- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.213
- 198
- Konu Sahibi kulkedisi30
-
aynen öyleaynı hikaye benim görümcemde de var. Adam esnaf ne eve ne çocuklara hiç birşey almıyor yapmıyor. Ama biz alıştırdık her eksiklerini kv kp aldı . Adama da artık zor geliyor. Ne diyim sizzde alıştırmışsınız. İpin ucu kaçmış .
Valla yanlis anlamayinda gidecek olan zaten ben gidicem diye avaz avaz bagirmiyor bir gunde bavulu toplayip ardina bile bakmiyor sizede gidin demiyorum demem zaten siz duzelsin istiyorsunuz buradan bariz gorunen o tehditler bunun icinbiraz birikimim vardı. trafik kazası geçirdim hepsi gitti.
sıfırdan başladım yine
10 yıl daha sürdüreceğimi düşünmüyorum
yüzüne söyledim artık hiç içimde tutmuyorum kırılır diye düşünmüyorum içimde kinden başka birşey kalmadı.
kızım üniyi kazandığı anda bende oğlumu da alıp onlarla çekip gideceğim ömür boyu seni çekecemmi sandın dedim seslenmedi.
Kendi ayaklariniz üzerinde durabildikten sonra böyle bir adama katlanmaniza hic gerek yok. İnsan bir tatli icin bu kadar söylenemez yani. Sevgisiz. Merhametsiz. Gecen gün bir arkadas baska bir ana kuzusu erkek icin "sütten kesilmeden niye evlenmis, evlenmeseymis" demisti.. Onun gibi..günaydın hanımlar. içimi dökmek istedim sadece...
Evliyim 2 çocuğum var kamuda memurum eşim esnaf. 11 senedir çözemediğimiz bir para meselemiz var.
11 yıllık süreçte evi, arabayı ödedim. geçen yılda kredi çekip eve tadilat yaptırdım. Kendisi faturalar aidat ve market pazarı öder. çocuğun kreşi ve diğer masraflar bende. Elimde kalan 3-5 lirayı biriktirmeye çalışırım. Fuzuli harcamam. Eşim yıllardır para yok para yok diye söylenir durur. 11 yıldır borç hiç bitmez. üzerimde çöpü yoktur. Ama Iphone 7 kullanır. günde 2 pakete yakın sigara içer.
Dün kızımın canı baklava çekmiş. eşimi aradı baba baklava alırmısın diye. bende adamın huyunu bildiğimden kızım tulumba iste dedim tamam dedi.
5dk sonra eşim aradı sürekli arayıp bişey istiyorsunuz para varmı yokmu sormuyorsunuz dedi. Alma paran yoksa günde 10 liralık sigarayı içiyorsun da 5 liralık tulumbayı alamadınmı dedim. yüzüme kapadı telefonu.
sonra mesajdan kavga etmeye başladık. Bize yok demeye gelmiyormuş hemen savunmaya geçiyormuşuz. Bize her şeye yok diyen adam anneler gününde beni bile kutlamayan adam annesine bir markadan spor ayakkabısı aldı. Annesinin canı birşey istediğinde ikiletmeden alır gelir. Altlı üstlü oturuyoruz biz. eve birşey aldığında mutlaka annesigilede alır. Alsın tabi hiç bişey demedim şimdiye kadar. ama onlara yağdırıp kendi çocuğundan esirgemesi son damlayı taşırdı. Aşırı bağlılığı zaten bizi aile olmaktan baya uzaklaştırdı.
Yüzüne vurdum annen istese dükkanı alırsın ama ne çocuklarını ne beni bi türlü kabullenemedin. çocuğuna bi tatlı alamayacaksan neden çalışıyorsun kapat dükkanını dedim. Annemi ne karıştırıyorsun güya sende çalışıyorsun sen alsana dedi. Tatlı almak için çarşıya mı ineyim demekki benim yaptıklarım görülmüyormuş dedim. uzunca bi süre kavga ettik. yaptıklarını yedirip içirdiklerini başıma kaktı. Bende senin lokman geçerse boğazımdan ne olayım dedim.
Akşam ikimizde sinirli yüzümüze bakmadık muhatap olmadık kvlerdeydik yemekte. Sahurda yemedim hiçbişey içim almadı. su içip yattım. niye yemiyorsun dedi. senin malın boğazımdan geçmiyor yarın kendime kahvaltılık alır yerim dedim. Benim evin tadilatı için çektiğim krediyi ödeyeceksin bende mutrak masraflarını karşılayacağım yoksa yüzüne bakmam artık dedim seslenmedi. uzunca bir süre konuşmayı düşünmüyorum.
11 yıllık evliliğimizde kavga sebebi ya annesi oldu ya para. dayanamayacak noktaya geliyorum bazen. insan yaptıklarını eşinin başına kakar mı? yada annesini çocuğundan bile üstün tutarmı. sevgi kalmadığını söylemeliyim aslında. Niye hala yanında duruyorum inanın çözemiyorum. ilk hatam annesiyle altlı üstlü oturmayı kabul etmem oldu.
İşten çıkmak istemiyorumHic usenmeden 13 sayfayida okudum:) Ne akilli kadinlar varmis dedim kendi kendime. Insallah hayatlarina uygylayabiliyorlar yazdiklarini!!! Konu sahibi Bende sizin durumunuzdaydim benimki hem bana hemde cocugumdan esirgerdi ama Gizli gizli toplayip ailesine gonderirdi ve halada gonderir. Ben nemi yaptim. Isten cikmakla basladim,gizli birikmisim var. olan mallarada adimi yazdirdim. Kendimdende kismiyorum,firsat buldukcada degisik ulkelere gezmeye gidiyorum.Ne yapsanda erkek milletine yaranamazsin! " EN IYI ERKEK OLU ERKEKTIR" tovbe tovbe diyesim geliyor onca sayfayi okuduktan sonra:))
32 yaşındayım canımBizdede var aynisindan birtane annesi misafir agirlayacak diye balık ister. Bizim esek herifte gider alir kardesi aylarca arayip hatrini sormaz memlekete gelecegi zaman biletimi alsana der bizim kerizde alır. Kardes çalışıyor sehir disinda bekar evinde yasiyor 450 tl ayakkabi alir ama biletini almaya gelince abi alsin. Kaynana calisiyir rahmetli.kocadan maas geliyor evi kendi evi bi balik alamaz ellerini cocuklarinin üstünden cekmedigi gibi bana geldimi de tutumlu.olun dee..yiyorum iciyorum afedersiniz s...ciyorum. alisveris kuafor ihtiyacm.olmayan seyleri bile soyletip kapida ödemeli kendine odetiyorum. Hakediyor cunku bunu. Cunku erkekler bu dilden anlar. Sanirim siz benden yasca buyuksunuz 11 senelik evli oldugunuza gore ama esinizin yaptigi cok ama cok ayıp keske kaynanayla altli ustlu oturmasaydiniz. Bence yüzüne vurarak iyi etmissiniz sahurda soylediginiz cumleyede bayildim. Bende boyle enteresan laflar sokar oldum evlendigimden beri. Bekarken boyle kabiliyetlerim yoktu meselabence hic taviz vermeyin o tadilat icin cektiginiz krediyi de ödesin. Istediginiz sey lüks degil ekstra degil gereksiz degil ne var cocugun cani baklava cekmisse. Bu erkekleri bogazlamak geliyor icimden benimkide az evel evden kacti gerizekali cüzdanını unutmus. Bende simdi acaba kartindan alisveris yapsammi diyorum büyük kavga ettik cokta kafama takmiyorum kahvemi iciyorum. Buyrun beraber icelim ablacim
kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorumKendi ayaklariniz üzerinde durabildikten sonra böyle bir adama katlanmaniza hic gerek yok. İnsan bir tatli icin bu kadar söylenemez yani. Sevgisiz. Merhametsiz. Gecen gün bir arkadas baska bir ana kuzusu erkek icin "sütten kesilmeden niye evlenmis, evlenmeseymis" demisti.. Onun gibi..
adamın gözünü açıyorsunuzbiraz birikimim vardı. trafik kazası geçirdim hepsi gitti.
sıfırdan başladım yine
10 yıl daha sürdüreceğimi düşünmüyorum
yüzüne söyledim artık hiç içimde tutmuyorum kırılır diye düşünmüyorum içimde kinden başka birşey kalmadı.
kızım üniyi kazandığı anda bende oğlumu da alıp onlarla çekip gideceğim ömür boyu seni çekecemmi sandın dedim seslenmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?