bir garip para meselesi

aynen öyle
ipin ucu kaçtı

Valla yanlis anlamayinda gidecek olan zaten ben gidicem diye avaz avaz bagirmiyor bir gunde bavulu toplayip ardina bile bakmiyor sizede gidin demiyorum demem zaten siz duzelsin istiyorsunuz buradan bariz gorunen o tehditler bunun icin
kaldiki 11 yil neden alt ust oturma belliki asiri duskunlugun de getirdigi sikintilar olmus kiraya ciksaydiniz evinizi baska yerde alsaydiniz tasinsaydiniz yani buradan bakinca aman yurusun diye ittirmis beklemis sabretmissiniz mamul ortada destegi cekin artik birakin evin erkegi cocuklarin babasi olsun suanda besleyip baktiginiz evcil koca modundan cikarin cocugu baba evinden getirmediniz kresini o odesin mesela aza kanaatten vazgecin o cocugun cani baklava istediyse tulumbaya cevirmeyin ayalkabisini kiyafetini kalite olarak alin dah assagi cekmeyin siz biraz huy degistirinki essegin gozune su kacirdim ben diye az tutussun yoksa baska turlu toplamaz hem sizden gizli bir birikim vs varsada az zuladan cikarir

Hic usenmeden 13 sayfayida okudum:) Ne akilli kadinlar varmis dedim kendi kendime. Insallah hayatlarina uygylayabiliyorlar yazdiklarini!!! Konu sahibi Bende sizin durumunuzdaydim benimki hem bana hemde cocugumdan esirgerdi ama Gizli gizli toplayip ailesine gonderirdi ve halada gonderir. Ben nemi yaptim. Isten cikmakla basladim,gizli birikmisim var. olan mallarada adimi yazdirdim. Kendimdende kismiyorum,firsat buldukcada degisik ulkelere gezmeye gidiyorum.Ne yapsanda erkek milletine yaranamazsin! " EN IYI ERKEK OLU ERKEKTIR" tovbe tovbe diyesim geliyor onca sayfayi okuduktan sonra:))

Çocuk baklava istedi diye olay yapan adam, bütün dediklerinizi hakeder. Parası yoksa 1 kilo almaz 4 tane sardırır gelir. Nedir yani koca adamın cebinde 10-20 lira da mı yok ? Dediğiniz gibi sigara parası daha fazla zaten.

Hesaplarınızın ayrı olması sorun ama tamamen birleştirseniz bu sefer tamamen sizden gidecek. Belki her ay belli bir miktar mutfak harçlığı olarak ayırmasını isteyebilirsiniz.

Kendi ayaklariniz üzerinde durabildikten sonra böyle bir adama katlanmaniza hic gerek yok. İnsan bir tatli icin bu kadar söylenemez yani. Sevgisiz. Merhametsiz. Gecen gün bir arkadas baska bir ana kuzusu erkek icin "sütten kesilmeden niye evlenmis, evlenmeseymis" demisti.. Onun gibi..

Bizdede var aynisindan birtane annesi misafir agirlayacak diye balık ister. Bizim esek herifte gider alir kardesi aylarca arayip hatrini sormaz memlekete gelecegi zaman biletimi alsana der bizim kerizde alır. Kardes çalışıyor sehir disinda bekar evinde yasiyor 450 tl ayakkabi alir ama biletini almaya gelince abi alsin. Kaynana calisiyir rahmetli.kocadan maas geliyor evi kendi evi bi balik alamaz ellerini cocuklarinin üstünden cekmedigi gibi bana geldimi de tutumlu.olun dee..yiyorum iciyorum afedersiniz s...ciyorum. alisveris kuafor ihtiyacm.olmayan seyleri bile soyletip kapida ödemeli kendine odetiyorum. Hakediyor cunku bunu. Cunku erkekler bu dilden anlar. Sanirim siz benden yasca buyuksunuz 11 senelik evli oldugunuza gore ama esinizin yaptigi cok ama cok ayıp keske kaynanayla altli ustlu oturmasaydiniz. Bence yüzüne vurarak iyi etmissiniz sahurda soylediginiz cumleyede bayildim. Bende boyle enteresan laflar sokar oldum evlendigimden beri. Bekarken boyle kabiliyetlerim yoktu mesela bence hic taviz vermeyin o tadilat icin cektiginiz krediyi de ödesin. Istediginiz sey lüks degil ekstra degil gereksiz degil ne var cocugun cani baklava cekmisse. Bu erkekleri bogazlamak geliyor icimden benimkide az evel evden kacti gerizekali cüzdanını unutmus. Bende simdi acaba kartindan alisveris yapsammi diyorum büyük kavga ettik cokta kafama takmiyorum kahvemi iciyorum. Buyrun beraber icelim ablacim

İşten çıkmak istemiyorum
hem devlette kadroluyum ve çalıştığım yer çok rahat.
bende artık kendimi bırakmak istiyorum ilk işim instagramdan o beğenipte almadığım tunik ve 2 katı fiyatı olan ipek eşarbı almak oldu
sonuçta ev araba var onlarda bir birikim sayılır.

32 yaşındayım canım
artık laflarımı çekmiyorum. eskiden söylemezdim ama şu bi kaç senedir onu da umursamadığımdan olsa gerek şakır şakır cevap veriyorum.
altlı üstlü bende oturmak istemedim ama çok ısrar etti kapılarımız ayrı olucak bişey olmaz diye birde o yaşlarda cahillik var her dediğine kanıyorsun
çocukların doğum gününde (kart numarası yazılıdır bende) haberi yokkken alışveriş yaptım oyuncak kıyafet falan extre gelince birbirimize girdik hemen internet alışverişini kapattırmış

kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum
çokta güzel yaşarım huzurluca biliyor musunuz?
ama olmuyor
bi yerde takılıyorum kalıyorum
ailemin " Elalem" bahanesi
benim çocuklar büyüsün bahanem
bahaneler bitmiyor anlayacağınız

adamın gözünü açıyorsunuz
evi mülkü devretmeden aile şerhi koydurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…