- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
Ben kendısının gızlı faniyim, evlenebilirim onunla sıkıntı yokbu arada bradley ne olacak adı çıktı adamın kadınlar kulübünde ona da ayrı üzüldüm bak
Enıstenız artık bradley
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendısının gızlı faniyim, evlenebilirim onunla sıkıntı yokbu arada bradley ne olacak adı çıktı adamın kadınlar kulübünde ona da ayrı üzüldüm bak
Adamla aşk yaşadığını mi düşünmüşYardım değilde anlatmak istedi bana ama bende üzüldüm yana yakıla nası ödeyecem diye düşünüyor
Türktür yaAcaba dolandirici Turk mu yoksa yabanci mi?
Doviz yurtdisina cikmamis olsun bari.
Konu sahibi arkadasiniz uluslararası mi odeme yapmis? Yani bu kadar sıkıntıdaysa gitsin şikayetçi olsun, baska kim napabilir ki.
Bekar olsa Bradley çiçeği çikolatasıyla gelsin derdim ama arkadasiniz evliymis.
kıskanmayalım belki bizi de arar günün birindeDünya da insan kalmamış arkadasiniza mi ulaşmış:)
Aslında ilk aklima bu geldı, adamın fan sayfalarını falan takip ediyorsa bırı bunu fark etmistir. Zarf atmıstır iki İngilizce cumleyle konu sahıbı de yetmıstır diyecegim ama nasil yer ya.Daha da önemlisi bu adamla ne konuştu da gönderdi, sadakatsizliğe kadar gider bu.
Hani gülecek halde değildiniz. AşkolsunOnuda sen al namusunu temizle telefona bakıp kahkaha attığımı iyiki gören yok
Bana acaba eksikmi anlatıyor yada farklımı anlatıyor diye düşünüyorum banada saçma geliyorBence arkadaşı (eğer gerçekten arkadaşsa, bir arkadaşım ekolü değilse) konu sahibini ütmeye çalışıyor. Aksi çok saçma çünkü
Ama bradley de işi biliyormuş yanlışlıkla bana yazsa para pul yok bende30000 verince bradley alıyorsun bir nevi alışveriş
Ben de inanmam hatta bir dolandırılanlar yakın ailemde de oldu bileziklerini götürüp veren hiç inanmıyordum bana yoldan geçen birisi şunu bana ver dese çok cüz iyi bir miktar değilse ona da inanmam ben acaba bazen kendime diyorum çok mu acımasızım millet mi çok merhametli ama bu bildiğin saflık salaklık yani şu konuyu şuraya yazarken bile acaba bana inanırlar mı dedim çünkü ben de inanamıyorumAslında ilk aklima bu geldı, adamın fan sayfalarını falan takip ediyorsa bırı bunu fark etmistir. Zarf atmıstır iki İngilizce cumleyle konu sahıbı de yetmıstır diyecegim ama nasil yer ya.
Bradley bana kamera acsa gene onun bradley olduguna inanmam ben
siz aklı başında gördüğüm üyelerdensiniz ama arkadaşınız için aynını düşünemeyeceğim kusura bakmayınOnuda sen al namusunu temizle telefona bakıp kahkaha attığımı iyiki gören yok
Bende de yok otuz bin ama kredi cekerım sorun degıl jsjsjsjsjsAma bradley de işi biliyormuş yanlışlıkla bana yazsa para pul yok bende
Valla sonu sizden para istemeye gelecek gibi bence.Bana acaba eksikmi anlatıyor yada farklımı anlatıyor diye düşünüyorum banada saçma geliyor
Oooo kredi çekersin haBende de yok otuz bin ama kredi cekerım sorun degıl jsjsjsjsjs
Yok estağfurullah niye kusura bakayım ben de çok şaşırdım arkadaşımın başına hani böyle bir şey gelmesin gerçekten merhametine insanlığını güvendiğim hümanist bir insan ben de çok şaşırdımsiz aklı başında gördüğüm üyelerdensiniz ama arkadaşınız için aynını düşünemeyeceğim kusura bakmayın
Seviyesi yok benceArkadasinizin zeka seviyesi ne ?
Adam kral ya kimde para var biliyordurAma bradley de işi biliyormuş yanlışlıkla bana yazsa para pul yok bende
Bunun merhametle ılgısı yok, adam unlu ve zengin ona neden merhamet etsin ki insan?Ben de inanmam hatta bir dolandırılanlar yakın ailemde de oldu bileziklerini götürüp veren hiç inanmıyordum bana yoldan geçen birisi şunu bana ver dese çok cüz iyi bir miktar değilse ona da inanmam ben acaba bazen kendime diyorum çok mu acımasızım millet mi çok merhametli ama bu bildiğin saflık salaklık yani şu konuyu şuraya yazarken bile acaba bana inanırlar mı dedim çünkü ben de inanamıyorum