- 22 Ağustos 2014
- 3.845
- 2.409
sepete atmayı bu aralar yapıyor oda çok kavga ettik bakalım nekadar sürcek...
her kişi farklıdır..belki senin eşin bu konuda kendini düzeltmek için çabalar..
benim eşim çabalamıyor bile..sorunu biliyor kavga sebebimiz belli..bukadar küçük şeyleri kafaya takıp tartışma çıkarmasana diyor bana...
inşallah senin eşin düzeltir kendini canım
Bir derdim var bölümüne konu açtığınız için bu konunun sizin için önemli olduğunu düşünmüştüm...
Yalnız değilsin cnm..Bende çalışıyorum eşimin pek üzerine gitmedim illa yardım et diye..Ama zorlanmıyor da değilim, biz aynı saatte geliyoruz işten eve, ama ben hemen mutfağa geçerken o salona geçip bir güzel yayılıp tv izliyo..Temizliği de haftasonu yapıyorum o zaman da genelde alışveriş bahanesiyle çarşıya kaçıyo :) Bazen çok sinir olunca söylüyorum ama çok da umursamıyo..Bakalım çocuk yok şimdi sorun olmuyo pek olunca ne olur bilemiyorum..Sorumluluk almak istemez erkekler pek armut piş ağzıma düş hesabı :) İnşallah sen yaptırabilirsin..Şayet becerirsen sırrını bizimle de paylaşmerhaba arkadaşlar,
daha önce de konu açmıştım yeni evliyim ve eşim ev işlerinde sorumluluk almak istemiyor diye. o konuda ilerleme kaydettik baya.
ikimiz de çalışıyoruz. bugün akşam çaya arkadaşlar gelecek. ben de dün dedim ki bugün mü temizlik yapalım yarın işten gelince mi. bu başladı ben temizlik konusunda hiç bir şey yapmak istemiyorum çay demliyim onu yapayım bunu yapayım ama süpürme silme bana göre değil dedi. ama benim sana bu konuda ihtiyacım var yoruluyorum dedim yapabildiğin kadarını yap benden bekleme ben senden beklemiyorum bence ev pis falan değil diyor 10 gündür süpürülmemiş eve
ben de süpürme silme tuvalet toz hepsini yapamıyorum tek başıma zaten belimde rahatsızlık var. ben de daha önce çok kavga ettiğimiz için çok üstelemedim gittim uyuyakalmışım.
size sorum bunu güzellikle de kavgayla da çok konuştuk değişmiyor. evi kaç gün temizlemedim eşyalarını katlamadım hiç umurunda değil zaten çok da dağınık. kişisel temizliğine çok dikkat eder ama ev pismiş tozluymuş umursamaz farketmez niye temiz değil demez. dağınıklığı da ayrı bir sorun ben de düzenli olmayı seviyorum kendi kendimi yiyorum ne yapsam değişmedi. ya kendimi helak edeceğim peşinden evi toplayıp duracağım ya da salacağım ben de..
her zaman da kadın alamam ki ayda bir alıyorum zaten. ne yapmalıyım tamam belki temizliği günlere yaysam yorulmadan yaparım ama onun da sorumluluk almasını istiyorum.
biraz uzun oldu ama kusura bakmayın fikirleriniz çok önemli ne yapabilirim..
Yalnız değilsin cnm..Bende çalışıyorum eşimin pek üzerine gitmedim illa yardım et diye..Ama zorlanmıyor da değilim, biz aynı saatte geliyoruz işten eve, ama ben hemen mutfağa geçerken o salona geçip bir güzel yayılıp tv izliyo..Temizliği de haftasonu yapıyorum o zaman da genelde alışveriş bahanesiyle çarşıya kaçıyo :) Bazen çok sinir olunca söylüyorum ama çok da umursamıyo..Bakalım çocuk yok şimdi sorun olmuyo pek olunca ne olur bilemiyorum..Sorumluluk almak istemez erkekler pek armut piş ağzıma düş hesabı :) İnşallah sen yaptırabilirsin..Şayet becerirsen sırrını bizimle de paylaş
sürer canım inş. aman koyver gitsin ne olacak ben benimkinin inadına çamaşırı yıkamadım ütülemedim adam değişmedi mecburen ben değiştim eve girerken ayakkabısını almaz bende benim çantamı veririm ikimizin kini bir alırım bir kez denedim ben önce geldim ayakkabımı dışarda bırakdım benimkini de almış tabi o zaman mutlu oldum
bana da diyor şimdi durup dururken huzursuzluk çıkarma diye. e yapsan çıkmayacak be adam bunu anlasana.. inşallah bir gün düzeldiii diye mesaj atmak nasip olur
Aynı sorun bende de var cnm bende yapsın istiyorum..Çocuk olunca mecburen bir işin ucundan tutacaklar..Rabbim nasip eder de olursa çocuğumuz ya çocuk bakck ya iş yapck kaçarı yok yani..benim için de çook büyük bir sorun değil ama ilerde çocuk olunca sorumluluk artınca da yapmaz diye korkuyorum şimdiden alışsın istiyorum ama o şimdiden alışmak yerine şimdiden soğuyor sanırım keşke bulsam da herkesle paylaşsam
çok hoşsunayy aynısını söyledim yap hiç tartışmayız diye ama nerdeeee....
inşallah düzelsin bırak mesaj atmayı televizyona çıkıp herkes önünde teşekkür edicem
merhaba arkadaşlar,
daha önce de konu açmıştım yeni evliyim ve eşim ev işlerinde sorumluluk almak istemiyor diye. o konuda ilerleme kaydettik baya.
ikimiz de çalışıyoruz. bugün akşam çaya arkadaşlar gelecek. ben de dün dedim ki bugün mü temizlik yapalım yarın işten gelince mi. bu başladı ben temizlik konusunda hiç bir şey yapmak istemiyorum çay demliyim onu yapayım bunu yapayım ama süpürme silme bana göre değil dedi. ama benim sana bu konuda ihtiyacım var yoruluyorum dedim yapabildiğin kadarını yap benden bekleme ben senden beklemiyorum bence ev pis falan değil diyor 10 gündür süpürülmemiş eve
ben de süpürme silme tuvalet toz hepsini yapamıyorum tek başıma zaten belimde rahatsızlık var. ben de daha önce çok kavga ettiğimiz için çok üstelemedim gittim uyuyakalmışım.
size sorum bunu güzellikle de kavgayla da çok konuştuk değişmiyor. evi kaç gün temizlemedim eşyalarını katlamadım hiç umurunda değil zaten çok da dağınık. kişisel temizliğine çok dikkat eder ama ev pismiş tozluymuş umursamaz farketmez niye temiz değil demez. dağınıklığı da ayrı bir sorun ben de düzenli olmayı seviyorum kendi kendimi yiyorum ne yapsam değişmedi. ya kendimi helak edeceğim peşinden evi toplayıp duracağım ya da salacağım ben de..
her zaman da kadın alamam ki ayda bir alıyorum zaten. ne yapmalıyım tamam belki temizliği günlere yaysam yorulmadan yaparım ama onun da sorumluluk almasını istiyorum.
biraz uzun oldu ama kusura bakmayın fikirleriniz çok önemli ne yapabilirim..
çok hoşsunbir de bana diyor ki erken geliyorum ki seninle zaman geçirelim temizlik yapacaksak mesaiye kalacak yani bir de tehdit ediyorrr
henuz cocuk yok.sabah yarım saat bile yrtebilir size ama siz ısrarla eşinizden beklentiye giriyorsunuz.bir sonuca ulaşacagınızı sanmıyorum.
erkekler malesef boyle...durumun ımkanın var ıse yardımcı tut 10 gunde bı gelsın sende rahat ol kocanda ılerde cocuk olunca napacaksın sen eve akut cagırırsınn artık 10 gun ev supurmemek nedir ya bende çalışıyorum ama bıraz çuvaldızı kendıne batır bence...
pek uzun sürmez canım 5 yıldır böyle malesef..dediğin gibi duruma alışıyoruz zamanla..ama haftasonu temizlik yaparken başlıyorum sinirlenmeye..evdeyse kesin sataşıyorum evde yoksa iyi oluyor kendi kendime söylenip geçiyor..
aman canım boşver ya eşim c.ertesi çalışır normalde evdeyse temizlik yapamıyorum uyuz oluyorum iyikide c.ertesi çalışıyor diyorum siz yine iyisiniz canım adam yemek yer su versene der düşünün yani sofradan kırk defa kalkarım resmen bazen yeri geliyor kafaya takıyorum bazende takmıyorum beni çıldırtırsa çayını köküne kadar demli koyarım tabi haksız olduğunu bilirse içer mesela yemek zamanında ütüye girişirim böyle metodlar denediğim halde sonuç aynı o yüzden erkekler değişmez... bende bir kaynana var anlatamam size ben yaptıramıyorum diyorum kadın yaptırıyor birde bak nasıl yaptırıyorum der gibi ayyy içimden nasıl kahkaha atıyorum
Allahtann kayınvalidem uzakta benim ama o da oğluşuna kıyamaz ondan bu halde zaten
aman canım boşver ya eşim c.ertesi çalışır normalde evdeyse temizlik yapamıyorum uyuz oluyorum iyikide c.ertesi çalışıyor diyorum siz yine iyisiniz canım adam yemek yer su versene der düşünün yani sofradan kırk defa kalkarım resmen bazen yeri geliyor kafaya takıyorum bazende takmıyorum beni çıldırtırsa çayını köküne kadar demli koyarım tabi haksız olduğunu bilirse içer mesela yemek zamanında ütüye girişirim böyle metodlar denediğim halde sonuç aynı o yüzden erkekler değişmez... bende bir kaynana var anlatamam size ben yaptıramıyorum diyorum kadın yaptırıyor birde bak nasıl yaptırıyorum der gibi ayyy içimden nasıl kahkaha atıyorum