Kendı esyalarınızı toplayın , eşiniznkılerı toplamayın çamasırlarınıda yıkamayın utusunude yapmayın.Sorarsa da kusura bakma yetışmıyor,sende bırseyın ucundan tut ozman deyın.
Siz de calisiyor musunuz?
evet ama ona göre daha az yorucu benden 1-1.5 saat sonra geliyor yemeği falan yapıyorum o gelene kadar
anlıyorum sizi ben de çok ağladım deli oldum artık biraz gelişme gösterdi kendisi. ben de özeniyorum hep ama yetiştirilme meselesi kayınvalidem de çok rahat bir kadın dağınık yani öyle görmüş normal sanıyor ama bana fenalık geliyor. belki bir fikir veren olur demiştim ama iyice umutsuzluğa düştümdeğişmiyorlar canım malesef...şöyle ev işlerinde yardım erkeklere çok özenerek bakıyorum..
ben 5 senedir düzeltemedim artık tükendim bu konuda..benim eşimde silmem süpürmem diyor tamam onu yapmasın ama çıkardığını yerine koysun kirlilerini sepete atsın mutfakğı dağıtmasın birşey yediğinde çöpünü olduğu yere bırakmasın...ya uzun gibi oldu ama okadar basit şeylerki bunlar...
offf bende çok doluyum bu konuda........özellikle son 1 aydır iyice bittim çok ağladım sinirlerim çok yıprandı...
şuan sadece kirlilerini sepete atıyor..benim için büyük bir gelişme..
dağınıklık içinde düzenim var diyor bana..ahh be kocam çok seviyorum seniama dağınıklığını sevmiyorum
bence gitmez çünkü yakında borçlarımız bitiyor maaşı da kötü değil ama devamlı kadın almak istemiyorum eşyalarımı hor kullanıyorlar zarar veriyorlar acele edeyim derken. istemiyorsan çalışma diyor ev işi yapmak için evde oturcam sanki offfIkiniz de yoruluyorsunuz aslinda. Eger yardimi hic kabul etmiyorsa siz de onun parasindan yardimci bayan alin eve. Bi süre sonra belki zoruna gider ve yardim eder.
Vayyy.. kendimi düşündüm yazdıklarınızı düşününce. ben hiç yardım istemedim. Ama eşim dağınık değildir. Bende çalışıyorum. Eve gelip hergün yemek yapıyorum. haftada bir evi süpürüyorum. toz alıyorum. ablamda eve yardımcı al evi toptan bir temizlesin diyor. hamilesin yorma kendini diyor. bazen öyle oluyor ki, yetişmiyor. daralıyorum.
Ama hiç eşimden yardım istemek aklıma gelmemişti. gerçi yapmaz. Ama hakkını yemeyeyim öyle kendine hizmet ettirme delisi değildir. Belki ilerde yardımcı olur. :)) bunu kendim için diyorum. :)
Size fikir vermedim ama kusura bakmayın. en azından tek değilsiniz onu düşünün. :)
bence gitmez çünkü yakında borçlarımız bitiyor maaşı da kötü değil ama devamlı kadın almak istemiyorum eşyalarımı hor kullanıyorlar zarar veriyorlar acele edeyim derken. istemiyorsan çalışma diyor ev işi yapmak için evde oturcam sanki offf
Haftada bir yardımcı alın eve.
Mutfak masrafı-kira vs hiç bir şeye karışmayın. Bütün ev giderleri eşinize kalsın. Kendi maaşınızdan sadece yardımcının ücreti ve kendi kişisel ihtiyacını ödeyin.
Denemeden bilemezsiniz ki. Ayrica nasil esyalari hor kullaniyorlar? Uyarmiyor musunuz? Ucretinizdem keserim diyin bakalim nasil da dikkat ediyorlar.
farketmedim ki ben dolapları düzenliyordum o koltukları siliyordu nasıl silmişse çözemedim çizik çizik koltuklarım geçmiyor da. o gittikten sonra farkettim arayıp desem ne olacak.. eski haline gelemez artık
kv de öyle ise işiniz daha da zoranlıyorum sizi ben de çok ağladım deli oldum artık biraz gelişme gösterdi kendisi. ben de özeniyorum hep ama yetiştirilme meselesi kayınvalidem de çok rahat bir kadın dağınık yani öyle görmüş normal sanıyor ama bana fenalık geliyor. belki bir fikir veren olur demiştim ama iyice umutsuzluğa düştüm