- 21 Eylül 2017
- 2.419
- 6.103
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Bence bencillik yapiosun onların ne yaptigi seni ilgilendirmezki..
Kapan odana dersini calis kimseyi düsünme.
kendi odan yok mu
varsa bu isteğin çok bencilce ve biraz da dersten kaçmaya bahane gibi geldi
bizim evde de öyleydi
ve tv sesi kısı falan da olmazdı yani ama etkilemezdi beni istiyorsam çalışırdım
Bi tanıdığımın çalışma masası bile yoktu tvnin dibinde yerde ders çalışa çalışa tıp bitirdi. Kendine bahaneler bulma derim.
o zaman kütüphanede çalışmanı tavsiye ederimKonuyu editledim eksik yazmışım bazı şeyleri siz söyleyince ekleme gereği duydum
o zaman kütüphanede çalışmanı tavsiye ederim
orada hem herkes çalışıyor olur hem de istediğin sessizlik ortamı da olur
bu senin sorumluluğun çünkü kimseyi bunun için zorlayamazsın
Valla sende ders calismamak icin bahane uretiyosun..ailen icin calismiyisun ki kendin icin calisiyosun sonucta.
Biz 5 kardestik.calisma masamiz bile yoktu..kendimize ozel odamiz bile yoktu..evimiz sobaliydi.ve gelen giden hic eksik olmazdi evimuz zaten kucucuktu..banyoda ders calistigimi bilurim..hepimiz hali uzerinde yapardik odevlerimizi ey gidi ey..
Simdi o 5 kardes onemli yerlere geldik hepimuzi., avukat, resim ogretmeni, is adami, tekstil tasarimcisi ve futbol menejeri olduk her birimiz.
Odana sevdiğin süs çiçeklerinden koyÜniversiteye hazırlanırken ben de öyleydim inan ki çalıştığımı anlayabiliyordum. Şuan anlatamadıkça dış şeyler rahatsızlık veriyor
Evliymişsiniz, kendi eviniz yok mu çalışabileceğiniz? Eşiniz de ailenizle mi yaşıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?