Gelin annemon telinden atmış ama brlli şive yokOnu atan gelin değil ,KAyNaNA
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir gelin konusu
- Konu Sahibi Purpplee
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benimki kahve dursun gelinimle dese dili koparNe kayinvalideler var . Benim ki bir gün olsun gelinimle kahve keyfi diye resim çekip atmadı oysaki evim ayrı ,yolum sapa olmasına rağmen geçen hasta olunca çorba bile yollamistim
Bazı üyeler annene bedava çocuk baktiriyorsun tarzında yazınca laf geldi yapicak bişey yokAnnenizden değilde maaslı elemanınızdan bahsediyor gibisiniz farkında mısınız?
Evet öğretmenim ne alaka ?Ay Allah askına daha ne kadar igrenclesecek bu konu?
107 kilo ,tembel gelinin bütün özelini anlattınız.
Ayıptır ya siz bide ögretmensiniz dimi???!
Gelini tanıyan kişilere yazmıyorum değil mi? Bir nesneden bahsediyor gibi ilerliyor konu, görünce ayyy bu o gelin miymiş diyeceğiniz bir durum olmayacağına göre herhangi bir sakıncası yok.Siz kocanizi birikim topiklerinde kotuleyip aşağılayıp dalga geçerken ben bişey dedim mi
Bir daha sakın hiçbir topikte benimle muhatap olmayın rica ediyorum
Konu nasıl oğlu yemek yapsina gelmiş anladım bu kadar mı vicdansızız ben hasta olan komşuma bile ne yemekler yapip götüruyorum geçen eşimin kuzeni korona oldu ne kadar yol gittik yemek götürdük.
Ha kardeşin 7 24 yumurta yemek istiyordur o beni ilgilendirmez bir kişi kendine nasıl davranılmasına izin veriyorsa öyle davranılır
Ha kardeşin 7 24 yumurta yemek istiyordur o beni ilgilendirmez bir kişi kendine nasıl davranılmasına izin veriyorsa öyle davranılır
Son düzenleme:
Aynen öyle, iletişim problemimiz yok kırmazPurpplee gelinin dili cokmu tatli aceba ?
Biz gelini tanımıyoruz ama gelin,sizi tanır.Evet öğretmenim ne alaka ?
Gelini tanıyan kişilere yazmıyorum değil mi? Bir nesneden bahsediyor gibi ilerliyor konu, görünce ayyy bu o gelin miymiş diyeceğiniz bir durum olmayacağına göre herhangi bir sakıncası yok.Siz kocanizi birikim topiklerinde kotuleyip aşağılayıp dalga geçerken ben bişey dedim mi
Bir daha sakın hiçbir topikte benimle muhatap olmayın rica ediyorum
Kaç kişinin esi pembik çamaşır giyer ki
O iste de yanlış anlama olmalı ,avuç ici kadarcık çamaşır erkek milletini derleyip toplamaz sanki ya
Yeğen söylemiş kardeşim de kızmış niye söyledin diye,yoksa ben görmedim bilmiyorum.Gelin kilolu ama.Biz gelini tanımıyoruz ama gelin,sizi tanır.
Kaç kişinin esi pembik çamaşır giyer ki
O iste de yanlış anlama olmalı ,avuç ici kadarcık çamaşır erkek milletini derleyip toplamaz sanki ya
Gelin beni tanır da burada ne beni tanırsınız ne bahsettiğim kişileri, tanışma olasılığı sıfır.Taniyan birine özel bunlar derim açmam tabiki ama kalkmış diyor ki üye buraya özelini attın kadının.Size göre ha gelin ha duvar,ne farkeder tanısma ihtimali yok burada kimseyle
Burasi anonim bir yer olduğu için rahatlıkla içimizi dokebiliyoruz,hatta belki onun için buradayız çoğumuz.Kendi ozelimizi de açıyoruz başkasının özelini de,kim oldukları bilinse açar mıyız,burası özgür bir yer kimseyi rencide etmiyoruz çünkü tanışma ihtimali yok,burada tanışıp reelde görüşen için ayrı tabi ama çok zor o da.Buna farklı açıdan bakmayalim.
Yorumlar için teşekkürler
Yorumlar için teşekkürler
Demekki annenizle iyi anlasiyorAynen öyle, iletişim problemimiz yok kırmaz
Eside bu konuda pek takmiyor
Sorunu ben kardesinizde gordum valla
Yemek yapmamasi felan degil sorun
Ama karisinin kilodunu giymesi ben sok ne alakaymis aceba
Dışarıdan yemek söyleme fikri atıldı ortaya üyeler tarafından,eve yemek söylemiyorlar yani devamlıYemek yapmıyor , çalışmıyor , kardeşiniz asgari ücret alıyor ve hergün dışardan mı yiyorlar ?
öyleyse nasıl geçiniyorlar ?
Ben şok
Yemek yapması ya da yapmaması normal veya değil
Onların düzeni ama eve ayda yılda bir gelen birine de yemek yapardım ben olsam.
Anlatıyorum, özelini açtı diyorlsr,neyse..Demekki annenizle iyi anlasiyor
Eside bu konuda pek takmiyor
Sorunu ben kardesinizde gordum valla
Yemek yapmamasi felan degil sorun
Ama karisinin kilodunu giymesi ben sok ne alakaymis aceba
Şimdi şöyle,bizim gelin çamaşır da yikamaz, banyoya çamaşırdan girilmiyor sepet dolu yerler dolu.Kardesjm makineye atıyor gelin serip topluyor..O gün demek çamaşır bulamadı eline geçirdiğini giydi ne olursa olsun dedi demek
Kardesiniz tum bunlara agzini acmiyor muAnlatıyorum, özelini açtı diyorlsr,neyse..
Şimdi şöyle,bizim gelin çamaşır da yikamaz, banyoya çamaşırdan girilmiyor sepet dolu yerler dolu.Kardesjm makineye atıyor gelin serip topluyor..O gün demek çamaşır bulamadı eline geçirdiğini giydi ne olursa olsun dedi demek
Ay ben sok
O zaman hallediyorlar bir şekildeDışarıdan yemek söyleme fikri atıldı ortaya üyeler tarafından,eve yemek söylemiyorlar yani devamlı
İlla ki kızıyordur ama bizimle paylaşmaz.Bunlari bizi taniyab birine anlatmaya çok utanırım kötü şeylerKardesiniz tum bunlara agzini acmiyor mu
Ay ben sok
Normalde erkekler cok dayanamaz saniyorum ama Kardesiniz de ilgincmisİlla ki kızıyordur ama bizimle paylaşmaz.Bunlari bizi taniyab birine anlatmaya çok utanırım kötü şeyler
Tabiki kadin her isi yapmak zorunda degil
Ama evdeyken bos otursa insan sikiliyor napiyor tum gun evde onu yapma bunu yapma
Benim gördüğüm telefon TV ile ilgileniyor, şimdi tabi çocukla da oynuyordur.Camasir şer topla katla bunu gördüm sadece kendisinde.Orada gördüğüm kadarıyla durum böyle, anneme ciddi ciddi soruyorum yemek yapmiyorsa ne yiyor,bir cevap bulamıyoruz garip geliyor.Ama ailesinde de çok vakit geçiriyor bir gidiyorlar bir ay yok kardeşimle.Evini mi sahiplenemedi anlamadım ki..Normalde erkekler cok dayanamaz saniyorum ama Kardesiniz de ilgincmis
Tabiki kadin her isi yapmak zorunda degil
Ama evdeyken bos otursa insan sikiliyor napiyor tum gun evde onu yapma bunu yapma
Heh, o zaman sizi üzmek istemem ama öyle anneye böyle gelin müstahak. Kızını değil de gelinini tercih edecek ( ki siz anneniz için çok şey yapıyorsunuz) bir kadına çok da üzülmemAnnem şikayet etmek değil ben miyim gelinin sorumlusu,anne kız birşey paylaşmaz mısınız siz.Annem birini atacaksa bu biz oluruz, kızları..öyle bir kv..wp profili bile geliniyle..o kadar yani
İleride kafamı çok vuracak gibiyim bakmayın bugün kıyamıyorum anneme ama annem için de kimseyle kötü olunmsz bu bir gerçekHeh, o zaman sizi üzmek istemem ama öyle anneye böyle gelin müstahak. Kızını değil de gelinini tercih edecek ( ki siz anneniz için çok şey yapıyorsunuz) bir kadına çok da üzülmem
Son düzenleme:
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.