- 18 Ocak 2018
- 2.835
- 7.532
- 158
- 33
- Konu Sahibi losinggame
-
Siz canı kanı kardesi oldugunuz ıcın olabılır mı?ben de öyle söyledim ama mesele o değilmiş. büyük olsun küçük olsun gelmek istiyormuş. gerçi insan neden onaylamadığı ve ayrılacaklarını düşündüğünü bir çiftin yanında olmayı ister ki...
Ayrılacagınız dusunuyorum bende. Hatta bosanacagınızı. Ve ablanız haklı cıkacakablam bizim ayrılacağımızı düşünüyor :) böyle düşünen biri neden nişanımda olsun?
Böyle ablalara sinir oluyorum. Annelik görevini kendilerine bellemişler herhalde. Siz takmayın resti çekin. Zaten böyle birşey için küsecekler ise küssünler. Sizin iyi gün ablasına değil her koşulda yanınızda olacak bir ablaya ihtiyacınız var.teşekkür ederim yorumunuz için... ben onların gözünde hep küçük kız çocuğuyum. annem bile bu kadar karışıp rahatsız etmez beni. okul tercihimden mesleğime arkadaşlarıma kadar karıştılar şimdiye kadar
haklısınız ama bu ailenin arkasında durmak gibi gelmiyor bana. ablam belki telefonda o lafları etmeseydi yine ayarlamaya çalışırdım. hala da çalışacağım ama söyledikleri beni inanılmaz üzdü. hayatımdaki insanı sevecekler bayılacaklar diy bişey yok. ben seviyorum ve bu benim hayatım. ailede benim dışımda herkes kendi hür iradesiyle karar alabiliyorken benim herşeyime müdahale ediliyor. sorun bu
Allah aşkına bana bir akıl verin kızlar kafam durdu.
20 kasımda sevgilim bedelliye gidiyor. 20 aralıkta dönecek nasipse.
Küçük ablam yurtdışında yaşıyor ve 20 Aralık-1 ocak arası izni var Türkiyeye gelebilir.
herşey iyi hoş gibi görünüyor ama değil. şöyle ki nişanlım sakallı yıllardır. asker dönüşü sakalsız nişanım olsun istemiyorum fotoğraflarda öyle çıkmak istemiyorum çıplak gibi hissederim diyor. biz bu yüzden o askere gitmeden önce ekim sonu gibi yapalım aradan çıksın diye planlıyorduk. ailesi şehirdışından gelecek. çok da kışa kalmamış oluruz dedik.
ablam bana küsmüş. gelmeyi çok istiyormuş herşeyi onun dışında tutuyormuşum,planlara dahil etmiyormuşum hep bu çocuğun dediği oluyormuş.
sevgilimle konuştum sakalım olmadan olmaz o da askerden sonra en az 1 ay gerek diyor. o tarih de ablama uymuyor. sakal durumu size komik gelebilir ama kendimi onun yerine koyduğumda hak veriyorum. kendi nişanıma kel çıkmak gibi bir his olurdu.
bu sakal meselesini ablama söyleyince köpürdü. çocuğun bencilliği, düşüncesizliği, uyumsuzluğu, bana ve aileme değer vermeyişi.... en sonunda da ben zaten biliyorum olmayacak bu iş deyince bende ipler koptu. çok sinirimi bozuyorsun ne hakla bunu söylersin kapatıyorum ben diyip kapattım telefonu.
off şimdi napıcam kara kara düşünüyorum kızlar. ilk planımıza bağlı kalıp ekim sonu gibi yapsak hem büyük ablam hem küçük ablam annemle benim çok üstüme gelirler. şu an bile annemi küstürmüş durumdalar.kadına da demedikleri kalmamış.
Ablama uyan tarihler nişanlıma daha doğrusu SAKALINA uymuyor. inatçı biri bi de, ya ne önemi var sakalsız olayım ablanın gelmesi daha önemli falan demez, biliyorum. şeytan diyo kimseye haber vermeden bas nikahı. sıtkım sıyrıldıçünkü arada kalmaktan.
kızlar bana bi akılll.....
kendi nişanınıza kel çıkmak ister miydiniz böyle sorayım?Nisanlinin yaptigi çok ayip kendini ablan in yerine koy birde oyle dusun ablan sana deger vermese telefonu kapatir o nisani onun izin oldugu ayda yapsa da gelmez takmaz bile seni sana deger veriyor ki sinirleniyo biraz akilinizi basiniza alin sakal ne Yahu kirli sakalli olur neymis bu Herifin kil Meraki kendini begenmisin teki abla sonunaaa kadar hakli arada kaldim lafida çok saçma saglik sorunu olur anlarim sakal ne Yahu egoistlik resmen
Ayrılacagınız dusunuyorum bende. Hatta bosanacagınızı. Ve ablanız haklı cıkacak
Kılını sizden fazla seven biri var karsınızda resmen kör olmussunuz.
Aydınlanma Yasadıgınız gun, acın bu konunuzu okuyun.
sevgilime ne diye bağırmalıydım bi fikir verin bariSevgiline bağıracağına ablana bağırmışsınablan haklı
beni tercih halinde bırakan sevgilim değil ablam oldu. sevgilim huzursuzluk çıkacaksa yaza kalsın nişan diyor. o ne yapsın? kendinin en özel gününde istemediği bir görünümde olacak... siz kabul eder miydiniz hiç beğenmediğiniz bir elbise veya saç makyajla çıkmayı?Sakalı ben de severim de resmen ablan mi sakal mi diye tercih yapmak zorunda bırakmış sevgilin ve sen sakalı seçiyorsun . Hoş mu sence? Askerde belki son bikac gün 1 hafta filan kesmemeye musade ederlerdi veya gelince kirli sakal bırakırdı. Böyle başka çözüm aramayıp zora sokan,saçı sakalıyla senin aileni kiyaslayan biriyle evliliği iyice tart derim
Yav nişanlanacak adam ay sakalım da sakalım mı der ? Neymiş fotide çirkin çıkacakmış.. herkes işi gücü bıraktı onun sakalsız suratına bakacak zaten dalga gececek. Tövbe estagfurullah ya. Hayır böyle ciddi bir konuda böyle saçma sapan şeyleri sana söylediğinde sen iyi misin kendine gel demen lazım bırak ailene anlatmayı.. evleneceksiniz yahu kılın tüyün derdine düşmüş ciddi olsun biraz. Siz de sınırınızı koruyunsevgilime ne diye bağırmalıydım bi fikir verin bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?