- 19 Mayıs 2020
- 46.212
- 206.470
Herşeyi anlatsınlar.Benim şahitler Haziran da dinlenmeye başlayacaklar. Ayrı ayrı alıyorlar ya tarafların şahitlerini olay çıkmasın diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşeyi anlatsınlar.Benim şahitler Haziran da dinlenmeye başlayacaklar. Ayrı ayrı alıyorlar ya tarafların şahitlerini olay çıkmasın diye
Avukatım diyor ki ben onun yerinde olsam bunlari şahit olarak dinletmezdim. Saçma salak suçlamalar yaptılar. Biz de şahitlerimiz ile tersini savunacagiz ki zaten şahitlerimiz olanı anlatsalar yeter.Herşeyi anlatsınlar.
Aman olan biten herşeyi anlatsınlar. Kanıtlayamasam diye düşünmeyin, onlar kaçını kanıtlayacak?Avukatım diyor ki ben onun yerinde olsam bunlari şahit olarak dinletmezdim. Saçma salak suçlamalar yaptılar. Biz de şahitlerimiz ile tersini savunacagiz ki zaten şahitlerimiz olanı anlatsalar yeter.
Aynen öyle. Bide benim ablamla arkadaşım da ifade verdi ama ilçede verdiği için henuz dosyaya ulaşmamış ki benim halı hazırda 5 tane şahidim var dinlenecek. Ablam anlatmış zaten benim yanımda kardeşimi diger gelinle kiyasladilar. Verdikleri sözleri tutmadilar, sürekli kardeşimi eleştirdiler, karşı taraf abisiyle konusmuyordu ben de defalarca sordum geçiştirdi. Hatta abisi kardeşimle konuşmuyordu vsAman olan biten herşeyi anlatsınlar. Kanıtlayamasam diye düşünmeyin, onlar kaçını kanıtlayacak?
Allah im razı olsun. İnşallah ben ve benim gibiler hep güzel haberlerle gelir buralara hem diğer arkadaşlara cesaret hem ders olur. Bende yüce Rabbime inanıyorum herkes ettiğini bulacak.Ben şuan okudum yaşadıklarımızı ve nasıl üzüldüm bilemezsiniz... Bu kadar kötü nasıl olabiliyor bu insanlar ve korkuyorlar mi bir gün hesap verecekler Allah'a ... Siz alnınızın akıyla çıkacaksınız buna kalpten inanıyorum çünkü haklı olan hakkını mutlaka alır...güzel haberlenizi bekliyoruz haberdar edin ..sevgiler
Çok şükür sevgi değilde aliskanlikti sanki. Ve dönen dolapları farkedememenin verdiği eziklik. Kendimi akıllı sanırdım sorsan kendimce takip ederdim ama kimin aklına gelir ki bunlar bide profesyonel oyuncuydu hep yüze gülerdi. Çok şükür Allah ailemden razı olsun okuttular bir meslek sahibi oldum. Haklarını ödeyemem bakın ayaklarim üstünde durabiliyorim ve arkamdalar . Bende melek degulim hatalarım var elbet ama emin olun benim yasadiklarimi yaşayan 10 kişiden 8 i en az ben gibi mesafe koyardı aileye...pişmanım ama neye biliyor musunuz? Babam vefat ettiğinde tanıştım ben bununla o psikoloji ile yüzüme gülünce kendini nasıl pazarladiysa öyle gördüm dibine inmedim pek fazla. Yani psikoloğun dediği gibi kaybimin yerine onu koydum ve o yüzden gerçek yüzünü göremedim. Buna pişmanım keşke biraz daha dikkatli olaydım.Bende boşandım ama okurken şok oldum eşiniz iğrenç pespaye blr insan.
Yani ayrılırken mutlaka karışı tarafı suçlarız bunu anlarım da bu kadar küçük hesaplar tutması rezilliğini gösteriyor.
Üzülmeniz çok normal hem yılların alışkanlığı hem hayal kırıklığı hem hala seviyor da olabilirsiniz eşinizi bu da normal.
Ama şükredin kamuda çalışıyorsunuz yaşınız çok genç çocuk yok.
Ve aslında böyle kötülükler yapması da iyi bi açıdan çünkü çabuk soğursunuz ilerde pişman olmazsınız şans verse miydim diye.
Ayrıca kendinizi de suçlamayın lütfen hatamız mutlaka vardır da bu tip bir aileye karşı da sakin kalmak hata yapmamak pek mümkün görünmüyor gibi.
İnşallah...benimde yaşadıklarım aşağı yukarı benziyor aslında malesef.. bu para için ne hallere geliyor koskoca insanlar inanamıyorsun...ben de dava açacağım benimki de aşırı cirkeflesecek ama ben Hak'ka inaniyorum...ve size de canı gonulde dua edicem...Allah im razı olsun. İnşallah ben ve benim gibiler hep güzel haberlerle gelir buralara hem diğer arkadaşlara cesaret hem ders olur. Bende yüce Rabbime inanıyorum herkes ettiğini bulacak.
Allah im hepimizin yardımcısı olsun bende size ve bizim gibi olan herkese dua edeceğim ki zaten hep ettim şuana kadar ben gibi olanlara. İnanın kimse ama kimse bizden önemli değil. Hele erkekler aslaaaa mahalle kocakarilarindan beterler. Ah dava dosyasına yazdıklarını görseniz kendinize acirsiniz nasıl böyle bir insanla vaktimi öldürdüm diye. Elimden gelen birşey olursa her daim yaninizdayim.İnşallah...benimde yaşadıklarım aşağı yukarı benziyor aslında malesef.. bu para için ne hallere geliyor koskoca insanlar inanamıyorsun...ben de dava açacağım benimki de aşırı cirkeflesecek ama ben Hak'ka inaniyorum...ve size de canı gonulde dua edicem...
Allah razı olsun...evet çok haklisiniz...iyi olduğunuz haberlerinizi alalım inşallah daha ne isteriz...Allah im hepimizin yardımcısı olsun bende size ve bizim gibi olan herkese dua edeceğim ki zaten hep ettim şuana kadar ben gibi olanlara. İnanın kimse ama kimse bizden önemli değil. Hele erkekler aslaaaa mahalle kocakarilarindan beterler. Ah dava dosyasına yazdıklarını görseniz kendinize acirsiniz nasıl böyle bir insanla vaktimi öldürdüm diye. Elimden gelen birşey olursa her daim yaninizdayim.
Benim de ilk durusmam Haziran'da.Dilekcelerde olmadık iftiraları attı, geçenlerde de beni karakola şikayet etmiş ifade verdim, düşünün.Merhaba arkadaşlarım. Umarım hepiniz iyisinizdir... Bugün ikinci durusmam gerçekleşti. Onun şahitleri dinlendi. Yine iftiralar peş peşe koştu. Ailesine gidip gelmediğim, evime sokmadigim, arkadaşlarıyla dışarı yollamadigim, hatta ailesine bile gitmesini istemediğim vs vs. Mesela abisi medikal bir firmada çalışıyor. Abisi benimle konuşmuyordu ya hatta kendisi ile de konuşmuyordu. Demiş ki ben onunla konuşuyordum ama o benimle konuşmuyordu. Kardeşime sorduğumda da çekiniyor abi diyordu bende ustelemedim vs gibi saçma bir aciklama yapmış. Ailesi evlenirken bize 140 Gr altin vermiş, huzurumuz için herşeyi yapmış ama ben hep uzak durmusum. Benim annem bir süre hastanede yatti yoğun bakımdan döndü. O süreçte bu medikalci ya bir cihaz lazım oldu o cihazı da sigorta ödüyor ama bir firmadan alman gerekiyor. Yazmış ki annesine nefes cihazı lazım oldu cebimden para verdim aldım. Vs vs. Yani bir namusuma dil uzatmadilar. Haa birgün kavgada ona demiştim ki senin gibi kocam yok artık onu kullanmış arkadaşları. Şahit olmuşlar nasıl oldularsa.. 3.durusma Haziran da insallah
Yaa okuduysaniz gördünüz adam kurban etlerini kullanarak bile iftira attı şaka gibi. Olsun eden bulur iciniz rahat olsun.Benim de ilk durusmam Haziran'da.Dilekcelerde olmadık iftiraları attı, geçenlerde de beni karakola şikayet etmiş ifade verdim, düşünün.
Demek iki tarafın tanıklarını ayrı ayrı duruşmalarda dinliyorlar.
Allah kurtarsın
Peki ilk duruşmada ne oluyor sadece avukatlar mi konuşuyor,bize söz düşüyor muYaa okuduysaniz gördünüz adam kurban etlerini kullanarak bile iftira attı şaka gibi. Olsun eden bulur iciniz rahat olsun.
Avukatima gittik geçen hafta abimle abim duruşmaya katılmak istedi avukat uyardı normalde katılabilirsiniz herkes katılabilir ama özellikle boşanma davalarında tarafların ayrı ayrı dinlenmesinin sebebi sorun yasanmamasidir taraflar arasında. Sakın kalabilecekseniz gelin dedi.
Amin hepimizi insalah
Avukata bir sorarım gitmeme gerek yoksa gitmeyeyim..ama derse ki hakim kararlılığını görsün o zaman belki giderimŞayet psikolojiniz düzgün değil yani kaldiramam diyorsanız avukatjniz gitsin siz hiç girmeyin ben bugüne kadar davamı uyaptan takip ettim ama duruşmaya vs gitmedim. İlk duruşma zaten bir nevi formalite gibi. 10 dk falan sürüyormuş. Ek talepler varsa onlar ileri sürülüyor ki mesela ben gizli kredileri varmi diye ilk duruşmada talep etmiştim. Yani bence gitmeyin gerek yok kendinizi yıpratmaya daha fazla. O insanlara sizi bir daha görme lutfunda bulunmayın...
Sorun. Benimki bana bıraktı kendinize guveniyorsaniz gelin aksi halde ben varım sizde zaten takip ediyorsunuz dosyanızı dedi.Avukata bir sorarım gitmeme gerek yoksa gitmeyeyim..ama derse ki hakim kararlılığını görsün o zaman belki giderim