Bir garip dolandırıcılık hikayesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ovv bana da bir yabancı oyuncu profili instagram da tanisalim ,konuşalım mı demişti.Whatsaapp tan devam edelim bu benim numaram diye Amerika kodlu numara atmıştı.Demek para isteyen modelleri de varmış🤔🤔.Arkadaşınız iyi mi gerçekten ?Bradley James ne taahhütü verecekmiş kendisine acaba

yani bunu da o anlattigi esnada soylersin direk sen su isin aslini anlat diye.
dunyaca unlu aktor niye benden zor durumdayim diye para istesin ya, bana yazdi dedigi anda basardim ben kahkahayi 😂 para istemesini gectim.
Taahhutname falan ne alaka, gemiler, evraklar 🥴

adamin biriyle yazismis, mustehcen icerikli tehdit ediliyor suan bariz belli oda konu dogruysa.
Konusturana kadar sorardim baktim hala james falan diyor mal oldugunu dusunur kendi haline birakirdim.
Ben hemen fake hesap açar oradan devam sağlam muhabbet eder ve para isterdim, bakalım verecek mi diye😂😂😂

aaaa.jpg

Aman allahım gün geçmiyor ki şurada yeni bir şok etkisi yaratacak konu okumayalım. Yahu elin adamı arkadaşından nasıl yardım istesin arkadaşın nasıl bu kadar saf olabilir. O zaman arkadasında ondan yardım istesin sımdı benımde ihtiyacım var diyerekten. Yani bazen gerçekten akılsızlığınıza iş acıyorsunuz basınıza.

Arkadasin şizofren olabilir. Şizofren degilse seni kandiriyor olabiliyor.
Sen buna inandiysan seninde yardim alman gerekir.
Bu sensen ve arkadas diye topu baska yere atiyorsan yine yardim alman gerekir.
Ben olaya inanmadım onun böyle bi tuzağa inandığına inandım 🤨hikaye uydurum yazma yeteneğim yok olsa roman yazmak isterdim

Arkadasim gelip boyle bir sey anlatsa atesine falan bakarim iyi mi diye. Bu kadar sacmaligi dinleyip hic mi soru sormaz insan.
Bende anlamadim deyip durmussunuz.

Yillardir burada bir suru konu okudum en absurt top 1 bu oldu valla 🏆
Mesajla anlattı kendisine dedim yanımda olsa kendine getirmek için bi tane tokat atarım sorduklarıma cevap vermiyor net birde inanıyor 😏

Kadın çalışmıyorsa, eşinden alıyorsa nasıl kredi çekebiliyor? Eğer gerçekse, kadın büyük ihtimal özel fotoğraflar göndermiştir, yada görüntülü konuşmada soyunmuştur. Adam da bunları kaydetmiştir. Şantaj yapıyordur. Değil İngiliz bir ünlüyü, yerli ünlülerden biri para istese insan inanır mı? Hiç mi magazin okumuyor? 35 bin adamın bir montu yada ayakkabı parası. Bize göre çok ama, onlar o parayı bir ayakkabıya verir. Hadi ünlü olmasını da geçtim, internetten tanıştığın biri ameliyat olacaksa ilk aklına sen mi gelirsin, bu insanın hiç mi ailesi, arkadaşı, dostu yok. O adama üzüleceğine o kadar hasta çocuk var, onlara gönderseymiş parayı. Merhametse Lösev’e bağışla, SMA’lı çocuklara bağışla. Adam bir günde 35 binden fazla kazanıyordur tabi gerçek olanı. Arkadaşınızın görüştüğü, kimbilir tipsiz bir şeydir.
Düşündüklerimş birebir yazmışsınız ama şu fotoğraf görüntü olayı yoktur gibi geliyor inşallah yoktur 🤷‍♀️

İyi akşamlar arkadaşlar konu sahibi ben değilim arkadaşım haberi bile yok ben yazmak akıl almak istedim (bir gün benimde böyle ben değilim yazıcağım aklıma gelmezdi cidden arkadaşım) .Arkadaşım yaz aykarından bende borç istedi bi arkadaşım için dedi yüklü bir paraya ihtiyaçı varmış olmadığı için yok dedim.Gel zaman güt zaman neşesi yoktu bugün görüştüğümüzde gene neşesizdi bira neyin var diye üstüne gittim eve gidince yazdı başımda iş var diye Bradley james diye ünlü bir oyuncu kendisine ulaşmış bundan yardımm istemiş şuana. Kadar 35000 göndemiş şimdide sonkez 20 bin istemiş bunuda gönderirse taahhüt name vereceklermiş.Bu bana çok saçma geliyor ama kendisi inanıyor eşinden tepkisinden çekiniyor yanlış düşünür diye ben eşimi aldatmadım yardım etme amacıyla diyor anlattım ama korkuyorum diyor bir akıl verin kredi çekip ödüycem diyor yoksa savcışığa vereceklermiş eşinin durumu var öder ama düpedüz dolandırma değilmi 🤷‍♀️Bir akıl verin
Pandemi "ünlü sanatçıları" da vurdu tabi:KK51:

çok dalga geçilmiş yazık ama ben ciddi üzüldüm arkadaşınıza
Arkadaşlar dalga bayağı geçilmiş dikkatli olalım bence insanız beşeriz şaşarız

tabii bana da komik geldi ama bir o kadar üzüldüm de
konu sahibi arkadaşınızı ikna etmeye çalışın o 20.000 i de göndermesin

çok dalga geçilmiş yazık ama ben ciddi üzüldüm arkadaşınıza
Arkadaşlar dalga bayağı geçilmiş dikkatli olalım bence insanız beşeriz şaşarız

tabii bana da komik geldi ama bir o kadar üzüldüm de
konu sahibi arkadaşınızı ikna etmeye çalışın o 20.000 i de göndermesin
Kesinlikle insan şaşarda beşer ne olucağımız hiç belli değil arkadaş bankkacı ünü mezunu yoldan geçen biri değilki.Ben de şaşırırdım böyle inanaşara tv ye çıkıp inanalara bu etrafımda inanan ikinci kişi artık diyorum inan insanlar var.Ben elimden geleni yaparım ama kandırıldığına inanadıramıycağım gibi geliyor 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X