bir fikir...

kesinlikle canım ya çok sinir bozucu yok canım onların düşüncesi düz mantık maalesef ben evin erkeğim kadın evin her işini yapacak benim her dediğimi yapacak mantığındalar onlar kendilerini bizden daha üstün görüyorlar şu da bir gerçek aileden çocuk ne görürse onu yapar canım... eşimde şunu keşfetmiştim beni sinirlendirmeyi bayılıyor sonra kavga gürültü kopuyor yok derse bir şey demiyorum bakmışım yardım ediyor zorlamayı sevmiyor eşim senin eşinde inadmıdır

oo sen yolunu bulmuşsun..hiç ses etme tutsun ipin ucundan..

yardımcı alın niye kasıyorsunuz ki bu kadar? haftada bir değil mi hem siz de niye kendi canınızı yoruyorsunuz?

Oda bir kaç defa sürdü sonra ben sinir patlaması yaşadım bazende inat ediyor birde sen dene canım benim

onuda denedim bana söyleyince yapmıyorum diyor..eee söylemeyincede yapmıyorsun diyorum...öyle işte..çözüm yok aslında..dediğim gibi eşyalarını toplasın yeter bana..evi ben süpürürüm..

onuda denedim bana söyleyince yapmıyorum diyor..eee söylemeyincede yapmıyorsun diyorum...öyle işte..çözüm yok aslında..dediğim gibi eşyalarını toplasın yeter bana..evi ben süpürürüm..

ah ahh yaramı deşme canım benimkinde oda yok kavgalıyız küsüz biz hangi kıyafeti çıkardıysa koymuş ortaya yere sinirlendim katlamadan dolabına attım ne fenayım yaa kahvaltıyı hazırlamadım ayyy evden bir kaç gün uzaklaşmak istiyorum pufff deprosyona girdim galiba

ben öyle dolabına atınca hiç sesini çıkarmıyor..çıkarsa tartışçaz biliyor..
barışırsınız üzülme..yine sakince söyle kıyafetlerini lütfen yerine koy diye...

ben öyle dolabına atınca hiç sesini çıkarmıyor..çıkarsa tartışçaz biliyor..
barışırsınız üzülme..yine sakince söyle kıyafetlerini lütfen yerine koy diye...

Canım ben bu adamı aldım alalı böyle ne diller döktüm bir bilsen sonra patladım
söyledim tatlım sen varsın diyor yetişemiyorum diyorum anlamıyor inat
ben öyle sıkıya gelen biri değilim canım
barışırız inş. canım
akşam yatıyor bir off çekiyor sarılıyom sesi kesiliyor bazen sarıldığımda yapılıyor
bunalıyorum geri kaçıyorum
bazen suratına bakmadığım oluyor
haberlerde keçi çıkıyor
ben bakıyorum bir tane keçiye diyor
bıyık altı gülüyorum tabi

boşver artık böyle kabullencez..

aynı benim eşimden bahsetmişsin inan bende bıktım artık. pis bi adam değil ama evi afedersin b.k götürse umru olmaz. hatta sende gel yanıma yat der. ben kavga dövüş yaptırmaya çalışıyorum napimm

benim eşimde derki temiz evi temizliyoruz erkeklerin hepsi aynııııı takılma bence

Amaan düşündüğün şeye bak eşya bu eskirse yenisi alınır kendini bu kadar yıpratmaya değermi

Bak bir kadınla anlaş haftalık yarım gün gelsin söyle süpürme toz alma vs yapsın
ayda birde detaylı yaptir tamamdır

Güvenilir birini bul sende çık gez esinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…