• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip evlilik..

Anladım. Canım maalesef iş bulmak bu devirde zor, eşin için daha zor. Bu sebeple biraz standardı düşürüp işe girmeli, eğer beğenmiyorsa bir yılı tamamlayıp sonra iş değiştirmeli. Hem işsizken iş aramak başkadır, işin varken başkadır, daha kendine güvenirsi , elin kuvvetli olur maaş anlaşması da yaparken. Eşini bir şekilde gaza getirmen lazım.

Onun dışında düzen oturtana kadar ailenle kalın, hazır herkes de huzurlu, neden maddi olarak kendinizi çok zorlayasınız ki.

Son olarak ticarete girmeyin diyor herkes şu zamanda, ben pek anlamam ama yine de diyim dedim.
Teşekkür ederim cevabin için inş hallolur her sey

Sakın sakın sakın is kurmayı düsünmeyin o kadar çok sallantıdaki şuan piyasa is yok yeminle olan paranızı boşa harcamayın eşim esnaf hatri sayılır işler yaptı 5 yıldır aynı işi yapıyor bu sene gibi hiç görmedim is yok resmen herkes oturuyor açık olan dükkanlar kapanıyor çok şükür az biraz birikimimiz var borcumuz yok evimiz kira değil biriktirdiğimiz parayı yiyiyoruz başka bir işe girin seçmeyin bulduğunuz işe girin eşinizde rahatı yerinde diye is beğenmiyor ailenizde aslında iyilik yapayım derken eşinize kötülük yapiyor

olabilir suan okuduguna gore yapacagi meslek o degildi. degil mi ?
simdi boyle ogrenciliginin arkasina siginir iste.
hatta askerlik falan uzar o is.
Allah yardimcin olsun, rest cek derim.
evcilik oynamiyorsunuz..

Adam komisermiş

Hukuk fazladan okuyormuş

KHK ile atılmış

İşsiz vasıfsız olmuş

Geçmiş deneyimini de kullanamadığı için beden gücü gerektiren statüsü olmayan işler yapacak

Bunlara da yanaşmıyor şimdi kimsenin emri altına giremem diyor

İş mi kursak diyorlar muhtemelen konu sahibinin de çalışma deneyimi yok ben çalışayım deyince de onu ciddiye almıyorlar

Adam komisermiş

Hukuk fazladan okuyormuş

KHK ile atılmış

İşsiz vasıfsız olmuş

Geçmiş deneyimini de kullanamadığı için beden gücü gerektiren statüsü olmayan işler yapacak

Bunlara da yanaşmıyor şimdi kimsenin emri altına giremem diyor

İş mi kursak diyorlar muhtemelen konu sahibinin de çalışma deneyimi yok ben çalışayım deyince de onu ciddiye almıyorlar
ben bu kadar detayi bilmiyordum , konunun tamamini da okudum aslinda :KK64:
o zaman is biraz daha degisir elbette:super:

Fetö yüzünden atılıyorlar ama kurunun yanında yaş ta yanıyor .

Back