Bir garip boşanma

Anlıyorum, ev almak kolay değil. Ama yapacak birşey yok, bu kadar takma manyak olursun. Hiç yoktan borcun kalmadı.

Hic üzülmeyin Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar.. inşallah Allah size kaybettiğiniz her şeyin daha iyisini versin(tabi ki iyi niyetinizden dolayı).
Yasananlar size büyük bir sınav olmuş.Hayatta herkesin sınavları var sizinki de buymuş demek ki

Allah razı olsun. Rabbim büyük o neyi takdir ederse. Rabbim herkese huzur versin gerisi hallolur.

Yok yaa kredilerin bir kısmını boşanma davası açıldıktan sonra kapatmış 40 bin civarı kalmış. Ama Allah in izniyle ben kazanirsam bana ödeyecekleri ile birlikte baya zorlanacak inşallah
Al donuna kadar, almazsan o güçle başka can yakacak, pişman olursun.

Al donuna kadar, almazsan o güçle başka can yakacak, pişman olursun.
Elimden geleni yapacağım ondan emin olabilirsiniz. Maddiyatta değilim ama yaptıklarının bir bedeli olmalı... Şuan dava benim lehime ama oldu ki farklı sonuç çıktı itiraz edeceğim sonuna kadar gideceğim. Sadece dava ile de kalmayacağım. Sonunda birde alacak davasi açacağım. Ona odedigim.ama ödemediği ev paralarını geri alabilmek için. Alamasam da uğraşsın i..ne

Zaten bu adamdan ancak para alırsan canını yakarsın. Başka türlü canı acımaz

Aman Allahim gercekten film senaryosu gibi, siz gundelik hayatiniza devam ederken esiniz olacak adam neler neler planlayip yapmis... Sizin yerinizde olsam maddi manevi en az zararla kurtulmaya bakardim, mutlaka savasin haklarinizi alin...

Aman Allahim gercekten film senaryosu gibi, siz gundelik hayatiniza devam ederken esiniz olacak adam neler neler planlayip yapmis... Sizin yerinizde olsam maddi manevi en az zararla kurtulmaya bakardim, mutlaka savasin haklarinizi alin...
Onun için uğraşıyorum elimden geleni yapacağım Allah in izniyle. Koca değil düşman almışım. Allah im ıslah etsin

Artı sizin kredi ödensin diye verdiğinz paralar. E bu adam bu paraları ne yapmış ki?

"sen üç milyar yedi yüz elli milyon. sen, milyar, sen para çekmişsin. sen bu parayı sen ne yaptın?"

Diyesi geliyor insanın.

Adam çok afedersiniz hırsız yaa... Aklı fikri paraymis. Benim tek şaşırdığım şey benim ailemin taktiği bilezikleri almamış olması.

Merhaba arkadaşlarım. Umarım hepiniz iyisinizdir... Bugün ikinci durusmam gerçekleşti. Onun şahitleri dinlendi. Yine iftiralar peş peşe koştu. Ailesine gidip gelmediğim, evime sokmadigim, arkadaşlarıyla dışarı yollamadigim, hatta ailesine bile gitmesini istemediğim vs vs. Mesela abisi medikal bir firmada çalışıyor. Abisi benimle konuşmuyordu ya hatta kendisi ile de konuşmuyordu. Demiş ki ben onunla konuşuyordum ama o benimle konuşmuyordu. Kardeşime sorduğumda da çekiniyor abi diyordu bende ustelemedim vs gibi saçma bir aciklama yapmış. Ailesi evlenirken bize 140 Gr altin vermiş, huzurumuz için herşeyi yapmış ama ben hep uzak durmusum. Benim annem bir süre hastanede yatti yoğun bakımdan döndü. O süreçte bu medikalci ya bir cihaz lazım oldu o cihazı da sigorta ödüyor ama bir firmadan alman gerekiyor. Yazmış ki annesine nefes cihazı lazım oldu cebimden para verdim aldım. Vs vs. Yani bir namusuma dil uzatmadilar. Haa birgün kavgada ona demiştim ki senin gibi kocam yok artık onu kullanmış arkadaşları. Şahit olmuşlar nasıl oldularsa.. 3.durusma Haziran da insallah

Endişe etmeyin hakimler bu tür insanlari gayet rahat anlıyorlar.

Senin şahitlerin ne dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…