Ok ama farketmiyor, bu durum hep boyle oluyor.
Kadinlar once annesini, kayinvalidesini evlerinden cagiriyor, sonrada her tatilde ve evde oldugunda kafa dinlemek icin buyukler hemen biyere gitsin istiyorlar, genelde de diger kardesler oluyor tabi bu.
Ama bunun icin oncelikle kardesle anlasmak gerekir, her tatilimde , lafa dinlemek istedigimde annemi size gonderiyim mi diye..
Gelinin kendi kucuk cocugu da varmis, hastayken kadini kabul etmek zorunda degil.
Ayrica kimse baskasinin aile dinamiklerine karisamaz, misafir umdugunu degil buldugunu yer demisler, anne begenmiyorsa kendisi yapsin.
Hastayim gelin bana baksin diye gidilmesi hos degil.
Ayrica konu sahibinin kesinlikle abarttigini dusunuyorum. 6 yildir koca ya yumurta yiyormus ya biskuvi. Evdeki cocuk da biskuvi yiyormus. Boyle olsaydi hastalanip ölürlerdi yani, boyle bisey olabilir mi?
Konu sahibi kendisi bosandigi icin, ve belki kocasi ondan cok sey bekledigi icin heralde istiyorki butun erkekler karisina kotu davransin, davranmayani gorunce de uzerine katarak abartarak anlatigini dusunuyorum.
Yoksa anne sen yemek yap o zaman, ya da kardesime soyle, olmyyorsa da gel bana hadi der gecer. Bu kadar buyutucek, buyutmek isticek, hepimiz bir olup geline beddua etmemizi beklicek bir psikolojide resmen ve bence bu normal ve hak verilesi bisey degil...