- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
beni neden aramadı bak kızdım şimdi bradley eBradley james arkadaşınla nasıl irtibata geçmiş aralarında ne varmış?nasıl konuşup anlaşmışlar paranın devamını verirse ne olacakmış?valla çok fena konu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni neden aramadı bak kızdım şimdi bradley eBradley james arkadaşınla nasıl irtibata geçmiş aralarında ne varmış?nasıl konuşup anlaşmışlar paranın devamını verirse ne olacakmış?valla çok fena konu
Yangın hanımcım nasıl dolandırıcı oludklarına inandırabilirim benim sizden üstediğim yardım bu konu açıyım diye uydurmadımArkadaslar merlin diye buyuculu ejderhalı bir yabancı dizi vardı eskiden, konudaki bradley ordaki kral Arthur. Hem unlu hem baya zengin hem turk degıl.
Konu sahıbının arkadasından 30bın TL borc ıstemıs bu kral Arthur yanı bradley, konu sahıbının arkadası da vermıs
Sjsjsjssjs
Konu bu.
Uydurdun demedım bak kimse demedi farkındaysan. Isın acıklı kısmı herkes inandı.Yangın hanımcım nasıl dolandırıcı oludklarına inandırabilirim benim sizden üstediğim yardım bu konu açıyım diye uydurmadım
Bence arkadaşı (eğer gerçekten arkadaşsa, bir arkadaşım ekolü değilse) konu sahibini ütmeye çalışıyor. Aksi çok saçma çünküArkadaslar merlin diye buyuculu ejderhalı bir yabancı dizi vardı eskiden, konudaki bradley ordaki kral Arthur. Hem unlu hem baya zengin hem turk degıl.
Konu sahıbının arkadasından 30bın TL borc ıstemıs bu kral Arthur yanı bradley, konu sahıbının arkadası da vermıs
Sjsjsjssjs
Konu bu.
Ins (arkadasıysa sayet) konu sahıbının 20bın tlsı yokturBence arkadaşı (eğer gerçekten arkadaşsa, bir arkadaşım ekolü değilse) konu sahibini ütmeye çalışıyor. Aksi çok saçma çünkü
inanmak istemiyorlar ki bu tip insanlar.geçenlerde bir konu vardı kadını yasa dışı işlere bulaştıracaklar yanında çalıştığı patronları ama kadın büyü var bilmem kaç harfliler var ondan diye tutturdu burdan tanıştığı 3 5 arkadaşı da destekledi.avukat dayımı da konuya dahil edip zor vazgeçirip inandırdım valla saatlerce dil döktüm kadına .sonunda ikna olduYangın hanımcım nasıl dolandırıcı oludklarına inandırabilirim benim sizden üstediğim yardım bu konu açıyım diye uydurmadım
Gugil transleyt dilindeBir dil öğretmeni olarak şunu çok merak ettim hangi dilde anlaşmışlar
Yardım değilde anlatmak istedi bana ama bende üzüldüm yana yakıla nası ödeyecem diye düşünüyorUydurdun demedım bak kimse demedi farkındaysan. Isın acıklı kısmı herkes inandı.
Cunku kimse bunu dusunup uyduramaz.
İnandıramazsın, bulasma bence.
Nasıl odeyecemden mada nasıl kaptırmıs parayı ve hangı dilde anlasmıslar?Yardım değilde anlatmak istedi bana ama bende üzüldüm yana yakıla nası ödeyecem diye düşünüyor
Düşünmedim değilama öyle bür karakter de değilSanırım arkadaşının sozde bradley james ile yakın paylaşımları olmuş yoksa eşinden falan korkmazdı iyi ki bradley için evi barki terketmemis
İngilizce yazıyorlar goggle translate den çevirmişNasıl odeyecemden mada nasıl kaptırmıs parayı ve hangı dilde anlasmıslar?
Bence kimse bunu uyduramazBu konu yalan değil mi? Yalan olsun lütfen
Kocasına ne diyecek giden para ıcın?İngilizce yazıyorlar goggle translate den çevirmiş
Koskoca Bradley James düşünsene ingilizce konuşamıyorGugil transleyt dilinde
O değil de bradleye kaçtığını sanıp başka birine kaçtığını görseSanırım arkadaşının sozde bradley james ile yakın paylaşımları olmuş yoksa eşinden falan korkmazdı iyi ki bradley için evi barki terketmemis