Değil değil bende isterdim yalan olsun arkadaş takmakdan zayıfladı bideBu konu yalan değil mi? Yalan olsun lütfen
Tipi değilsindir belkibeni neden aramadı bak kızdım şimdi bradley e
bu arada bradley ne olacak adı çıktı adamın kadınlar kulübünde ona da ayrı üzüldüm bakLa ilahe illallah
Arkadasiniz bolunerek mi cogaliyor yoksa trake solunumu mu yapiyor? Biyolojik acidan yasam agacinin neresinde bu tür merak ettim
Arkadaşınız kafayı kırmış. Bu saatten sonra iflah olmaz. Profesyonel yardım almalı, aklı melekleri yerinde değil gibi duruyor burdan.+20,000 daha gönderecekmiş.
Şöyle maddi sıkıntı yok kendi parası eşi aylık veriyor naparsa yapsınKocasına ne diyecek giden para ıcın?
Bradley james aslında TürkmüşSanırım arkadaşının sozde bradley james ile yakın paylaşımları olmuş yoksa eşinden falan korkmazdı iyi ki bradley için evi barki terketmemis
Belkide kaçma.planlari vardiKoskoca Bradley James düşünsene ingilizce konuşamıyor
O değil de bradleye kaçtığını sanıp başka birine kaçtığını görse
Turkceyi unutmus gibi yapsin benceKocasına ne diyecek giden para ıcın?
helal olsun olayı çözmüşsün hemencecikBradley james aslında Türkmüşpaparazzilerden kaçmak için arada annesinin türkiyedeki evinde inzivaya çekilirmiş. Bu arkadaşın bankasına para çekmeye gitmiş. Orda tanışmışlar
Bradley çıksa neyse de çıkmadığındaki hayal kırıklığını düşünemiyorumBelkide kaçma.planlari vardi
Kocasının haberi olursa ne olacak elin gavuruna niye verdin bu parayı demez miDeğil değil bende isterdim yalan olsun arkadaş takmakdan zayıfladı bide
Hafıza kaybı bana mantıklı geldi deneyebilirTurkceyi unutmus gibi yapsin bence
Ya da hafiza kaybi?
Onuda sen al namusunu temizle telefona bakıp kahkaha attığımı iyiki gören yokbu arada bradley ne olacak adı çıktı adamın kadınlar kulübünde ona da ayrı üzüldüm bak
Evet ya yazık hem paralar gidiyor hem bradley yokBradley çıksa neyse de çıkmadığındaki hayal kırıklığını düşünemiyorum
Acaba dolandirici Turk mu yoksa yabanci mi?Koskoca Bradley James düşünsene ingilizce konuşamıyor
O değil de bradleye kaçtığını sanıp başka birine kaçtığını görse
30000 verince bradley alıyorsunEvet ya yazık hem paralar gidiyor hem bradley yok
Daha da önemlisi bu adamla ne konuştu da gönderdi, sadakatsizliğe kadar gider bu.Kocasına ne diyecek giden para ıcın?
daha açık yazsanız da konuyu iyice anlasak geyiğe döndü çünkü doğal olarak konu.ne dosyası ne evrağı menajer neyle tehdit ediyor arkadaşınızı da para istiyor detaylı yazsanız da anlasakŞöyle maddi sıkıntı yok kendi parası eşi aylık veriyor naparsa yapsın