Bir gecede çok rüya görüyorum

Zumruduanka96

Zorlu bir yolculuk ama sona çok az kaldı 🍀👼
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
7.832
7.506
128
28
Arkadaşlar yardımınıza ihitiyacım var ben bir gecede rüyada 5 ten fazla rüya görüyorum artık uykumdan çok yorgun kalkıyorum 😞ve rüyaların etkisinde kalıyorum bunun için ne yapmam gerekiyor doktoramı gitmem gerek ne yapmam gerek bana fikir verirmişsiniz

Arkadaşlar yardımınıza ihitiyacım var ben bir gecede rüyada 5 ten fazla rüya görüyorum artık uykumdan çok yorgun kalkıyorum 😞ve rüyaların etkisinde kalıyorum bunun için ne yapmam gerekiyor doktoramı gitmem gerek ne yapmam gerek bana fikir verirmişsiniz

Vitamin alabilirsin. Bu uykuyla ilgili sorunlarda melatonin içerikli ürünler öneriyorlar. Vitaminlerin neredeyse hepsi bitkisel içerikli, ilaç gibi yan etki yapmazlar.

Nerden bulabilirim peki

eczanelerde satılıyor ama bence aile hekimine gidip durumunu anlat. Reçeteli vitamin yazabilir. B12, d vitamini gibi şeyleri reçete ediyorlar. sana da uygun vitamini reçete eder. Belki kan testi yapar orada, başka vitamin eksiktir onu da yazar.

Eczaneden kendin alırsan daha pahalı olur.

eczanelerde satılıyor ama bence aile hekimine gidip durumunu anlat. Reçeteli vitamin yazabilir. B12, d vitamini gibi şeyleri reçete ediyorlar. sana da uygun vitamini reçete eder. Belki kan testi yapar orada, başka vitamin eksiktir onu da yazar.

Eczaneden kendin alırsan daha pahalı olur.
Yurt dışında yaşıyorum bir kere doktora görünmeyi düşünüyorum çok kötü hissediyorum kendimi

İşin tuhafı gördüğüm rüyaların bazıları gerçek oluyor erdim mi acaba diyorum ya 😅

Evet 10 yillik tecrübemle yazıyorum aynisi bende vâr sekerli sey tukettiyim vakit cok dikkat eďerim saatine yanlislikla yada birinin digum gunu vs olunca yedigim vakit gece ruyalar tavan diyorim hatta karabasan bile geldi sonra arastirdim zaten aksama seker pasta cikolata yiyenler ruyalari sorunlu oluyor netten bakabilirsiniz çünkü gece vucut onu hazmedemiyormus bilimsel açıklamasi vardi aksam seker tuketimi ve rüyalar yazin cikiyor sanirim bisiler.bende sabittir 5 ten sonra seker gelsin karisik ruyalar

İyi uyku uyuyamamak ertesi gün sizde sadece halsizlik yaratmakla kalmaz aynı zamanda da sizin fiziksel, zihinsel ve ruhsal sağlığınızı da olumsuz etkiler. Eğer geceleri iyi uyku uyuyamıyorsanız ve bunun da sebebini de bir türlü çözemiyorsanız sorun beslenme alışkanlıklarınızda olabilir.

Sizi biraz da olsun aydınlatmak için, çok fazla şeker ve şekerli yiyecekler tüketmenin uykuya olan olumsuz etkilerini aşağıda sıraladık: hatta yaziyi buldum 2018 de bir yazi devamini okuyabilirsin google cikiyor ama ben yazıyı bulmadan kendim keşfettim uyku sorunumu

İyi uyku uyuyamamak ertesi gün sizde sadece halsizlik yaratmakla kalmaz aynı zamanda da sizin fiziksel, zihinsel ve ruhsal sağlığınızı da olumsuz etkiler. Eğer geceleri iyi uyku uyuyamıyorsanız ve bunun da sebebini de bir türlü çözemiyorsanız sorun beslenme alışkanlıklarınızda olabilir.

Sizi biraz da olsun aydınlatmak için, çok fazla şeker ve şekerli yiyecekler tüketmenin uykuya olan olumsuz etkilerini aşağıda sıraladık: hatta yaziyi buldum 2018 de bir yazi devamini okuyabilirsin google cikiyor ama ben yazıyı bulmadan kendim keşfettim uyku sorunumu

Bugünden itibaren denicem inşallah dedin gibi olur canım 💕

• Beğen
Reactions: Cac
Ben de sizin gibiyim hatta gün içinde 10 dakikalık bi kestirme yapsam o zaman bile rüya görürüm. Kesinlikle çok yorucu bi durum ama ben çok alıştım.
Kötü ruya görsem uyanınca geçiyor. Iyi bi rüya görsem rüya da olsa iyi bişey yaşıyorum diyorum. Gece olsa da yatsam rüya görsem diye iple çekiyorum inanın.
Rüyalarımsız asla🤣

Back
X