Bir garip boşanma

Davam tüm iftiralara tam gaz devam ediyor... En az 1 yılım daha var öyle geliyor bana...
hakim bu tür iftiraları anlar demişti bi arkadaşım .
yani onun eşi de yalancı şahit buldu.
bu ton iftira attı.
ama hakim onca şahit vs rağmen arkadaşımı haklı buldu ve nafaka da bağlandı çocuğuna. sıyrıldı çıktı alnının akıyla.
inşallah size de nasip olsun.

İnşallah inşallah. Rabbim ben gibi olan herkese yardım etsin. Herkese tez zamanda hakkı olanı alarak kurtulmayı nasip etsin

Yıllar önceki mesajlarınızı size kullanamaz,son 6 ay esastır.

şimdi bu adam ömür boyu nafaka ödemeyi hak etmiyor da kim ediyor ?

Konu sahibi yaşadıklarının tazminini işte bir bir sonra da o parayı hayır kurumuna bağışla

Geçmiş olsun

şimdi bu adam ömür boyu nafaka ödemeyi hak etmiyor da kim ediyor ?

Konu sahibi yaşadıklarının tazminini işte bir bir sonra da o parayı hayır kurumuna bağışla

Geçmiş olsun
Teşekkürler. Zaten dava bittikten sonra bir de alacak davası açmayı düşünüyorum. İnsallah herşey planladigim gibi gider de surundururum onu. Bende aynı şeyi diyorum parasında değilim alın vakıflara bağışlayin ama uğraşacağım itle... Ailecek parazitler...cezasını çeksinler

Bende aynı şeyi avukatla konuştum ama kullanabilir diyor. Mesaj ayrı bir olay diyor. Saçma ama öyle dedi avukat...
Benim boşanma aşamasında olduğum eşim bundan beş ay öncki mesajımı şikayet etmiş 6 ay öncesindeki mesajlara gidemedi.Avukatim beş ay önceki o mesajlarımi olur da karşı boşanma davası açacak olursa süresinin bitmek üzere olduğunu söyledi.Sizin avukat bence yanlış bilgi veriyor

Benim avukatım zaten Allah lik. İletişimi çok iyi sağolsun rahatlatıyor ama bazı konularda benimle inatlasiyor bazen kimin avukatı diye düşünüyorum
Mesela bana diyor ki ailesiyle gorusmemen seni haksız çıkarır vs vs. Yargıtay kararlarina göre de benim ailesi ile mesafeli oluşum eş denen mahlukatın sorumluğunda. Diyorum ya avukatin hukuki bilgiisnden yararlanıp kendiniz takip edeceksiniz. Maalesef. Bakalım ne olacak.

Normalde ben hiçbir durusmaya gitmeme kararı almıştım ama bu avukatla olan çelişkili düşüncelerim nedeniyle kendim gidip düşündüklerimi kendim ifade etmek istiyorum. Hayırlısı bakalım. İnşallah kurtuluruz bu pisliklerden

Bak mesela ekte ne yazıyor. Bu sadece bir karar

Eklentiler

• SAVE_20210411_193823.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 55
Avukat değiştir.
Bazen düşünüyorum ama nerdeyse sonuna geldik benim şahitler kaldı sadece dinlenecek... İletişimi de iyi kafam çorba oluyor bazen. Bana diyor ki biz bu davayı alacağız öyle çok detaya gerek yok. Baştan beri tutumu aynı. Mesela o ahlaksızca herşeyi yazıyor diye biz de yazmak zorunda mıyız? Hakim bunların hepsini okumuyor önemli noktalar var onları dikkate alıyor diyor.

Ne tarz mesajlari kullanabilir lehimize , benim eş kişisi de yapabilir aslında hazırlıklı olmalıyım...çünkü beni çok sinirlendiriyor whatsaptan çok yazdim ona bisuru şey

Ne zaman başlamıştı davaniz ve ne zaman biteceği öngörülüyor peki ?

Ne zaman başlamıştı davaniz ve ne zaman biteceği öngörülüyor peki ?
Temmuz 2020 de başladı bi 8 ay daha sürer dedi avukat. Daha geçen hafta onun şahitleri dinlendi. Benim 5 şahidim var iki duruşmada dinlenecegi için uzadı sanırım. Haziran sonunda iki şahidim sanırım 3 ay sonra da diğerleri dinlenir. Tabi bir aksilik olmazsa. Olursa daha da uzar. Mesela şehitlerden biri gelemezse falan.

Anladım...inşallah hayırlısıyla bitsin de yani sonu güzel olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…