- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
- 358
- Konu Sahibi losinggame
-
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Nişanlanan çiftler öncelikli olmalı. Abla muhtemelen noel tatilinden faydalanmak için o tarihi seçmiş. Kardeşi için fedakarlık yapıp planını değiştirmeye uğraşsa daha iyi olurdu. Aynı şeyi görümce yapsa buralar görümce düşmanı dolardı.Elin kılı tüyü diyen olmuş da nişan adamın da nişanı. Tersten düşünelim beyefendinin ablası için nişan ertelenseydi asılır kesilirdi çocuk kesin. Ablanız bu kadar sizi dolduracağına biletini geriye çeksin çok gelmek isteyen üçe beşe bakmaz böyle özel durumlarda. Nişanlınız yerden göğe haklı
Ablami kaybettim Allah dusmanima dahi vermesin o aciyi.
O yuzden kirmayin uzmeyin iki taraftadanda orta yolu bulun.burdakilerin cogu bilir benim gunlerce kendimi dove dove agladigim olmustur simdi surekli hayrini vere vere dualar kuranlar okuya okuya biraz kendime geldim.ama hala isime esime kendi uogunluguma verdigim o zmanin ucte birini ona veremedgim zamanlar aklima gelir delirieim.sagirdi dilsizdi benden beklentisi coktu.guzel ablam melek oldu gitti o yuzden kirmayin.Başınız sağolsun, Allah mekanını cennet eylesin. Üzüldüm, insan kaybedince daha önce değerlendiremediği fırsatların pişmanlığı ile doluyor.işte buna mahal vermemek için sevdiklerimizin kıymetini bilelim, onları üzmeyelim
Çocuklarınızı Allah bağışlasın. Ama umarım onları da bu anlayışla yetiştirmiyorsunuzdur. Avukat olmak,okumak bunlar bir insanı değerli kılan şeyler mi sizce? Ne kadar çok insan tanıdım bilseniz okumamış ama karakteriyle insanların saygı duyduğu... siz de haklısınız kendinize göre, toplum böyle bişey diyemiyorum. Ama ben daha farklı bir anlayıştayım. Kaprisle,kötü huyla, kendini üstten görerek elde edilen şey bana huzur vermez
Görümce kişisi o mesajları atmadan önce görüşmüştük biz. Mesajlardan sonra erkek arkadaşım memleketine gittiğinde kız kardeşiyle konuşup gereken cevabı verdi. Nişanıma katılmayacak. Yenilip yutulma söz konusu olmadı yani. O mesajlar direkt bana atılsaydı iş daha farklı olurdu ama ben dolaylı olarak görmüş bulundum.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Keşke bunu zamanında nişanlına “ kardeşinse kardeşin herkes haddini bilecek.....” şeklinde de söyleseydinAblam telefonda bu iş olmaz zaten diyene kadar ben yine çözüm üretmeye orta yol bulmaya çalışıyordum. Erkek arkadaşımı tabi ki görmezden gelerek karar veremem siz iyi misiniz? Onunla nişanlanıyorum. Onun bizzat içinde olduğı bir durum bu. Ama ablam ne çözüm üretmeye yanaşıyor ne de lafından eksik kalıyor. Ablamsa ablam ama herkes haddini bilecek ben de çocuk değilim ki beni devamlı azarlasın hayatımdaki insana laf söylesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?