Bir garip mesele. Anlatıp rahatlamak istedim

arkadaslar kız fotoğrafı da geçmiş artik 4 kisiyiz kısmına takılmış haklı doğal olarak?? Ne uzatmışsınız ya. Yok sen yanlıs anlamıssın bla bla. Yanlıs anlayacak ne var dırekt yazmıs işte daha ne yazsın yoruma

İyi geceler kızlar konuyu bilgilendirmeye geldim şüphelerimde haksız değilmişim sevgilisiymiş o kız. Kuzenimde keşke görüşmeden önce konuşsaydın benimle dedi keşkeler önemi yok tabi Diyecek çok birşey yok aslında. Allaha havale edip geçmekten başka. Bundan da öğrenmem gereken şeyler var galiba hayırlısı diyelim

Artık 4lü olduk cümlesinden başka bir anlam çıkamazdı zaten içimde acaba ablasımı gibi bir şüphe bile oluşmadı o derece emindim sadece nasıl bu kadar cesur ve profesyoneldi ona şaşkınım

Çocuğun bunu öğrenebileceğinizi tahmin etmiş olmaması mümkün değil, işin içinde başka bir durum mu var acaba

Çocuğun bunu öğrenebileceğinizi tahmin etmiş olmaması mümkün değil, işin içinde başka bir durum mu var acaba
Baska bi durum yok, cocuk bizim uyeyi hafifsemiş olan bu.

Yuzlesse bu sefer de kendi kendine gelin guvey olmakla itham edip manyak durumuna sokar. Böyle kapansin gitsin, kuzen ogrenmis nasilsa, o birsey yaparsa yapar belki.

Adamdaki rahatlığa bak cidden. Sevgilinle aynı ortamdayken başka biriyle bu tarz konuşmak da ne bileyim...

Neyse ki her şey çabucak açığa çıkmış.

Baska bi durum yok, cocuk bizim uyeyi hafifsemiş olan bu.

Yuzlesse bu sefer de kendi kendine gelin guvey olmakla itham edip manyak durumuna sokar. Böyle kapansin gitsin, kuzen ogrenmis nasilsa, o birsey yaparsa yapar belki.
böyle tipler çok tehlikeli
ben seninle arkadaşça konuştum seninle aramda ne var ki der
ortada açıkça bir flört durumu yok çünkü
adam engellenmiş olmasına rağmen başka numaradan yazıp neden engelledin falan diyor
ya ben olsam yüzleşirdim bu adamla ama konuyu ikimizin arasındaki ilişkisel olan/olmayan şeylere hiç dokundurmadan yapardım
sevgilin varmış tesadüfen öğrendim, bana bundan hiç bahsetmedin, hayırdır? ben sevgilisi olan erkeklerle arkadaşlık kurmuyorum prensip olarak. başka insanların hassas olabileceği konulardaki bilgileri sakladığında çok zekice bişey yapmış olmuyorsun. bir daha bana da ulaşmaya çalışma. yazar geçerdim

Evliyken evliliğim iyi değil beraber bile yatmiyoruz bosanicam diyenleri bile sürekli duyuyoruz, siz bence kuzeninize sorun yine de adama da sorun belki aciklamasi farklı olur

Aslinda bir guzel agzinin payinin verilmesi gerekiyor, ama bu herif sevgilisiyle el ele geldigi dugunde kiz ayarlamaya calisacak kadar azgin teke yani arsiz ve yuzsuz ozetle, boyle bir adama agzinin payini versen ne vermesen ne, anlamaz ki?

kuzeniniz yapmak isterse yapar bişeyler
şimdi siz yüzleşseniz yok ben sana arkadaşça yaklaşıyordum sen yanlış anlamışsın bile diyebilir hiç şaşırmam

bir akrabası,kardeşi kuzenı vs olabilir direk fotoyu gösterseydınız adamın suratından afallamasından anlardınız pat diye engellememek pek dogru değil bana göre.

Kuzeninle yakınlığın ne derece bilmiyorum ama kuzen kardeştir ya.Kuzenime yamuk yapan bana yamuk yapmıştır.Bence sen muhatap olma.O ahlaksiza kuzeninin haddini bildirmesi lazim

Arkadaşlar hala şüphelenmen doğru değil diyenler var.
Konu sahibi kuzeniyle görüşmüş, gerçekten sevgililermiş.
Belki hala umut var insanlara karşı içimizde ama yok kötülük hala var olmaya devam edecek. Kuzenim benim yanımda aradı konuştu benim dinlediğimi bilmiyor ama neden söylemediğine dair bir açıklama yapmadı sadece amacım farklı değildi dedi o kadar

Kuzeninle yakınlığın ne derece bilmiyorum ama kuzen kardeştir ya.Kuzenime yamuk yapan bana yamuk yapmıştır.Bence sen muhatap olma.O ahlaksiza kuzeninin haddini bildirmesi lazim
Bende böyle düşünüyorum davetli olarak gittiği yere bile saygı duymayan bir adam daha başka neler yapıyordur ne yalanlar söylüyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…