ben de meraktayım bradley bugün ne dedi acaba çok mu zor durumda adamcağız k.k olarak yardımcı mı olsak ?
Bir de türkçe konuşmuşlar derse bayılırım aahahahşimdi baktım merlin deki oyuncuymuş .kadınla nasıl iletişime geçmiş nereden bulmuş kadını parayı ne sebeple istemiş ?vallahi gülsem mi şaşırsam mı üzülsem mi bilemedimm
gemiyle gelecek taahhütname ne acaba gemi limana yanaştı mı?bradley bey ne gönderdi bir sürü muamma var konudaBir de türkçe konuşmuşlar derse bayılırım aahahah
türkçe istediyse zaten kafadan o bradley değil bizim dolandırıcı murtaza dırPeki adam İngilizce mi Türkçe mi istemiş parayı . En merak ettiğim bu oldu
prof Canan Karatay meselaHakikaten bu doğruysa, nasıl bulaşmış bu işe, nasıl dolandırıldı çok merak ettim, dışardan bakıldığında çok ahmakça buluyoruz belki ama böyle dolandırılan çok insan var, üstelik eğitimliler..
Bugün buluşacaktım evet ama eşim aniden rahatsızlanınca gidemedim pandemi dolayısı ile riske atamadım kimseyi
Gıttı 20bın TL desene.Bugün buluşacaktım evet ama eşim aniden rahatsızlanınca gidemedim pandemi dolayısı ile riske atamadım kimseyimesajla acele etmemesini söyle çdim dönüş yapmadı bende meraktayım şimdi inanamayalar olabilir gerçekten durum
Ay valla bak iyi hatrlattımız ben onada şok olmuştum oda akıl tutlması yaşamıştı Allah kimseye yaşatmasınprof Canan Karatay mesela
Bugün buluşacaktım evet ama eşim aniden rahatsızlanınca gidemedim pandemi dolayısı ile riske atamadım kimseyimesajla acele etmemesini söyle çdim dönüş yapmadı bende meraktayım şimdi inanamayalar olabilir gerçekten durum
Gidemez kredi çekecek oda bir günde olmaz herladeGıttı 20bın TL desene.