Ah ben adını bile bilmezdim İngiliz aktörmüşBradley james kim bacım? Kk.de okuduğum en egzantrik konu valla
Kral Arthur un Bıgun yardıma ihtiyacı olursa arkadasına gelmez, merlin e gider merlin yardım eder ona.Öyle diyor güya menajerinden kurulmak Sadece bana yardıma ihtiyacım var Bu kişi bradley james. Yönetiminin kendisine hatvan gobi davrandığını evrakları olan çantası eline geçince yeni bir sözleşme imzalamayacagini özgür olacağını söyledi (diyor arkadaş birde üni mezunu bu arkadaş yıllarca bankacılık yapmış inanın
Sosyal medyadan heralde baya korkutmuşlarşimdi baktım merlin deki oyuncuymuş .kadınla nasıl iletişime geçmiş nereden bulmuş kadını parayı ne sebeple istemiş ?vallahi gülsem mi şaşırsam mı üzülsem mi bilemedimm
Aynı şeyi düşünmedim değil35 bin tl, kur farkıyla adam herkesten 5 bin dolar mı çarpıyor yani
Ve o arkadaşınız da bunu yemiş ve para yollamış, öyle mi?
Arkadaşınız ya mal oğlu mal ya da bu zekayla başka bir şeyleri örtmeye çalışıyor...
pardon kızmazsanız bir iki şey soracağım arkadaşınız çok mu saf psikolojik bir sorunu mu var ya da?hepimiz insanız dolandırılabiliriz her an.ama bu şekilde bir dolandırılmak olacak şey değil akıllara zarar .altında başka şeyler var gibi geldi bana para miktarları da çok çok fazla çünkü 50 100 dolar değil kiAynen bende anlatamıyorum gidelim diyorum bankadan havale diyorum bu son olmaz
Bu adam o unlunun adini kullanmis her kimse. Parayi gondermeyince ne ile tehdit ediyir bilmiyorum ama arkadasin bu tehdit mesajlariyla savciliga basvurabilir. Bu cok sacma. Her para isteyene para gonderecekse yazik valla.Aynen bende anlatamıyorum gidelim diyorum bankadan havale diyorum bu son olmaz
+20,000 daha gönderecekmiş.35 bin tl, kur farkıyla adam herkesten 5 bin dolar mı çarpıyor yani
Ve o arkadaşınız da bunu yemiş ve para yollamış, öyle mi?
Arkadaşınız ya mal oğlu mal ya da bu zekayla başka bir şeyleri örtmeye çalışıyor...
dolandırıcılar da çağ atlamış ne diyeyim pessssSosyal medyadan heralde baya korkutmuşlar
Ah ben adını bile bilmezdim İngiliz aktörmüş
Fıkra gibiArkadaslar merlin diye buyuculu ejderhalı bir yabancı dizi vardı eskiden, konudaki bradley ordaki kral Arthur. Hem unlu hem baya zengin hem turk degıl.
Konu sahıbının arkadasından 30bın TL borc ıstemıs bu kral Arthur yanı bradley, konu sahıbının arkadası da vermıs
Sjsjsjssjs
Konu bu.
Ama gercek sjsjsjssjFıkra gibi