- 21 Şubat 2017
- 414
- 315
- 18
- 34
Bugün kkda ikinci konum. Dertlesebilecegim biri yok yanımda o yüzden içimi buraya dökmek istiyorum. 6 aylık evliyim. Evlendigimde eşimin ailesine yakın ama benim hiç istemediğim bir şehre gittik. Benim için yaşadigim yer çok önemlidir. Uzun israrlarima rağmen eşim kararından dönmedi ailesine yakın bir yer seçti tayin için. Ailesinin israrlari etkili oldu. Yaşadığımız yere hiç adapte olamadım. Eşime ve ailesine çok kızgındim. Aylarca mutsuzluktan ağladım durdum. Sonra eşim işten çıkarıldı. Yaşadığımız yerde ev kiraları yüksek olduğu için evi taşıdık. Annesi gilin eve eşyaları yerleştirdik. Ailesinin olduğu şehirde yaşamanız için baskı uyguladı. Eşimin ailesine sanki ben eşyaymisim gibi davranan oğullarını paylaşmayan bir aile. Orda yaşarsak bir sürü problem çıkar bunu görebiliyorum. Ben de eşime orda kalamayacagimi söyledim. Bir kaç gün kaldık. Ben dayanamadım. Eşimin ailesi evlenmeden önce sessiz sakin bir şeye karışmam bir tiplerdi. Düğüne bir kaç gün kala anlamıştim nasıl insanlar olduklarını yanlarında kalınca daha iyi anladım. O şehirde yaşasak eşimle boşanmaya kadar gider. Ailemin yanına geldim. Eşim orda is buldu. Burda kalalım diye ısrar etti. Kabul etmedim. Senin ailenin olduğu yerde kalalim o zaman birimizin ailesine yakın olalım bari dedi yanıma geldi. Ailemin yanına geldik eşyaları falan getirmedik işi bulalım önce diye. Eşim is beğenmiyor. Begendigi ise onu almıyorlar. İşin tuhafi annem babamda eşime is beğenmiyor. Yapamaz çok zorlanır falan diyorlar olabilecek islere. Ben is arıyorum bulduklarimi begenmiyorlar dolayisiyla izin de vermiyorlar. İki aydır annemlerdeyiz. Annem babam eşim hallerinden gayet memnun. Eşim oğulları gibi oldu. Durumu tuhaf bulan kendi evimize çıkalım diyen bir benim. Bu arada eşim hukuk okuyor. 1 bucuk senesi var. Elimizde az bir para var. Küçük bir yer işletmeyi falan düşünüyoruz en son secenek. Babam okul bitene kadar o parayla gecinirsiniz falan diyor. Eşimi çalışması için yeterince teşvik etmiyor. Aslında şu an bir anlamda rahatım sevdiklerim yanımda. Annem bana pek ev is yaptırmaz rahat ediyorum o konularda. Karı Koca hayatımız devam ediyor arada annemlere bakmaya köye gidiyorlar. Ama yok ve bunu sanki bir ben dert ediyorum. Evlenmek adı üstünde ev lenmek. Eşim nasıl rahat ediyor anlamadım. Ailem çok saygılı ona karşı çok iyi davranıyorlar. O da halinden memnun bir dertli benim. Ben ne yapabilirim şu durum da...