bir garip para meselesi

Evlenmeden anasina babasina ayni saygiyi eminim gostermiyordur evlenince bi kiymetli oluyor anlam veremiyorum.bi erkek annesiyle esinin yerini nasil dengede tutamaz cokmu zor.heleki cocugunu..bence mutfak masrafi bende gibi yigitlik yapmayin. Kendi paranizi ona gore harcayin cocuklarin sorumluklarini ona verin yapmak zorunda

kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadınsın herşeyi yapmışsın ev araba. çöp bile vermeden koy kapının önüne boşa gitsin

bende doğum iznindeydim işe başlayalı 2 hafta oldu izne ayrılmadan da 4 ay evde olucam diye biraz birikim yaptım tam 4 ay yetti dün maaşımı aldım bizimki biraz harçlık versene dedi ,hayırdır dedim 4 ay sen bana sordunmu dedim tık yok biliyor ben asla parasız kalmam neticede vermedim yani .bazen hayır demeyi bilmeli kadın ,

ev benim üstüme değil satamam

haklısınız

kaçırıyordur muhtemelen bilmiyorum

40 yaşına yaklaştı kim işe alacakki
hem niye girsin ki başkasının emrine
patron ya

ortalık ayakta zaten fena kinlendim içim soğumadı kaç gündür. burnundan getiriyorum
bir daha para meselesi açarsa kendini kapının önünde bulacağını söyledim ki 11 yıldır ağzıma almamıştım boşanma lafını. sanırım ciddi olduğumu düşünmeye başladı ki msjlar aramalar bitmedi hiçbirine cevapta vermedim

biraz birikimim vardı. trafik kazası geçirdim hepsi gitti.
sıfırdan başladım yine
10 yıl daha sürdüreceğimi düşünmüyorum
yüzüne söyledim artık hiç içimde tutmuyorum kırılır diye düşünmüyorum içimde kinden başka birşey kalmadı.
kızım üniyi kazandığı anda bende oğlumu da alıp onlarla çekip gideceğim ömür boyu seni çekecemmi sandın dedim seslenmedi.

bu aile sevgisinden çok farklı adeta tapıyor. çocukalrda çok düşkün babannelerine bilmiyorum nasıl beceriyorda bağlıyor kendine böyle

maaşımı eksik söylerim tam bilmez
promosyon sınav görevi gibi ek ödemeleride söylemem
birikimimin miktarından haberi yok
bu ay param kalmadı derim isterim ne alırsam kar
zerre kadar güvenmiyorum
bana 3. çocuktan bahsediyor hala

Eşini geçtim de kızının evladının canı istediği 3 kuruşluk şeye laf söyleyen bunun para lafını yapan erkek Adam değildir.
Senin evladın için çalışman lazım zaten her gün bişey istiyorsunuz ne demek.

Konu sahibi bundan sonra çekin kendinizi, çocuğunuzun rızkını kendi rızkınızı yedirmeyin.

Valla sen daha o planı netlestirmemissin. Şimdiden haber verdiğine göre düzelsin istiyorsun gibi geldi. 10 yıl çok uzun daha öncee harekete geç. Muslukları kapa.

Birazdan eşden gizli para birikimi olmaz diyenler birikir burada merak etme ,birikir arkadaş işte böyle birikir ,birikenlerde yine ev için zor zamanlar için harcar ki benim öle zamanlarım çok oldu,ben maddi yönden eşime güvenirim o konuda sıkıntı yok, ne istersek alır
gıdada asla kısıtlama
yok ,ama alınması gereken bişey varsa eşya giyim vs bana bir kaç ay sonra alırız ,ne gerek var sözleri duyuyorsam böyle birikim yapılır çatır çatırda istediğimi alırım ,bende maaşımın tamamını söylemem, bende ona sormam dip not 20 yıllık evliyim

Son düzenleme:
aynı hikaye benim görümcemde de var. Adam esnaf ne eve ne çocuklara hiç birşey almıyor yapmıyor. Ama biz alıştırdık her eksiklerini kv kp aldı . Adama da artık zor geliyor. Ne diyim sizzde alıştırmışsınız. İpin ucu kaçmış .

teşekkür ederim desteğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…