Bir garip boşanma

Muhtemelen engelli değildir o parayla düzenlenen raporlardan almıştır sürekli böyle çeteler çökertiliyor haberlerini okuyorum.

Adamın ruhu dolandırıcıymış muhtemelen devleti de dolandırıyordur siz bi dedektif tutup ıncık cıncık araştırsanıza bu adamı, bunda kesin ne naneler vardır.

Muhtemelen engelli değildir o parayla düzenlenen raporlardan almıştır sürekli böyle çeteler çökertiliyor haberlerini okuyorum.

Adamın ruhu dolandırıcıymış muhtemelen devleti de dolandırıyordur siz bi dedektif tutup ıncık cıncık araştırsanıza bu adamı, bunda kesin ne naneler vardır.
Aslında mantıklı bunu bir araştırmam lazım. Nasıl ne yapabilirim diye

Canim bu bir anda verilmiş bir karar gibi değil biraz acı ve sert olacak ama üçüncü kişinin bakış açısından görülen bu mesajları saklama tarihinden sonra sizinle evli kalma sebebi kendisine sunduğunuz para gibi gözüküyor. O bir çirkeflik yapıyorsa sen iki yap oraya sensiz gitmiş arkandan iş çevirmiş insanlara karşı güvenim kırıldı kimseye güvenemiyorum diyaneti tazminat vs açılır mı acaba ki bu doğru da yani senin insanlara güvenin uzun süre sarsılır esin sana bunu yapmış. Ve de annenin ellerinden öperim senin birinci vazifen tabiki annene bakmak gökten zembille kamu da memur olmadın nelerden nelerden feragat edildi de oldun kim bilir bunun dillendirilmesi bile aşırı nahoş bir durum senin adına o kadar üzüldüm ki şuan... Rabbım doğru insanlarla karşılaştırsın. Diğer konu da zaten avukatı var hakimi var kimin neyi ödediği de belli. Gelen gideni aratır bosver ailesi kendi veg3ndigi kızı alsınax 3 yıla seninle ararlar

Merhaba arkadaşlar. 34 yaşında çocuksuz kamuda çalışan bir bayanım. 4 ay öncesine kadar mutlu bir evliligi olduğunu düşünen ama şuan boşanma aşamasında biriyim.5 yıl önce severek evlendik ama karşı tarafın ailesi nedense asla beni kabullenemedi. Aileme verilen sözler tutulmadı, ben daha nişanlıyken diğer gelinle kiyaslanmaya başladım.neyse önemli olan eşim diye düşünerek evlendim herşeye rağmen ama ailesi her daim çocuğuna melekti ama beni sevmediler belli de ettiler her fırsatta. Neyse biz nişanlıyken ortak kredi ile ev aldık o ev kredisi çekti ben kefil.yetmeyince bende ihtiyaç kredisi çektim. Ufak tefek şeylerden kavgalarimiz oliyordu her evdeki gibi ama öyle uzun uzadıya küs kalmadık en fazla bikac saat. Abisi mesela nedensizce benimle konuşmamaya başladı. Esime sorduğumda önceleri senin kuruntun dedi sonraları ise boşver cok mu önemli dedi. Bense hatam varsa özür dilerim dememe rağmen bu küslük devam etti. Abisi gittiğim yerden çıkıyor yüzüme bakmıyordu. Annesi bizde evlenen kız anasına babasina bizim iznimiz olmadan gidemez, sen niye surekli gidiyorsun kardeşlerin ilgilensin annenle diyordu. Ki benim annem tek başına yaşayan 77 yasinda bir kadin. Onların istediği her hafta sonu köye gidip onlarla köy işi yapmam, aldığım maaşı ortaya koymamdi. Ama ben ev alırken kimse beş kuruş vermedi sormadı da. Ama diğer çocuklarına borçsuz ev aldilar. Benimkine bu ayrimciligi bana davranışlarını ne kadar anlattiysam inanmadı. Neyse benim kredi borcum bitince ev kredisinin çift ödenip erken bitmesi için karşı tarafın kredi hesabına para göndermeye başladım. Güya Nisan ayında ev borcumuz bitmiş olacaktı. Ve ben iki senedir çocuk istiyorum kendisi istemiyordu yada korkuyordu bu konuyu benimle konuşmuyordu bile. Ya da planları vardı. Yine bigun çocuk için Dr a gittim gündüz çok iyiydik yazistik konuştuk falan aksam işten geldi boşanmak istedigini, benle kavga etti etmekten biktigini, evet eskisi kadar kavga etmiyoruz ama ben yoruldum dedi. Birsuru daha şey. Bana sevgisi bitmiş, eve gelmek istemiyormus ailesi de arkasindaymis vs vs. Ve sonuç olarak ailesi ortada yok. Kimse arayıp ne oluyor diye sormadı bile ne bana ne aileme. Bir gün sonra avukat aradı beni evin tamamını istedi, bankadaki altınları ve kenardaki kendi birikimimi bana lutfetti. Anlaşmalı bosanalim dedi. Kabul etmedim isteyen o.alsin ceketini çıksın dedim. Evin tamamını istemek ne yaa. Sanki anan baban aldı sana evi. Neyse bir gün sonra bankadan altınları almaya gittim ne goreyim altinlardan kendi düğünde taktıkları 10 bilezik yok. Kasanın açılma tarihini cikarttirdim baktım evlendikten 4 ay sonra. Kafamdan kaynar sular döküldü resmen. Bir hafta geçti aradan polis aradı gelir durumu için. Orda öğrendm ki evin borcu da ödenmemiş. Son iki yıl benim verdiğim ikinci takditı ödememiş son 4 ay hiç ödememiş. Ama ev kredisinden çok daha fazla bir meblağ ödemesi olduğunu.beyan etmiş. Neyse arkadaşlar melek gibi gördüğüm herkesin çok sevdiği bir insan nasıl bu hale geldi. Hem üzgünüm, hem şaşkın, hem kizgin. Seviyor muyum, alışkanlıklar mi nedir bilmiyorum ama psikolojim çok bozuk. Güzel gunlerimiz geliyor aklıma. Dava dosyasına da benm onunla evlenirkrn psikiyatri hastası olduğumu ondan gizlediğini yazmış, hicbiseyden mutlu olmadığımı, annemin bütün ihtiyaçlarını bizim karşılaştığımızi, kardeşlerimin zorla elinden aldığını, kurban etlerini ablsm ve anneme verdiğimi yazmış ki onunkilere gidiyordu. Adam yıllar önceki mesajları saklamış bana karşı kullanıyor, arkadaşına hakaret etmişim, anneme hurma alır mısın demişim, bı restaurantta garsona kizmis söylenmiştim o mesajlarımı, mailime girip banka hareketlerimi almış.bana gönderdiği ciceklerin kart ve faturalarını dosyaya koymuş. Abimin kargolarini aldığını, annemin ilaclarini aldığını. Babası annesi bayramlaşmaya gittiğimde el opturmediler onu yazdım, inkar etmiş onlar kurban kesim alanindaydi diye. Yani hatalarım var melek degilim ama bu kadarini kim hak eder? Yerimde olsanız ne hissedersiniz? Üzüldüğüm ne sizce? Alışkanlık mi sevgi mi yoksa hayal kırıklığı mi?
Böyle insanlara ne yapsan yaranamazsin. Hissettikleriniz kadir kiymetbilinmemezlik....Daha fazla kırılmadan biter inşallah.

Böyle insanlara ne yapsan yaranamazsin. Hissettikleriniz kadir kiymetbilinmemezlik....Daha fazla kırılmadan biter inşallah.
İnşallah inşallah. Buradaki her güzel insanin duasına ihtiyacımız var ben ve benim gibilerin. Allah im sizlerden razı olsun. En azından paylaşıyoruz

Canim bu bir anda verilmiş bir karar gibi değil biraz acı ve sert olacak ama üçüncü kişinin bakış açısından görülen bu mesajları saklama tarihinden sonra sizinle evli kalma sebebi kendisine sunduğunuz para gibi gözüküyor. O bir çirkeflik yapıyorsa sen iki yap oraya sensiz gitmiş arkandan iş çevirmiş insanlara karşı güvenim kırıldı kimseye güvenemiyorum diyaneti tazminat vs açılır mı acaba ki bu doğru da yani senin insanlara güvenin uzun süre sarsılır esin sana bunu yapmış. Ve de annenin ellerinden öperim senin birinci vazifen tabiki annene bakmak gökten zembille kamu da memur olmadın nelerden nelerden feragat edildi de oldun kim bilir bunun dillendirilmesi bile aşırı nahoş bir durum senin adına o kadar üzüldüm ki şuan... Rabbım doğru insanlarla karşılaştırsın. Diğer konu da zaten avukatı var hakimi var kimin neyi ödediği de belli. Gelen gideni aratır bosver ailesi kendi veg3ndigi kızı alsınax 3 yıla seninle ararlar
Rabbimden duam ailece rezil rüsva olsunlar, perişan olsunlar... Evet benle hiç severek evlenmedi ki daha bir aylık evliyken başladı gizli krediler çekmeye. Engelini gizledi. Rabbim huzur vermesin

Rabbimden duam ailece rezil rüsva olsunlar, perişan olsunlar... Evet benle hiç severek evlenmedi ki daha bir aylık evliyken başladı gizli krediler çekmeye. Engelini gizledi. Rabbim huzur verme
Amin canım ama sen içine atıp dert edinmektense burada paylaşıyorsun yikilmaktansa ayakta kalmak için çaba sarfediyorsun eminim bu zorlu süreci dimdik ayakta atlatacaksın . Ağlayanın malı gülene yaramaz içini ferah tut

Amin canım ama sen içine atıp dert edinmektense burada paylaşıyorsun yikilmaktansa ayakta kalmak için çaba sarfediyorsun eminim bu zorlu süreci dimdik ayakta atlatacaksın . Ağlayanın malı gülene yaramaz içini ferah tut
Bazı seyleri içime atıyorum çünkü kendimden bile saklıyorum diyelim duydukca konuştukça deli oluyorum.
Yahu bir insanın karısından engelliligini gizlemesi nedir?
Şuana kadar birtek aldatıldigima ilişkin birşey cikmadi. Arastirmiyorum bitsin defolup gitsin diye. Arastirsam neleri çıkar acaba. Çok yoruldum.

İçine attıklarını dök canim değip degmemesi bir yana kendi sağlığına zarar verme içine at at at hasta olursun vallahi çevremdeki çoğu hasta nin zamanında içine attığı büyük dertleri var ben seni tanımam görmem ama destek olabilirim derdini dinleyebilirim burası bunun için var biz birbirimize destek çıkacağız. Yorgunlugun fizikense bosver ama ruhen yorulma ise o seni sendelettiyse sen onu devir , devir ki kalkmaya çalışacağı zaman kimler elinden tutup tutmayacak görsün. Ki ona verilen engelli maşında hangi tüyü bitmemiş yetimin hakkı var kimbilir . Vicdanın rahat olur mu nefret ettigin bir insan başkalarını senin gözünün önünde kandırırken . Allah'ından bulmuyor bunlar Allah bizleri vesile kılacak onlara hak ettikleri dibe çekmek için

İçine attıklarını dök canim değip degmemesi bir yana kendi sağlığına zarar verme içine at at at hasta olursun vallahi çevremdeki çoğu hasta nin zamanında içine attığı büyük dertleri var ben seni tanımam görmem ama destek olabilirim derdini dinleyebilirim burası bunun için var biz birbirimize destek çıkacağız. Yorgunlugun fizikense bosver ama ruhen yorulma ise o seni sendelettiyse sen onu devir , devir ki kalkmaya çalışacağı zaman kimler elinden tutup tutmayacak görsün. Ki ona verilen engelli maşında hangi tüyü bitmemiş yetimin hakkı var kimbilir . Vicdanın rahat olur mu nefret ettigin bir insan başkalarını senin gözünün önünde kandırırken . Allah'ından bulmuyor bunlar Allah bizleri vesile kılacak onlara hak ettikleri dibe çekmek için
Evet aslında fırsat buldukça yazmaliyim

Geçmiş olsun bol dua ediyorum.Umarim adalet yerini bulsun.Ben inanıyorum saçma sapan deliller ortaya koymuş ki hakim bunu mu goremeyecek.Kurban eti vs yahu kurban dağıtmak için kesilir.Anneye bakmak zorundayız evlat olarak bu da saçma delil.Siz de dişli olun terbiyesiz çok sinirlendim inanın.Allah kurtarmış ve engelli olduğunu gizledigini belirtin tabi ki aldığı maaş da gizlenmiş oluyor.Engel işi düzmece de olabilir.İnsallah öyledir o zaman kendi kazdığı kuyuya düşsün inşallah

Bana bir yöntem söyleyin nasıl nerden bulabilirim elimde birtek TC si var
Benim sınıf arkadaşım vardı. Görünürde hiçbir şeyi yoktu. Sapasağlam görünüyordu.

Ama engelli raporu ile devlete atandı. Ben o zaman öğrendim.

Meğer kalp hastasıymış. Ve engelli sayiliyormus.

Yani sizin görmediğiniz bir hastalığı olabilir.

Yüzde 40 oranında engelli kabul edilince devletin engelli kadrosundan yararlanılıyor.

Nickinizden trabzonlu olduğunuzu anladım. Ben de akcaabatliyim😊

Allah sizinle olsun. Allah zalimin zulmünü yanina bırakmasın

Benim sınıf arkadaşım vardı. Görünürde hiçbir şeyi yoktu. Sapasağlam görünüyordu.

Ama engelli raporu ile devlete atandı. Ben o zaman öğrendim.

Meğer kalp hastasıymış. Ve engelli sayiliyormus.

Yani sizin görmediğiniz bir hastalığı olabilir.

Yüzde 40 oranında engelli kabul edilince devletin engelli kadrosundan yararlanılıyor.

Nickinizden trabzonlu olduğunuzu anladım. Ben de akcaabatliyim😊

Allah sizinle olsun. Allah zalimin zulmünü yanina bırakmasın
Amiiiin Allah razı olsun. Evet trabzonluyum. Mackali. Yahu insan engelli olabilir herkes olabilir ama bunu yıllarca profesyonelce her hakkından yararlanıp eşinden gizlemek nedir? Buna anlam veremiyorum...gerçi adamın herşeyi yalan kurmaca ama.

X