Bir Garip Discord Mevzusu

Arkadaşlar ben boşanırsam kaynanam hemen kocama yeni birini bulur ben hemen evlenemezsem bunun hırsıyla yaşayamam
işte böyle açık ol canımızı ye kız boşama ama şana sunu söyleyeyim yasağın tadı daha tatlı olur. Aşkı meşki dısarıda yaşar evde donlarını sana yıkatır..

keskin yorumlar sizin sürecinize gelmiyor ki.
saçma sapan mantığınıza olaya çocukça bakış açınıza geliyor.
kv hemen evlendirirmiş ondan önce evlenmeliymiş tamam sizsiniz.
yani şuna akıl yürütemiyorsunuz adam başkasıyla evlenmese siz evliliğinizi devam ettirseniz bile başkalarıyla zaten. siz boşansanız adamdan önce evlenseniz adamı umuru olmaz kendi kendinize bir hırs içindesiniz.

Discorddan eski mesajlar bulunabiliyor eşinizin yazdıkları silinse bile karşının yazdıkları duruyor keşke kullanıcı adını hatırlasaydınız

Arkadaşlar ben boşanırsam kaynanam hemen kocama yeni birini bulur ben hemen evlenemezsem bunun hırsıyla yaşayamam
Benim sana tavsiyem ne yaşarsan yaşa bu düşüncen değişmediği sürece sakın boşanma. Aldatıyorsa da sus otur, adamı darlama. Boşandığında kaynanan bulmasa bile kendi bulabilir, evlenebilir çok mutlu da olabilir. Senin bunu kaldırabileceğini düşünmüyorum.

İstediği uygulamayı kullanabilir tabi ki kullanım amacını aşmadığında. Yani iş arkadaş oyun için falan. Eşim de dc kullanıyor online oynadığı oyunlar için. Sanırım senin bu uygulamayı çok anlamadığını düşünüyor , bir kez yaptıysa bir daha yapacaktır bence. Halının altına süpürmek gibi birşey olur affetmeniz. Umarım kendiniz için en güzel kararı verirsiniz

İstiyorum ama onun da sürünmesini istiyorum, ben onu aldatsam umrunda olue mu acaba
hayır olmaz, aksine eline mükemmel koz verirsiniz, o asla aldattığının acısını çekmez ama siz kocasını aldatan kötü kadın olursunuz ne yazık ki

Türkiyede genel bakış açısı bu, ne kadar sinirimi bozsa da

ayrıca aldatılmayı gururunuza yedirebiliyorsunuz ama boşanmayı yediremiyorsunuz, kafanız çok ama çok değişik çalışıyor, anlamam ne yazık ki mümkün değil dolayısıyla vereceğim hiçbir tavsiye size uymaz

Amiyane olacak ama o zaman oturup boynuzlarınızı törpüleyin.
Ne kıymetli kocaymış bu. Boşanamam kaynanam birini bulur ben hemen evlenemem ne demek yahu?
Hayatımda böyle saçma şeyler duymadım.
Madem boşanmayacaksınız o zaman telefon falan kurcalamayın ,bilseniz ne olacak yani sizi aldatmış yada aldatmamış. Oturun kocanızı kaptırmayın kimseye maazallah

Bir çuval ama cidden bir çuval inciri berbat etmişsiniz. Süper haklı bir şekilde boşanma ve süper bir tazminat hakkı uçmuş.

Ben siz boşanıyorsunuz diye hastalığın nüksedeceğini düşünmüyorum ama siz öyle düşünüyorsanız madem zaten boşanacaksınız kurcalayıp yüzgöz olmayın muhtemelen bunu davada kullanmayacaksınız babanız üzülmesin diye anlaşmalı boşanacaksınız eşinizin öyle malı mülkü yoksa hakiki bir tazminatta çıkmayacaksa boşuna kendinizi yormayın

Herkes karsi cikti diyor. Bence babasi cocuk olmadan kurtuldugu icin mutlu olacak.

Kardeşim madem boşanmayacan adamı ne uyandırıyorsun?şimdi karım herşeyi yer deyip daha fazlasını yapacak.

Önceden normal hayatta tanıyor, iletişim için discord açılmış. Discordda da mesajlar silinmez, sohbeti sil dersiniz sadece sohbet kaybolur. Tekrar muhabbet için girdiğinizde tüm yazışmalar karşınıza çıkar. Evet aldatıyor kanmayın böyle yalanlar sıralamasına. İnanmış gibi yapın. Delil toplayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…