- Konu Sahibi losinggame
-
Bizde genelde böyle günlerde saç sakal traşı olur,dediğim gibi eşim de sakallı ve ben çok yakistiriyorum ama öyle nisana veya düğüne katılsaydı tuhaf karşılanırdı akrabalar tarafından. Bu bir elbise vb.birsey degil.Belki buna izin vermeyecek bir kurumda calisacak ilerde? Kusura bakma da bu takinti duzeyinde bir hastalik gibi birsey.beni tercih halinde bırakan sevgilim değil ablam oldu. sevgilim huzursuzluk çıkacaksa yaza kalsın nişan diyor. o ne yapsın? kendinin en özel gününde istemediği bir görünümde olacak... siz kabul eder miydiniz hiç beğenmediğiniz bir elbise veya saç makyajla çıkmayı?
Allah akil fikir versin sizede esiniz olacak o egoistede nerelisin kocam köylukendi nişanınıza kel çıkmak ister miydiniz böyle sorayım?
Allah akil fikir versin sizede esiniz olacak o egoistede nerelisin kocam köylu
beni tercih halinde bırakan sevgilim değil ablam oldu. sevgilim huzursuzluk çıkacaksa yaza kalsın nişan diyor. o ne yapsın? kendinin en özel gününde istemediği bir görünümde olacak... siz kabul eder miydiniz hiç beğenmediğiniz bir elbise veya saç makyajla çıkmayı?
Konu sahibi bana ciktigi her erkege gore dinini degistiren tugce kazazi hatirlattiKadının keli ile erkegin sakalı bir değil aslında da, konu sahibi bir tuhaf ...
Konu sahibi bana ciktigi her erkege gore dinini degistiren tugce kazazi hatirlatti
Erkek arkadaşınızla bir ömür geçirmek biraz zorlayıcı olabilir. Yetişkin insanlar için bu kadar komik bir gerekçede bu kadar inat edebiliyor ise, hem de ablanıza saygı göstermek gerekli iken. Kusura bakmayın ancak örneğiniz çok isabetli değil, bir kadının kel olması ile bir erkeğin sakalsız olması aynı şey değil. Bu argüman erkek arkadaşınıza mı ait acaba?
Nişanlımın ablasına "Saçımı uzatmam lazım kusura bakmayın siz gelince nişan yapamayız, tek sebebimiz de bu" demeye ben olsam utanırdım.
Ablanız kendisini değersiz hissediyordur doğal olarak.
mesajınızı okumadan 5 dk önce aynısını sordum bu kadar olurBir de şunu sormak istiyorum, erkek arkadaşınızın çekirdek ailesinden birilerinin buna benzer bir durumu olsaydı ve siz saçımı uzatmak istiyorum deseydiniz o size ayak uydurur muydu?
asker trası kesıntısız tum erkeklerı cok cırkın yapıyor ve amele gıbı yanıkla gelıyorlar
hem kelaynak gıbı sacsız sakalsız hem tıpı kayık gelıp gelır gelmez oyle resım cekılmek akraba onune cıkmak ıstemıyor gerekırse yaza kalsın dıyor adam
konu sahıbı ablası kendısını tercıh yapmaya zorladıgı ıcın kızıyor ve hıc bır bılgısı olmadıgı ılıskısı hakkında sız zaten bıteceksınız sen şöylesın boylesın sevgılın zaten şöyle böyle dıye tatsızlık cıkardıgı ıcın kırgın
konu sac sakaldan ıbaret degıl sadece
kasımda kütahyada yapıcak soğuktan kızarabilir anca bilemedimBu arasa askerliği nerede yapacak? Sevgilim 19 gün yaptığı halde amele yanığıyla geldi. Sakal çıkar çıkmaz ama alnının üstü bembeyaz kalması 1 ayda geçmiyor
sizden isteğim fikrinizi sormaktı. benim zaten bir fikrim vardı kafamda. neticede bu olayları ben yaşadım. körükörüne bana denileni yapacak, sorgulamayacak yaşta değilim. herkes kendi dünya görüşüne göre fikrini belirtti. hakarete ve kötüniyete varmayan tüm mesajlar, sizin de fikriniz için teşekkür ediyorum.O halde bizden istediğiniz ne anlamadım?
Hep ablanızı gömmüşsnz yazık . Bildiğinizi yapın , istediğinizi tarihte nişan yapın .
InşaAllah pişman olmazsınız ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?