolu ayrı bunu kabul edin
kardeşiniz size çok kıymet verir saygı gösterirse eşi de otomatik olarak ona göre davranır köprü olan eş
kardeşiniz karısının böyle davranmasından rahatsız değil.
Merhabalar, demek istediğinizi anlıyorum ama gelininizin yemek yapmadığını zaten biliyormuşsunuz. Nedenini ona sormadan bilemezsiniz. Aralarında ne geçti, arkadaşlaeı geldiğinde neden yapıyor da siz gelince yapmıyor?Merhaba hanımlar,2,5 yıldır annem babam oğlum ve ben beraber yaşıyoruz.Annemler ogluma bakmak için gelmişlerdi, Haziran'da gidecekler çocuğu kreşe vereceğim.Annem çocuğa bakiyo ben de ona sigorta ödüyorum.Babam işsiz ve 3 yıldır herhangi bir geliri yok,onlara bakıyorum,annem ağustosta emekli oluyor.
Gelelim mevzuya : Bizim bir gelinimiz var x olsun adı.İyi anlaşırız,annem kızı gibi görür biz de kardeş gibi...kırıcı değildir, küsmez vs fakat evde asla yemek yapmaz.Ayak üstü atistirarak öğün atıyorlar.Kendi ailesinden biri ya da arkadaşı gelecek olsa birden içinden bir aşçı çıkar ve sosyal medyada paylaşır.Yapinca gerçekten çok guzel yapar,pizza lahmacun vs hele ki..
Annem 15 tatil için oraya gitmisti.10 gündür hasta,grip ilaçları yazmış doktor fakat bişey yemiyor ki ilaç içsin.Az önce aradım sesi yine kötü.İlaclari düzgün içmiyorum ondan iyileşmedim galiba diyor,neyse ben kalkıp biseyler hazirlayim da yiyeyim ilaç içeyim dedi.Yalniz misin evde dedim ,x annesindeydi sabah geldi dedi.Niye yemek yapmiyorsun deyince surat ediyormuş ve yine yapmiyormuş ki evde hasta var.
Eve kv gelmiş, yılda bir görümce gelmiş insan hiç mi umursamaz.Bizi geçtim kardeşim yumurta ile yaşıyor.
Normal mi bunlsr sizce ?
NOT : X ev hanımı, evlendi işi bıraktı, kardeşim asgari ücret ile çalışıyor.Kardesim evde temizlik yapıyor,haki yıkıyor,cam siliyor.
1,5 yaşında bir çocukları var.
Kardeşim eve bisry almış almamış bilmiyorum ben de hazır kızartmali biseyler almıştır belkiO da doğru.
Düşünüyorum da,kardeşime gittiğimizde kardeşim evi koseyi doldurmus,işten de arıyordu abla eksik bir şey var mi göndereyim diye.
Ki bitisikte market vardi,inip alırdık.
Eşimin ailesine vermediği değeri ben verdim,ama simdi eşimi teşvik etsem de ben muhatap olmak istemiyorum,ve bu yüzden de kızıyorum kendime,sanane otur köşene diye..
Bu arada kardeşim de işten gelince alır eline teli dünyadan haberi olmaz, açlığını bile unutuyor kim bilir.İnterneti bir açınca çevreden bihaber yaşıyor.Normalde o da takip edebilir ben gidiyorum evi sakin yemeksiz bırakma beni ara bişey lazımsa diyebilir ama o kardes bizde yokO da doğru.
Düşünüyorum da,kardeşime gittiğimizde kardeşim evi koseyi doldurmus,işten de arıyordu abla eksik bir şey var mi göndereyim diye.
Ki bitisikte market vardi,inip alırdık.
Eşimin ailesine vermediği değeri ben verdim,ama simdi eşimi teşvik etsem de ben muhatap olmak istemiyorum,ve bu yüzden de kızıyorum kendime,sanane otur köşene diye..